Sıla dinlerken veya sonrasında sorulan bir soru mu diye düşündürttü 😂
Herkes sevişilrbilir tabi ki eğer buna engel olan bir şey yoksa herkes herkesle sevişebilir. Tabi miktardan bahsetmiyorum ona ömrü yetmez 🤣
Fakat sevişmek herkesle aynı olmaz. Konuşmak bile aynı değilken sevişmenin aynı olması imkansız. Görünüş, ses, dokunuş, koku, tat hepsi farklıdır. Belki benzerlikler de bulunur evet ama aynı olması imkansız.
Tabi sevişmeyi girip çıkmak olarak görenler için fark çok daha azdır jdjdk
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevişmek bir sanattır, aynı zamanda bir beden dilidir. Bu dili bilmeyenler sevişemez. Her dil gibi kuralları ve detayları vardır. O yüzden herkes ile sevişilmez. Aynı dili konuştuğunda daha iyi anlaşır ve iletişim kurarsın 😌💅🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır herkesle sevişilmez. Evli, nişanlı ya da sevgilisi olan kişilerle sevişilmez. Cinsel yolla bulaşan hastalık taşıma riski olduğu içinde her önüne gelenle olmaz. Her önüne gelenle sevişmek midesizliktir. Amacı sevgi değil sadece kendi tatmin etmek içindir.
39 Yorumla- 1 yıl
sevgi ne kadar temiz ve gerçek peki günümüzde?
Cevap sahibi1 yıl@albatrosibo Tek tük bile olsa vardır ama gerçek sevgiyi bulabilmek çok zor.
- 1 yıl
gözlerin beğendiği kişiilerle olmaya sevgi denilmesi haksızlık değil mi işte. her şey neredeyse dış görünüş olmuş mesela
Cevap sahibi1 yıl@albatrosibo Her şey dış görünüş değil ama her türlü ilişkide ilk izlenim çok önemlidir. Yani birisini beğenmemiz o kişinin çirkin olduğundan değil tipimiz olmadığından kaynaklı. Bazen de o kişinin tipinden nasıl birisi olduğunu anladığımız için istemiyoruz.
- 1 yıl
şu an sevgilin var mı peki
Cevap sahibi1 yıl@albatrosibo Hayır yok
- 1 yıl
yaş kaç üniversitede mi okuyorsun yoksa
Cevap sahibi1 yıl@albatrosibo Ne yapacaksın yaşımı?
- 1 yıl
normal sordum düşüncelerin yaş aralığına göre yeterince düzgün ve olgun da ondan. özel bir sebebi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki en azından şöyle Bir gözüme hoş gelmesi iştah kabartması gerekiyor bir de mümkünse mikro penis filan olmasın küçücük şeyle doymuş gibi yapmak zor oluyor
21 Yorumla- 1 yıl
yaa kıyamisu doymuş gibi yaptırınların şeyi kalkmasın bir daha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkesle olur ama olmaz bazısı karın tokluğuna ihtiyaç için bazısı zevk ve aşkla ten uyumuyla bence birde pisse olmaz bedenen
124 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
Ask olmayan sevismenin tadi olmaz
Cevap sahibi1 yılEee dedik ya olur ama olmaz daha ne❓
- 1 yıl
Benim kafasin sen
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılBen kendi adıma konuşayım benim için hayır bunu yapıcaksam benim için önemli olması lazım o herif ilişkimiz için yatırım yapmalı öyle kolaydan birşeye sahip olamaz neden kullanmasına izin vereyim.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arzulu ve istekli , bakımlı ve tertemiz bir kadınla evet hemde doyasıya.. Zaten bir dudak dudağa gelinmesin bir ande ateş harlanir ve lav gibi yakar.
10 YorumlaAsla herkesle olmaz ya. Bakımlı buyuk kaslı falan . 😂
40 Yorumla
1 yılO is herkesle yapılmaz herkeslede ayni tadı vermez
41 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef tat olmuyo
Ben seçiciyim ama nefes alsın yeterciler de yok değil.
40 Yorumlaseviştim sanarsın ama sadece o anki azgınlığını kandırırsın. arzu tutku olmadan hissetiklerin boş. o etkiyi almalısın vücudunda o alevlenmeyi hissetmelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncelikle cinsel çekimin olması şart. Herhangi bir kadın benimle seks yapmak istediğini söylese, ya da belli etse bile, bana cazip gelmiyorsa yapmam. Hijyen de çok önemli. Olmazsa olmaz.
