• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Herkesle sevişilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
756
Cinsellik sizin için ne ifade ediyo?
Herkesle sevişilir mi?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
63 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

sevişilmez yani ben sevişemem özelliklede başka partneri olmuşsa kimse kalkıp ta alınmasın ama ben başkasının artığını yemem (ben evde başkası ile aynı bardaktan su içemiyorum be) söylediğimin biraz ağır olduğunun farkındayım ama olay bu, bana ayıracak özel hiç bir şeyi kalmamış ben ne görüyorsam neye dokunuyorsam bir başkası da görmüş dokunmuş, o benim değil başkasının önceden avladığı av benim avım olamaz artık benim de bir özelliğim kalmamış daha önce başkasını da istemiş şimdi de beni istiyor (belki yarın öbür gün kim bilir kimi isteyecek) hiç bir şeyde değilse bile cinsel manada bir özelliğim olmayacak herhangi bir partnerden biri, hadi bunları geçtim yarın öbür gün evlendim kendimi bile boş ver çok afedersin benim çocuklarımı zamanında kim bilir kimle ne halt ettiği ağızla mı öpecek, kim bilir kimin emdiği g*ğüslemi benim çocuğumu emzirecek, aşağıda bir arkadaş geçmişinde erkekler olan bir kadının evlilik dramını açıklamış bir dipnotta ben geçeyim olayın bir de çocuk boyutu var eğer kız çocuksa ya annem bile yapmış demek ki sorun yok deyip kendi de bu yola girebilir ya da annesini kınayabilir ve erkeklere karşı kapalı bir tutum geliştirir, eğer ki erkek çocuksa daha da beter çünkü annesinin geçmişini öğrenince (ki güvenin bana ha 1 herif ha 10 herif hiç bir fark yaratmayacak) ya kadınlardan komple soğuyup güvensizleşir ya da tam tersi ulan annem bile böyleyse bunların alayı böyle madem öyle tepe tepe kullan kullanabildiğin kadar deyip e biraz da yakışıklı ve ya kıvrak dilli ise ''sırtlan'' oluyor o p*ç erkek, play boy dedikleriniz nasıl türüyor sanırsınız (ha anneyle sorunu olmayan en başında içinde olanlar da var onlar zaten h*yar doğmuş).

1
    2 Yorumla
    • NNangelNN
      NNangelNN
      +1 yıl

eğer sen de kendini eşine saklamışsan ve gidip elin kızlarının bir yerlerini öpüp emdiğin ağzınla çocuklarını öpmeyeceksen eyvallah. ama eğer her bir haltı yiyip burada kadınlar üzerinde namus bekçiliği yapıyorsan o laf ettiğin kadınlardan 1000 kat daha aşağılıksın.

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@NNangelNN yapmadığım doğru çünkü bu güne kadar kimseden hoşlanmadım da sevmedim de bana yanaşan kızlarda güvenemeyeceğim ve zaten ilgilenmediğim kızlardı reddettim tek seferlik uçkur doyurma kendimi kullandırttığıma değmez di, benden hoşlandıkları yoktu amaçları sadece cinsel di bi de ben soğuk nevale olmamla biliniyordum beni ayartmaları kız arkadaşlarına gövde gösterisi olacaktı ve benimde en nefret ettiğim şey beni kullanmaya çalışan kişilerdir. netice de hayır kimseyle birlikte olmadım fırsat olduğunda da geri çevirdim o zamanlar bu kendimi saklamaktan ziyade kullanılmak istemedim özellikle de zerre kadar bile sevmediğim ve ilgilenmediğim kızlar tarafından şimdi ise sadece tek bir kişi istiyorum gönlüme göre tek bir kişi ömrümü geçirebileceğim tek bir kişi çünkü daha azı için harcayacak vaktim de yok sabrım da yok ve inanır mısın libidom da yok eğer 1 saatlik eğlencem beni selam bile vermiyeceklerimle yüz göz edecekse olmasın daha iyi sabırlı adamımdır, beklerim zor mu olur belki yeni bişey değil alışığım zorluğa yeri gelince aç kalmaya yeter ki o bekleyiş ya meyve versin ya da başımı ağrıtmasın yalan yanlışını verip.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkekleri hiç sorma hayır demezler zaten bayanlara gelince ne kadar çok erkek olursa o kadar bela oluyor nasıl dersen yaş ilerleyip yerleşik hayata geçmek isteyince ve bir evlilik adayı çıkarsa iyi biri işte o zaman genellikle bayanlar geçmiş saklıyor ama geçmiş ateşten gömlek ne kadar saklanırsa saklansın bir yerde patlak veriyor adamlar ordusu ara sorar mesaj atar cinsellik içeren eskiye ithafen mesaj ne yaparsan yap istersen engelle onlar buluyor seni bir şekilde eşinin eski sevgilisinden gelen mesaj okuyan koca gördüm ben şahit oldum resmen facia oldu boşandılar ne kadar erkek = o kadar bela demektir

11
    23 Yorumla
    • Poncık5361
      Poncık5361
      +1 yıl

Moralimi bozdun şu an

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Poncık5361 kardeşim kusura bakma bende doğrusuyum biraz moralin bozulmasın sıkıntı ne aklına bir şey takılırsa yaz cevaplarım insan ilişkilerinde uzmanlaştım ama özele gelmem bilgin olsun

Yorumla
    • Poncık5361
      Poncık5361
      +1 yıl

Yok hayır dedjn ya bir yolunu bulur rahatsız eder falan heryerden engelledim ama bir anda karşıma çıkacak , ya da ciddi olduğum, nisanlandigim birinin kulağına bir şey gidecek diye ödüm kopuyor dediğin gibi ne kadar çok erkek. o kadar bela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Poncık5361 sevgili kardeşim eski sevgililerini bilmiyorum çok insan ile yatın mı? Neden abi dersen bu yatılan adamlar genelde arıyor veya rahatsız ediyor tekrar benle olur mu diye evli olduğunu bilse bile yüzsüz adam arar veya ulaşmaya çalışır çünkü yatılan kadın başka oluyor arada değişik bir şey oluyor artık onun dışında sadece sevgili olduğun kimselerden zarar gelmez onlar lise ortaokul aşkı gibi saf ilişkiler yatılan sevgililer tehlikeli çıkabilir şimdi sen bu engel durumuna devam et ve bu eskiden olduğun adamlar ile hiç bir irtibatın kalmayacak şekilde hareket et atıyorum sokağından geçme sosyal medyanı sıfırla veya çaktırmadan isim falan değiştir ve mümkünse evlenince eşinin soy adına geç mail kullanırmısın bilemedim onu bile kapat başka mail al hee unutmadan ortak arkadaş tehlikelidir onlarda yok et atıyorum kötü senaryo oldu seninki bir şey duydu bu ne dedi şiddetle öyle bir şey yok de ve saf olup itiraf falanda etme sakın bitersin o an şimdi abi sen niye yazıyorsun bu kadar diyeceksin ben bir kadın sevdim aşık oldum şimdi eşimdir kendisi bana dürüst oldu ve herşeyi özel anı dahil anlattı bende bir şart koştum eskilerin ile bir irtibatın var mı diye seni seviyorum ama sen istemesen bile sana bir mesaj bile yazan olursa canım bu konuya fena sıkılır dedim onu bilerek benimle ol yoksa biz olamayız dedin benim bir kimse ile bir irtibatım yok dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğruda söylüyordu adamlar evlenmişti ve irtibat yoktu harbiden ama o sana dediğim engelleme olaylarını benim yanında yaptı bana göstererek üstelik ve ilerde canın canımız sıkılmasın diye bilirsin baştan beri yazıyorum erkek milleti evli bile olsan yazıyor he bir şey olmaz gidip buluşacak hali yok bende gidip ne yazıyorsun lan diye adamı dövecek halim yok ama moralimiz bozulmasın diye bana söyleyerek onları yok edip engelledi senin durum farklı seninki bilmiyor ve çok tehlikeli durum ondan yazdım sana bu kadar kardeşim iyi düşün ve her türlü engel koy hiç bir kimse kalmasın şu iyi adamdı aramaz deme arar yıllar geçse aklına gelir arar mesaj atar bitersin o an yine aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım kardeşim bu arada çok adam var mı beraber olduğun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ve son olarak parça parça yazıyorum sığmıyor çünkü nişanlına hiç açıklama yaptın mı geçmiş ile ilgili bakire olup olmadığın gibi açıklama yapacaksan gizlemeyeceksen de bu sadece bir kişi ile sınırlı olsun ve ayrıntı sorarsa sana oldu bittiyse getir ve sakın olaki özel şeyler anlatma başına iş alırsın sonra hep sormaya başlar ne oldu ne yaptınız gibi sorular hiç bitmez ve bunaltır seni ilişkiden hayır gelmez ve biter

Yorumla
    • Poncık5361
      Poncık5361
      +1 yıl

Teşekkür ederkm bu güzel aciklamalar icin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Poncık5361 rica ederim kardeşim dediğim gibi yazdıklarımı harfiyen uygula ve eskini anma hatırlama yok et günün birinde eşin nişanlın her kimse artık bir şey duyar ve okursa şiddetle yok öyle bir şey de ve sakın saf olup anlatma dürüstlük adına dürüstlük sökmez bu zamanda günah sa senin günahın yanlışsa senin yanlışın şansın bol oldun bu arada seni rahatsız eden oldumu?

Yorumla
    • Poncık5361
      Poncık5361
      +1 yıl

Yok olmadı olanlari da engelledim , hattımı falan değiştirmeyi falan düşündüm , peki ben yok bir şey dedikten sonra öğrenirse bir şekilde?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Poncık5361 eşim hattını değiştirdi ama ben biliyordum zaten geçmişini ama sen mutlaka değiştir hattını sonradan değişmiyor seninki nerden öğrenebilir? bunu iyi düşün ve varsa eskilerin ile ortak arkadaşın bu arkadaşlıklarınızda sonlandır eski ortak arkadaşlar beladır bak rahat durmayıp konuşan olabilir nerden öğrenilmesi şüphen var senin bu arada? Bu önemli birde özel olacak ama senin eski oldukların ile aktif cinsel hayatın oldumu bakire değilmisin yani? Eskiden olduğun adamlar yani yattıkların tehlikelidir bunlar sorun çıkartır genelde arar sorar bu arada seninki telini kurcalarımı? Engellediklerin kim falan dermi buda tehlike tel no değiştirirsen iyi olur ve sosyal medya isminide değiştir bu çok iyi olur diyelim bir şekilde bir şey anladı şiddetle yok öyle bir şey de umursamaz ol ve saf olup anlatıp dökülme sakın bitersin bu arada yine özel olacak ama bakirelik problemini nasıl aşmayı planlıyorsun ve ya nasıl aştın? buda bir bela iş

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Ben geçmişimi saklamam ama yapmadığım şeyi de yapmadım derim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız geçmişi sakla rahat edersin bundan emin ol dürüstlük sökmüyor bu zamanda

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Saklayacak bir geçmişim olmadığı için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız geçmiş yoksa sorun yok zaten

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Çok şükür yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız dilini ısır unutma okumuşsundur umarım yukarıdaki hayat hikayemi o yazdıklarımı yaşadım işte

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Bunları bende etrafımda çok gördüm ve benim konuştuklarım da sosyal medyadaydı öyle vakit geçsin diye konuşuyorduk sonra engelleyip geçiyorduk hangimiz hangimizi tanıyacak yanımızdan geçse bile tanımayacağız belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız sevgili kardeşim sosyal medya bir hikaye zaten ne olacak ondan benim yazdığım cevap temel olarak şu bayanın evlenmeden önce aktif cinsel hayatı varsa sorun yaşıyor sonradan tüm mesele bu bayanlarda bazen bana kızıyor kimseyi ilgilendirmez ne yaparsam yaparım diyorlar ama kumaşın rengi öyle değil geçmiş sorun oluyor hiç istemesek bile

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

O yüzden çoğunluk sosyal medyadan yana sosyal medyada kimse kimseyi takmaz ilgilenmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız şimdiki nesil öyle bizim devirde sosyal medya yoktu ve tabu olsa bile bazen evlenmeden insanlar bir biri ile yatardı ve sonra başka adaylar ile sorun olurdu ve halen bu durumun değişmediğini gözlemliyorum

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Bu durum sonsuza kadar devam edecek zina haram zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ütopyadanbirkız haramı takan kalmadı nerdeyse çok az insanda allah korkusu var ciddi bir şekilde kendine iyi bak saygılarımla

Yorumla
    • ütopyadanbirkız
      ütopyadanbirkız
      +1 yıl

Evet ben şahsen baya korkarım sende kendine iyi bak

Yorumla
  • desolato
    desolato Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 105
    +1 yıl

Herkesle sevişilebilir ama alınan tat hep farklı olur. Alınan haz, verdiğiniz zevk ve fanteziler konusunda da farklar oluşur. Sıradan biriyle sadece boşalma üzerina ve anlık zevk üzerine olan bu durum. İstediğiniz ve sevdiğiniz biriyle haz yağmurlarında ıslanma isteğidir. Fanteziler, dokunuşlar, öpüşmeler hepsi birer önlem kazanır bu da unutulmaz anılar biriktirir.

5
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Merhabalar.. Tabi ki herkesle sevişilmez.. Bizi hayvanlardan ayıran yegane şey, dürtülerimizle değil, duygu ve mantığımızla hareket ediyor oluşumuz.. İnsan birini sevmeden, arzulamadan neden sevişsin ki zaten.. Anlık hazlar peşinde koşmaktır bu sadece.. Keyifli günler..

9
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

112

Cevap

244

Cevap

• nirhamm
    nirhamm Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Merhaba

Aslında bu zevk meselesi. Bence herkes değil de özel hissettiğimiz insanlara sevişmemiz daha önemlidir. Onun dışında herkesle olmak nr doğru olur bilmem sonuçlar ne getirir partner olarak iyi karar vermek lazım.

#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

4
    0 Yorumla
  • _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Daha çok erkeklerin bilinç altına sinsice yerleşmiş bir virüs gibidir.. "Benim gibi tipsizle sevişiyorsa, herkesle sevişir düşüncesi". Lakin öyle bir şey yok! Kadın/erkek o an size çekici gelmiştir ve bu çekicilik hoşlantıya dönüşmüştür. Yani kadın da/erkek de her önüne gelenle sevişmiyor. Bedeninizi, ruhunuzu bırakıyorsunuz ee olsun o kadar seçicilik..

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Tek biri olur ne yaparsan onunla yaparsın

13
    0 Yorumla
  • BimboCansu
    BimboCansu Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 88%
    +1 yıl

Evet sevişilebilir o an onu arzulamam ve beni memnun edeceğini düşünmem yeterlidir. Ben bağlantıda kalınan ve birden fazla kez birliktelik yaşanan ilişkilere karşıyım. Anlık olarak kararlar verilip gerçekleştirilmeli ve bir daha muhatap olmak istemem. Eğer geçmişte birlikte olduğum adamlarla sürekli görüşmem gerekirse kendime vaktim kalmaz ve hepsine zaman bulamam o yüzden gelsin zevkimi alayım gitsin. Buna yapabilmek için de bir çok kişi ile sevişmek gerekiyor.

6
    0 Yorumla
  • MiranaiNikki
    MiranaiNikki Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.

Herkesle sevişme durumu olabilir fakat ten uyumu ve duygusal bağ olmadığı zaman herhangi bir zevk almazsın sadece sevişmek için sevişirsin. Arzuladığın istediğin birisiyle sevişmek bambaşka bir duygudur vücutlar birbirini ister, arzular, karşılıklı duygusal bir bağ olur, ona karşı fanteziler, zevk verme adına hayaller kurarsın. Birbirini her açıdan isteme durumudur. Bu istek arzu, haz, tutkuyu cinsel birleşme ile taçlandırır ve doyumsuz zevk alırsın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

herkesle sevişirsek ne kadar sağlıklı kalabiliriz ki? Biz kadinlar olarak bıraksan bir günde istemediğimiz kadar partner buluruz. Ama kaçı bize zevk verebilir, kendini düşünmeden? Kaçından sonra mutlu hissedebiliriz? İstersen sevişirsin. Ama bunun hastalığı var, ruh hastası mı çıkar bilemezsin bir sürü şey ondan sevişilmez elbette.

