Soru gâyet açık ya. Toplumumuzda bu sorunun soruluyor olması cok minik komik gelmis olabilir okeey 🙄 O zaman siz soruyu kadınlar da seks teklifi etmeli midir diye yorumlayabilirsiniz... sizi dinliyorum 🎉
Biraz önce benzer soruyu cevapladım yine :) Kadınlar seks teklif de eder sekse davet de eder. Bu basitlik ucuzluk değildir kadını o. ospu yapmaz. Bunda artık bir yanlışlık yok. TAbular, baskılar geride kalıyor. Ben istediğim adama eğer o da beni istiyorsa bunu teklif ederim bu beni yollu yapmaz. Sevgilime etmem ise en doğalıdır.
Eder, edecek, ediyor, etmeli.. Günümüzde bu tabu yavaş yavaş yıkılıyor diye tahmin ediyorum.. Kadınlar artık daha özgür ve rahat bir şekilde isteklerini dile getirebiliyor ki öyle de olmalı zaten..
İçinde hissettiklerinin dile getirilememe nedeni ya da bahanesi olamaz. Erkek için ne hissettiriyorsa bunu söylemek , kadın için de öyle algılanıyor zaten..
Bu ve birçok konunun kadını-erkeği yok, olmamalı da..
Kadınlar duygusal oldukları için erkekler gibi her önüne gelene bu teklifi etmezler ama beğendikleri bir erkeğe bu teklifi edebilir, etmeliler. Insan bir kere dünyaya geliyor istediğini rahatca yaşamalı..
İstisna kadınlar teklif ediyor... Etmeside gerek zaten. Bu bir erkek için yaşanan birşey değil sonuçta... Teklif eden yönlendiren istediğini dile getiren kadını baş üstünde taşımak lazım 😂😂
Ohooo sen çok geriden geliyon :) burda ilk buluşmada cinsellik yaşasam ucuz görünür müyüm? Soruları sorulup kızlar özelden görseldeki gibi mesajlar atıyor ;)
İstisnalar Kaideyi bozmaz. Kadınların bir çoğu etmelidir desede türk kızları için genel bilinç istesede etmez! Çünkü çoğu türk kadını cinsel ilişkiyi bir mükafatmış gibi görüyor erkeğe karşı ve koz kullanıyor.
En ufak hatamızda kendimizi salondaki çekyatta çaresizce yorgana sarılmış bulabiliuyoruz.
Kadın seks teklif edermi? evet eder. Ama her kadın seks teklif eder mi? Asla.
erkek ne yapıyorsa onu kadında yapar en sapık erkek neler yapıyorsa en sapık kadında aynısını yapar cınsıyet ayırır farklılar ılızyonu verır bu ulkeye kadın yonetıcı geldı erkek gıbı o da cebe attı emperyalıstlerın bır suru kadın bakanı baskanı oldu onlarsda savas sucu ısledı sapıgın psıkolavugun kadını erkegı yok
Edebilirler, ediyorlarda ama kadınların saçma bir özelliği de reddedilme sonrasında ya pişmanlık duyuyorlar bir daha etmemek adına ya da tribe giriyorlar etmezsen etme başkasını yok gibisinden bu tür davranışlara gerek yok biraz olgunluğunu koruması gerekir.
Seks teklif edilecek bişey değil iki taraf da isteğini belli eder karşılıklı etkileşim olunca olay akışına bırakılır ve yaşanması gereken yaşanır seks teklif etmek çok komik gerçekten 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
15 senedir evliyim eşimin bir gün teklifte bulunduğunu görmedim o kadar söylememe rağmen değişen birşey olmadı