Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen seks ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kadınlar da bazen seks ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İster tabiki onların duyguları yokmu uzaylı mı onlar 😂 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Öyle ama belli etmiyorlar Yorumla u 27esmerim 1 yıl Etmeyizz Yorumla Soran 1 yıl Ama mesela hiç evlenemedin seks yapmaz mısınız Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Ama moralin bozulur dimi seks hayatı olanları görünce Yorumla u 27esmerim 1 yıl Yoo neden bozulsun ki ayrıca her kadın aynı değil yapanda var ben tercih etmedim Yorumla Soran 1 yıl Akrep burcu 🦂 dayanamaz Yorumla u 27esmerim 1 yıl Burçlara bağladılar herşeyin de saçma 😂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Asla bizim öyle Duygularımız yok sadece erkekler istediği için yapıyoruz ne sandın yaaaaaaaa öyle de edepliyiz işte. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya doğru söyle tatlı rğya Yorumla
LaylaSera Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben robot olduğumu düşünüyorum duygularımın hiçe sayıldığı bir dünya sadece kullanılıp atılmaktan ibaret olduğumuzu düşünen bir insanlığın içindeyiz. 1 0 Yorumla
Cyber721 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Beğendikleri biri olursa erkeklerden daha çok isterler 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bazen mi? Erkeklerden daha fazla isterler. 0 0 Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tabiki 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Kapalılar da mı? Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Yani kapalı kadınlarda mı isteklidir Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Kapalı ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Kapalı kadınlar fazla sevmiyor çünkü seksi Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Kapalisi açığı mi var Yorumla Soran 1 yıl Yok dimi Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Hümeyra bir soru hakkım daha var mı Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Ok Yorumla Soran 1 yıl Regliden önce mi istekli olunuyor Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İster, baskılar. 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 12 ayda bir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biraz şikayetçiyiz bu durumdan herhalde 😀Yaraya tuz bastık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İster tabiki onların duyguları yokmu uzaylı mı onlar 😂
Öyle ama belli etmiyorlar
Etmeyizz
Ama mesela hiç evlenemedin seks yapmaz mısınız
Hayır
Ama moralin bozulur dimi seks hayatı olanları görünce
Yoo neden bozulsun ki ayrıca her kadın aynı değil yapanda var ben tercih etmedim
Akrep burcu 🦂 dayanamaz
Burçlara bağladılar herşeyin de saçma 😂
Asla bizim öyle Duygularımız yok sadece erkekler istediği için yapıyoruz ne sandın yaaaaaaaa öyle de edepliyiz işte.
Ya doğru söyle tatlı rğya
Ben robot olduğumu düşünüyorum duygularımın hiçe sayıldığı bir dünya sadece kullanılıp atılmaktan ibaret olduğumuzu düşünen bir insanlığın içindeyiz.
Beğendikleri biri olursa erkeklerden daha çok isterler
Bazen mi? Erkeklerden daha fazla isterler.
Bazen çok aşırı isterler o zaman kork onlardan
benim şarjörüm her daim doludur sıkıntı yok
Tabiki
Kapalılar da mı?
?
Yani kapalı kadınlarda mı isteklidir
Kapalı ne alaka
Kapalı kadınlar fazla sevmiyor çünkü seksi
Kapalisi açığı mi var
Yok dimi
Yok
Hümeyra bir soru hakkım daha var mı