Kadın erkek değilde bu biraz kişilik ve yetiştirme tarzı ile ilgili bir durum
Normalde erkeğin de kadının da nikahsız olarak böyle bir teklifte bulunması uygun değil toplumsal açıdan da uygun olmaz
Erkek olarak evleneceğim kadın dışında kimseye böyle bir şey için yaklaşmıyorum
Böyle bir teklif gelse reddederim çünkü korkarım işin ucunda şantaj olabilir
Ayrıca kadınlar bu konularda daha çok önemsendiği için imdat kurtarın demesi bile başına iş almaya yeterde artar yasalar ve sistem olayı doğrudan kadın açısından ele alır
Bu tür sorulara kadımlar evet diyor bana hep ilk teklifi konu ne olursa olsun erkekten bekliyorlar, tabiki kadında teklif eder ama kadınlar daha çok erkeğin teklif etmesini sağlıyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Direkt olarak teklif etmiyorlar da o raddeye getiriyorlar. Erkek teklif ediyor sonrasında 😂
Seks teklifi ne ya, bir yaşıma daha girdim. Ne deniyor tam olarak? Benimle yatar mısın falan mı. Normali şu aslında, hayatındaki insanla yakınlaşırsın, sevişirsin nihayetinde seks yaparsın falan. Bu arada seks teklifi ile gelen hangi cins olursa olsun basittir, biz ona halk dilinde “ahlaksız teklif”diyoruz. 😃 aklıma binbir gece geldi “benimle bir gece..!”
Özgür cinsellik arayaşında aranan istenilen fikirler olması gereken kişiler özgür olmalı isteklerini dile getirmeli. Bundan dolayı cahilce sıfat yemek yerine
Kadın cinselliği, özellikle de bekar kadın cinselliği neden normalleştirilemiyor, biliyor musun? Çünkü kadının cinsel özgürlüğünün kısıtlanması hâlâ erkeklerin kadını kontrol altında tutabilmek için kullandıkları etkili bir silah ve evlenecek erkeklerin henüz tanışmadıkları potansiyel eş adaylarının tabiri caizse "rahat durmalarını" sağlayan bir araç. "Bakire değilsen seninle evlenmeyi düşünmem" diyen erkeklere "lan bi s.. ktir git.. mımın hesabını sana mı vericem?" diyemediğiniz sürece de bu böyle kalacak. Bunun değişmesini istiyorsanız, henüz tanışmadığınız bir koca adayının bedeniniz üzerinde tasarruf hakkının olmasını kabul etmiyorsanız cinselliğinizi özgürce, doya doya yaşayacaksınız.