00 Yorumla
1 yılArzulaman lazım sana hiçbir şey hissettirmeyen adamla olmaz
32 Yorumla- 1 yıl
@Niisaaatess kesinlikle öyle arzu ve tutku olmalı. o elektriği enerjiyi alırsan vücut ateşlenir ve ister. başka türlüsü olsada zevk vermez.
- 1 yıl
@SertKaan 👌🏼
Herkesle neden sevişeyim, değer gördüğüm ve değer verdiğim sevdiğim seksi bulduğum güvendiğim kişi ile olur bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılElbette herkesle aynı değil de, beğendiğin, hoşlandığın, arzuladığın biriyle sevişmekten seni engelleyen ne olabilir?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkezle sevişmek faklidir her kişi beden ayrı heycan ayripr tat haizdir işi bilen bir erkek nirvanadir
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki, aids riski var. Sadece sevdigim adamla sevişmeyi tercih ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hem kişisel temizlik bakımından güven gerek hem biraz duygu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Yok yok sevişilmez. Belli bir cinsel çekim şart. Tabii bir de hijyenden emin olunmalı
00 YorumlaHayır herkesle aynı olsaydı aldatma olayları olur mu sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok sevişilmez mesela kendi cinsimile hayatta olmaz uzak durun lan ben karşı tarafı tutuyorum :D
00 YorumlaO nasil laf ole be biz herkesmiyiz ki herkes ile sevselim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkesle değişilmez herkesle devaymış değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhttps://youtu.be/6OiRpmQImNU?si=HfaKA7I710imtfdc
Kalp yok mu sence?00 Yorumla
1 yılSoğutur. Bazı güzel şeyleri değerli kılan şey sınırlı erişimdir.
00 YorumlaYok be ya herkesin sevişilmez sevişmek mi sanattır yani sanat sevişmektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Herkesle aynı olmaz. İrite eden de olabilir ya da çok göklere çıktığın da..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞu anki halimle muhtemelen herkesle sevişebilirim yaa 🤭🤭
1436 Yorumla- 1 yıl
yok mu biri
Cevap sahibi1 yılYok biri maalesef
Cevap sahibi1 yılBakireyim a
Cevap sahibi1 yılAma
- 1 yıl
regl öncesi dönemde misin yoksa burcun ne senin :)
Cevap sahibi1 yılRegle 1 hafta var koç burcum
- 1 yıl
oy oy demek koçsun ve bir hafta var. düşünemiyorum sendeki tutkuyu ve gizemi. çok bilinmez ama koç kadar isteklisine rastlamamıştım bir ara sevgilim koçtu hiç öyle bilmezdim. iyi sabrediyorsun. netten de mi bir şeyler yapmıyorsun hep düz aynı şekil mastlarla mı idare ediyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet 🥲🥲
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon sadece
- 1 yıl
daha çok mastürbasyon yapma isteği oluyordur ama tam doyuma ulaşarak mastürbasyon yapmayı denemeyi düşündün mü hiç yoksa bastırarak mı bazı duyguları yapıyorsun genelde
- 1 yıl
bir erkeğin seni arzulaması veya o an istekle senin de bir erkeği arzulama hissi ile beğenildiğini istendiğini bilmek seni daha çok etkilemez mi mesela? hep aynı şekilde o anlık enerjini alır ama sornasında seni yine dürter kafan ve arzuların tam rahatlamadığı için mesela
- 1 yıl
yani mastürbasyonu farklı kılacak bir şeyler yapmaya neden uzaksın mesela.
Cevap sahibi1 yılNasıl yapayım peki
- 1 yıl
yani farklı şekilde dene her zamanki gibi yapma. hep bir video izleme veya hayal ile değil de cinsel çekimi ve sohbeti iyi olan biriyle merak ettikleirni sorabilirsin veya sohbetin gidişatına göre alıştıkça daha böyle hayali karşındaki ile yaşıyormuş gibi sohbet ederek doğal gelişen istekle başlayabilirsin senin bakış açın nasıl bu tarz duruma mesela
- 1 yıl
yeniliklere ve farklı şeylere açık olup kendi isteğini ve şehvetini tanımayı deneyebilirsin. bir başkası ile de yeni yönlerinin farkına varabilirsin. aldığın hazzı daha üst seviyeye çıkarmak istemez misin o an zaten
Cevap sahibi1 yılAnladımm
- 1 yıl
çekincen veya tedirginliğin olabilir ama kendini keşfedip daha çok o anki zevke odaklanmak istiyorsan bir adım atmak senin elinde. koç olmanın bilinciyle de belki farklı güzel yanlarını keşfedebilirsin. tecrübeye önem verirsen tabi
Cevap sahibi1 yılHaklısınız
- 1 yıl
senin açından nasıl olmalı veya çekindiğin durumlar mı olur
Cevap sahibi1 yılTabi çekince oluyor ister istemez
- 1 yıl
bunu konuştukça anlarsın ama ve illaki belli olur biraz düşüncelerden. kadınsı iç güdülerin ya konuşulabilir diyorsa mesela neden ilk adımı atmıyorsun kendi adına.
- 1 yıl
bir nevi yalnızlığı sohbet eşliğinde paylaşmak olarak görebiliriz mesela.
- 1 yıl
sohbet eşliğinde bazen bir anda keşfedilmek senin o anki hissini düşünceni anlayabilcek biiriyle sohbet etmenin verdiği farklı bir duygu ile sohbete devam etmek farklı gelmez miydi? hep aynı şeyler insanın canını sıkmıyor mu sence de? genel sohbet daha çok ağırlıkta olur zaten o konuda tedirgin isen onu da belirteyim tanıma süreci gibi düşün. karar senin saygı duyarım. overlokçu belki ayağına gelmiştir kim bilir :)
- 1 yıl
ne gibi çekince oluyor mesela bilmek isterim bu arada
- 1 yıl
Yanlış bir şey mi yaptım. Çekinceleriniz neler?
- 1 yıl
?
- 1 yıl
gerçekten merak ettim çekincelerinizi. Karşımda bir kadının olduğu bilinciyle hareket ediyorum ve düşüncelerinizi önemsiyorum
- 1 yıl
neden yeni bir şey denemeye önyargılısınız? sohbet olarak yalnızlığı paylaşmak güzel olmaz mı?
- 1 yıl
kızıyor musun bana gizli yorumcu
- 1 yıl
neden bu kadar acımasızsın?
Hayır her kadinnile sevişmem bakımlı temiz özel biri olmalı
00 YorumlaAynen her önümüze gelen sevişelim Hıv AIDS , hepatit vücudumuzda miss skdndm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKedi köpek değilim elbette.
Sevişirsem ilerde kocamla olur bu ancak30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir herkesle olmaz o iş midesiz ler yapar sadece pis nefisliler
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO dediklerin Seksi is olarak gorenler icin gecerli 😁
20 Yorumla
1 yılher yemeğin tadı farklı olduğu gibi herkesle sevişmenin tadıda farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYeni gelenin heyecanı her zaman daha başka olur derler. Bilmiyorum. Bunu yaşamak için ya evli ya da uzun ilişki sahibi olmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMahalledeki ayı cemil diye hitap edilen amcayla sevişir misin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHijyenik olan herkesle sevişirim tip ve kilo farketmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesle yapmam. Çünkü temizliğe dikkat eden birisiyim. Temiz değilse o an bırakırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılherkesle olmaz şimdi , ancak sorunun içinde bir gizem çözemedim :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. herkesle aynı değil ama herkeslede sevişilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılaynı değil tabiiki. yemek yemek gb düşün. bazen doymazsın bazende öğünü geçirtirirsin ya onun gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılçogu kişiyle sevişilebilir
40 Yorumla
1 yılVay beyaz orkide yıllar önceden hatırlıyorum seni tekrar karşılaşmak ne güzel
00 Yorumlahayır iğrenç bence herkesleşince artık
20 Yorumla
1 yılDuygu hissetmediğim biriyle yapmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYolda mı buldum kendimi herkese sunayım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kilolu biriyle sevişmem asla
10 YorumlaBir erkek kişisi azmışsa fark etmiyor
10 Yorumla
1 yılDeğil bence herkesin tadı farkli
10 Yorumla
1 yılKimi kadınların bedeni daha sıcak oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna giden herkesle olabilr
00 Yorumla Aynı olsa herkes tek tip olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılAsla değil kesinlikle uyuşacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHis olmadan sevişilmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılUyum yoksa sevisilmez ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır tabiki ama bazılarıyla sevişsem çok iyi gelecek bana
00 YorumlaHissedebiliyorsam evet
00 YorumlaAynıdır duygular değişir sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHayır seçici olmak gerek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Herkesleşmemek adına kabul edilemez bir durum
00 Yorumla
1 yılYok be pislik gibi geliyor bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSevişilir ama sevişmek herkesle aynı değildir
00 Yorumla
1 yılherkesle de olmasın ama yaa
00 Yorumla
1 yılTabıkı sevişilmez insanın midesi bulanır ya
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım