Cinselliği yaşamak için evliliği bekledim de ne oldu? Sonuç: 30 yaşında öpüşmeyi bile bilmeyen bi zavallı. Millet 5. çocuğunu doğurdu ben daha kimseyi öpmedim bile. Bu yaştan sonra da cinselliğin benim için bi anlamı kalmadı zaten. Şimdiden sonra İsterse 10 tane huri versinler en güzel yıllarım heba olup bitti. Ne kıymeti var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCinselliğin en güzel yıllar 30 ile 40 yaş arası oluyormuş ve inan bana evrimsel bir şey herkes doğmadan daha içsel olarak cinselliği yaşamayı biliyor zaten ama yanlış abartılı baskıcı bir aile ve toplumda cinsel tabularla yetişince bu konuda kendini eksik yetersiz kaygılı hissedenler oluyor sana şunu diyebilirim ki geç değil hiçbir şey için ve hemen hemem herkes benzer şekilde sevişiyor merak etme yemek yeme eylemi gibi tabii ki herkesin yoğur yiyişi farklı ama eylem aynı yoğurdu yersin mideye gider tatı yoğurttur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAtla deve değil atom parçalanmıyor cinsellikte öğrenilir kafaya takılacak şey değil sen dua et saçma sapan insanlara kendini kullandırtıp biriyle evlenmek için evlenip hayatını karartmadın. Varsa şansın öyle bir aşka denk gelirsin ki 70 inde bile canın ister de yaparsın da o yüzden dövünmeyi bırak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin seçiminizdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinselliğin yaşı mı varmış arkadaş. Doğru insanla olduğu sürece yaşın önemi yoktur. Cinsellik yaşamayan zavallı mı oluyor? 5. Çocuğu doğurdu dediğin kişiler evli kişiler. Demek ki evlenmeyi istememişsin ve bu gayet normal. Temiz olduğun için sevinip şükredeceğin yere kendine zavallı diyorsun daha önünde kaç yıl var. Dünyanın sonu değil ya. Doğru insanı bulduğunda yaşayacaksın ve o zaman göreceksin asıl anlamını
11 Yorumla- 1 yıl
Trol gibi geldi bana
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaybettiğin 3 yılın var gibi düşünebilirsin
Ama kadınların cinselliği ve o duyguları en yoğun yaşadığı yaş aralığı 28-40 dır
O yüzden pişmanlığı bırak yaşayabileceğin birini bul
Kendine de suç bulma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 29 oldum ciddi evlilik düşünüyorum artik yas geldi ve her anlamda eşim olsun istiyorum hereeyinyasamak istiyorum bnde artik sakincasi yoksa sizi tanmak isterim belki ayni sehirlerdeyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıliçten hissettiğin olunca yıllardı yapıyomuş gibi olursun merk etme:)
00 Yorumla
1 yılNeden kendini küçümsüyorsun. Hayal dünyanda mastürbasyon yaparken zevk almiyor musun?
01 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)1 yılHala geç değil kadınların en güzel yaşları 30+ oluyor karakter oturuyor zevkler oturuyor ve öpüşmeyi bilmek diye bir şey yok izleyerek temeli öğrenir sonra anı yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsil bu yaştan sonra var. Bende 28 yaşındayim ciddi ilişki ariyorum mahsuru yoksa eğer tanimanin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konuşalım seninle bu konuyu ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtrafta bekar dolu öyle şey yok. Niyetin ne evlenmek mi? Etrafına söyle bulsun birisini.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada haklısın eleştirinde çünkü bir dişi canlının en verimli zamanları 16-35 yaş arasıdır. Bu ülkenin durumu çok kötü. İnsanlar mutsuz.
Gizli Üye(25-29)1 yılBence öyle düşünme senin için daha hayırlı olanı budur kalbini ferah tut evlenip öldürülen kadınlar her türlü pisliğe maruz olan kadınlar sende denk gelebilirdin bence bu gibi durumlarda elhamdülillah demeiyi bilelim
00 YorumlaBöyle şeyleri anormal görmek çok garip İslamiyet'in emri bu niye abes karsiliyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılİslamşyetin emri 30 yaşına kadar bekar kalmak mıymış?
İstek durumun nasıl peki istekli bir kadın mısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılasıl bu yaştan sonra başlıyor seks
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılikimizde bu durumumuza son versek ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatı ne zaman zevkini çıkartacaksın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAsıl bu saaten sonrs başlıyor
00 Yorumla
1 yılCinsellik öyle bir şey değil saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGünaha girmedin en azından
00 YorumlaSexting olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılHer yaşta var bu
00 Yorumla Öğrenirsin zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılElbette var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı ki (((
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİsyan etme aşko
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 30 yaşındayım daha öpüşmeyi bile bilmiyorum. Bu saatten sonra cinselliğin bir anlamı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat