1 aylık sevgiIim var 2 sefer cinsel ilişkiye girdik ama 2. sinde de boşalmadı ve şeyi hemen yumuşuyor isteğim çabuk gidiyor benim diyor. 5 senelik sevgilim vardı onunla her şey çok güzeldi bunun bir sorunu mu var acaba? Yaşlar 23 26
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
eski sevgilin ilaç alıyosa gizliden olabiir normal bi ilişkide bittikten sorna yumşaması zaten normal ve doğalı yumaşımyıosa anlaki bişeyler kullanıyo :)
Hemen yumusuyorsada devamini el agiz sevismeylede yapip sizin isteğinizi kaçirtmamali kaçriyorsada bencillik yapiyordur.
İlk defa yapiyorsa normal sen yiye yiye follos olmussun bir de o sana bir sey yapamaz zaten
1 kere bi kadınla yapmış. Eski sevgilimle Günde 3 4 kere yapıyoduk her gün veçok güzeldi ikimizdetatmin oluyoduk her pozisyonu her şeyi yaptık. Bu ise panik oluyo ne yapıcağını bilmiyo yaptın mı daha önce ddim yapmadım ddi o yüzden den mi böylesin ddim böyle deme isteğim kaçıyo diyo ve saniyede iniyo zaten tam sertleşmemişti hepten gidiyo. Ve her yerim de tap taze senin yaşın benden büyük ölmüşsün sen
Tamam iste daha yeni yapiyor o kadinla 1 kere yapmasindan bir sey olmaz o da yapa yapa alisacak öğrenecek
Benim ölü olacak bir durumum yok ben sapasaglamim
Sadece bu erkekle alakali degil kendini biliyorsan sen her turlu yaparsin zaten kendini bilmeyen erkeklerden bekler her erkek bir degil
Senin ki ölü çıkmış benim sürekli dik ve sert
Eski sevgilimle Günde 3 4 kere yapıyoduk her gün veçok güzeldi ikimizdetatmin oluyoduk her pozisyonu her şeyi yaptık. Bu ise panik oluyo ne yapıcağını bilmiyo yaptın mı daha önce ddim yapmadım ddi o yüzden den mi böylesin ddim böyle deme isteğim kaçıyo diyo ve saniyede iniyo zaten tam sertleşmemişti hepten gidiyo
Başka partner lazım sana yaş kaç
Belki psikolojik olabilir yani hemen bişey diyemem ama belki sertleşme problemi de olabilir yani☺
kişiye göre değişir. baskı yaparsan hiç kalkmz.
Sevgilinin niyeti sadece cinsellik haberin olsun yarın bir gün terkederse seni şaşırma
Bi bok yapamayan insanın amacı mı cinsellik 😂
Yapamıyor diye cinsellik yaşamak isteyemez mi artı o kişinin o anki psikolojik haline de bağlı o durum
Onda soeun var ben 5 lezde yapmis olsma yumuşatıyor bende Şu an partnerim yik ama bende senin gibi istekli oartnerim olsun istemiştim hep
Ne kadar sürede yumuşuyor etekte olduktan sonra?
Büyük ihtimal problemi var. Tedavi olması lazım.
o bendede oldu nedeni seni yani partnerini beğenmemiş yeteri kadar istediği arzusu yok ondan dolayı oluyor emin ol o bendede oldu ve sebebi buydu partner değiştirdim sıkıntı yok
Eleman boşalıyor sana çaktırmıyor demekki. ya da etkikeyemiyorsun
Etkilenme olmuyor
ya da problem var sizdee
Çok mastürbasyon yapmış olabilir ondan
Tutku olmalı tutku gidersen olabilir
sorsan şimdi neler neler yapmıştır :)
tam evlenmelik kızsın
Borsa kaplanı sende az değilsin
Umarım ilerde pişman olmazsın.
Muhtemelen heyecan yapıyor. Fazla tecrübeli değil
Seks yapmayı beceremiyor çünkü...
cırtttttttt hastalığı
Doktora görünecek testosteron düşük muhtemelen
Cinsel olarak yetersiz
İs yok. Onds icinde iner onunki
tatmin olmuyor olabilir benden söylemesi
mastürbasyon bağımlısı biri
Sertleşme sorunu vardır
Eski sevgilin de benim gibiymiş doymak bilmiyorum
Günde 3 4 kere yapıyoduk her gün veçok güzeldi ikimizdetatmin oluyoduk her pozisyonu her şeyi yaptık. Bu ise panik oluyo ne yapıcağını bilmiyo yaptın mı daha önce ddim yapmadım ddi o yüzden den mi böylesin ddim böyle deme isteğim kaçıyo diyo ve saniyede iniyo zaten tam sertleşmemişti hepten gidiyo
Çok garip libido düşük demek keşke bende öyle olsam partnersiz kalinca başa bela yüksek libido
Libidom yüksek diyo ama hiç yüksek olduğunu göremedim
Sallıyor erkekligine yedirememis o nasıl yüksek libido ben sülük gibi yapisiyorum kız arkadaşım olunca her an dokunmak istiyorum
Eroksıyon proplemı var bencee
Ben varım sağlam vurucuyum
Sorunu var tabi büyük sıkıntı
Kaç ordan
Büyük sorunu var
Sorun sende demek ki
Biraz pasif
Acemidir
Yazkk gencecik yaşında
evet geçmiş olsun