Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen seks istiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar da bazen seks istiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Evet ama ben bastiriyorum cunku erkeklere guvenmiyorum 4 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bazen değil genelde isterler özellikle onları tetikleyip aevişmedwn bırakırsan daha da kudurup saldırıyorlar 0 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kadınlar da istiyor tabiki 9 2 Yorumla izmirankara 1 yıl İstemez kadınlar hiç bir zaman Yorumla Soran 1 yıl Akrep burcu olduğun içindir Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. her bırey cınsıyet farketmeksızın ısteklı olanı var ısteksız olanı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Yok erkeklerin libido her zmaan daha yüksek. Isteyen vardir da genel konuşuyorjm ben 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Siz hiç istemiyor musunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl çok isterim diyeni bile, bahane bulup ayrılır çok da onlar için önemli olduğunu sanmıyorum 0 0 Yorumla
userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Bazen degil hep ister 4 24 Yorumla Soran 1 yıl Belli etmiyorsunuz Yorumla userrr1234567890 1 yıl Huyumuz o Yorumla Soran 1 yıl Çok istediğiniz oluyor mu Yorumla userrr1234567890 1 yıl Bazen aşırı yükseliyoruz ama belli etmemek için zor duruyoruz bazen yanlışlıkla belli edebiliyoruz tabi orası ayrı Yorumla Soran 1 yıl Nasıl belli ediyorsunuz mesela Yorumla userrr1234567890 1 yıl Dudaklarımızı ısırmamız ya da karşımızdaki arzuladığımız kişiye bakıp saçlarımızla oynamamız ya da uzun uzun bakmamız gibi şeyler Yorumla userrr1234567890 1 yıl Ama ortam müsaitse ve aşırı yükseldiysek direkt dudaklarına da yapışabiliriz 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çok sıcak der mi mesela bir kız var ofiste hep çok sıcak diyor Yorumla userrr1234567890 1 yıl Hava gerçekten sıcak olduğundan ve terlediginden öyle diyor olabilir Yorumla Soran 1 yıl Regl dan önce mi isteklisihiz Yorumla userrr1234567890 1 yıl O hiç farketmiyo biliyomusun Yorumla Soran 1 yıl Bir andada mı olabiliyor Yorumla userrr1234567890 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlar saç ektirmeli miyim? yakışır dimi? ↗Yorum yapar mısın Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklı mı olurum ektirirsem Yorumla userrr1234567890 1 yıl Olursun ya Yorumla Soran 1 yıl Böyle de yakışıklı değil miyim Yorumla userrr1234567890 1 yıl Gözlerin yeter Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi önemli mi etkileme konusunda gözler Yorumla userrr1234567890 1 yıl Çok önemli bence Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklıyım o halde Yorumla userrr1234567890 1 yıl Yani yakısıklısın ama herkesin arzuladıgı kişi farklıdır Yorumla Soran 1 yıl Seks hayatım olur ama değil mi yani Yorumla userrr1234567890 1 yıl Olur tabikide neden olmasın ki hem Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Libido yüksekligi varsa ister 2 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yok kardeşim onlar bu dünyadan değiller 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Yokkk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla LoveBuzz_ 1 yıl Sekste pasif olan olduğumuz için Yorumla Soran 1 yıl Bazen istiyor musunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İster 3 9 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Belli etmiyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Edilmez rastgele Yorumla Soran 1 yıl Seksin peşinden koşan hep erkekler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güven lazım Yorumla Soran 1 yıl Güvendikten sonra verirsiniz dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kişiye göre değişir Yorumla Soran 1 yıl Sen mesela Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Cahil misin sen? 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsterler tabi ki de biz de insanız slk cinsellik size özgü bir şey değil sizden de daha fazla zevk alırız Yorumla Soran 1 yıl Neden canım dedin ayıp oluyor Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Partnerim benden çok istekli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet ama ben bastiriyorum cunku erkeklere guvenmiyorum
Bazen değil genelde isterler özellikle onları tetikleyip aevişmedwn bırakırsan daha da kudurup saldırıyorlar
Kadınlar da istiyor tabiki
İstemez kadınlar hiç bir zaman
Akrep burcu olduğun içindir
her bırey cınsıyet farketmeksızın ısteklı olanı var ısteksız olanı var
Yok erkeklerin libido her zmaan daha yüksek. Isteyen vardir da genel konuşuyorjm ben
Siz hiç istemiyor musunuz
çok isterim diyeni bile, bahane bulup ayrılır çok da onlar için önemli olduğunu sanmıyorum
Bazen degil hep ister
Belli etmiyorsunuz
Huyumuz o
Çok istediğiniz oluyor mu
Bazen aşırı yükseliyoruz ama belli etmemek için zor duruyoruz bazen yanlışlıkla belli edebiliyoruz tabi orası ayrı
Nasıl belli ediyorsunuz mesela
Dudaklarımızı ısırmamız ya da karşımızdaki arzuladığımız kişiye bakıp saçlarımızla oynamamız ya da uzun uzun bakmamız gibi şeyler
Ama ortam müsaitse ve aşırı yükseldiysek direkt dudaklarına da yapışabiliriz 😂
Çok sıcak der mi mesela bir kız var ofiste hep çok sıcak diyor
Hava gerçekten sıcak olduğundan ve terlediginden öyle diyor olabilir
Regl dan önce mi isteklisihiz
O hiç farketmiyo biliyomusun
Bir andada mı olabiliyor
Evet
Arkadaşlar saç ektirmeli miyim? yakışır dimi? ↗
Yorum yapar mısın
Yakışıklı mı olurum ektirirsem
Olursun ya
Böyle de yakışıklı değil miyim
Gözlerin yeter
Öyle mi önemli mi etkileme konusunda gözler
Çok önemli bence
Yakışıklıyım o halde
Yani yakısıklısın ama herkesin arzuladıgı kişi farklıdır
Seks hayatım olur ama değil mi yani
Olur tabikide neden olmasın ki hem
Libido yüksekligi varsa ister
Yok kardeşim onlar bu dünyadan değiller
Bizim kadar değil kğmi bizden bike çok
Bazen değil çoğu zaman
Belli etmiyorsunuz
şu an deli gibi istiyorum
Hala istiyor musun
Onlarda istekli ama erkeler kadar belli etmiyor
Yokkk
Neden
Sekste pasif olan olduğumuz için
Bazen istiyor musunuz
İster
Çok mu
Evet
Belli etmiyorlar
Edilmez rastgele
Seksin peşinden koşan hep erkekler
Güven lazım
Güvendikten sonra verirsiniz dimi
Kişiye göre değişir
Sen mesela
Cahil misin sen?
Hayır
İsterler tabi ki de biz de insanız slk cinsellik size özgü bir şey değil sizden de daha fazla zevk alırız
Neden canım dedin ayıp oluyor
Ben istemiyorum
Bazen mi 😅
istemez😌
Neden
Partnerim benden çok istekli
Tabiki
Sanmam ya
Daima
İster ister
Ne diyon aq