6
    2 Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
    • bursa_zafer
      bursa_zafer
      +1 yıl

aynı düşüncedeyim o yüzden bayan partnerim yok ve vajinayı vakumlamak fovarim oödugu içinde

Yorumla
  • Mrs_elibon
    Mrs_elibon Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.

Zevk hazz... bunlar hek ihtiyaç duyulan şeyler zaman mekan uygunsa biraz da içimi doldurduğu gibi gözümü de dolduracak kadar fiziksel hitap ediyirsa tadjndan yenmez... yani evet sevişilir çünkü sevişmek temel ihtiyacım ve ihtiyaç duyuyorsam bana ayak uyduracak biri ile tabi ki olurummm

2
    0 Yorumla
  • AşkınElliTonu
    AşkınElliTonu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Tabi ki herkesle sevişilmez sevişmek cinsel birliktelik yaşamak özel şeylerdir özel hissettiğimiz birileriyle bunları yaşamak daha doğru bence. Her önümüze gelenle seks yapmak bana mantıklı gelmiyor, sevdiğim aramda çekim olan biriyle ilişki yaşamak isterim tek bir kişi olsun ne yaşayacaksam onunla yaşayayım. Eşya değiştirir gibi sürekli partner değiştirmek anlamsız geliyor bana, insan ne yaşayacaksa sevdiği aşık olduğu kişiyle zamanı gelince yaşamalı sürekli değiştirme yapmamalı.

1
    0 Yorumla
  • kıvanç125
    kıvanç125 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Bence ilk olarak göze hoş gelmeli hiç tanımadığın biri gözüne hoş gelirse yaparsın ama tanıyıp bildiğin insanla gözüne çok hoş gelmesede yapmak isteyebilirsin sonuçta karşı tarafla mutlu anlarını paylaşıyorsun ve mutluda ediyorsun buda mutlu etmenin farklı bir boyutu.

1
    0 Yorumla
  • Gecemavisi1457
    Gecemavisi1457 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesle olmaz o dediğin insan arzu etmediği binin yanına bile yaklaşmaz yani şöyle düşün hiç yemeyeceğin yemekler yokmu sevmediğin ya da orada nasıl düşünüyorsan yerken. burada da böyle ama şu var kişi sevdiği ile zaten bütün eksikliğini giderir sadakat zerafettir

0
    0 Yorumla
  • zimbateli34
    zimbateli34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Herkesle olmaz bu iş, bir keresinde karşı komşu bir kadın vardı, kadın dengesizin teki, malmal hareketleri var. Bir baktım bir gün küçük 5 yaşındaki oğlundan bana bir kağıt yollamış, kağıdı açtım baktım bana numarasını yazmış, cama baktım gülümsüyor içeri girdim, aradım. Böyle şeyler yapma, seninle bir şey paylaşmak gibi bir düşüncem yok dedim. Dengesiz yahu, başına bela olur böylesi...

0
    2 Yorumla
    • Gülsahh_
      Gülsahh_
      +1 yıl

Tövbeler olsun millet tozutmuş utanmada yok bide oğluyla ya

Yorumla
    • zimbateli34
      zimbateli34
      +1 yıl

@Gülsahh_ evet neler var

Yorumla
  • IchBin_Buse_
    IchBin_Buse_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

O an canımın istemesi yeterli bir kriter kişiyi seçmem için

11
    0 Yorumla
  • cunnulinguscandır
    cunnulinguscandır Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 77%
    +1 yıl

cinsellik bir ihtiyaçtır. ve günlük düzenl yaşanması gerekir sağlık için

ama ben titiz biriyim herkesle olamam. kriterlerim var. aklını kullanan olmalı doğal olarak da kişisel temizlik ve bakımına önem vermeli. bunu dışında şı çok önemli
    gün içerisinde ne hadedir diye merak edecek arayıp soracak kadar da bende değeri olması ilgim beğenim olması gerekir. duygusuz olmaz bu iş

0
    0 Yorumla
  • MyL0vE
    MyL0vE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesle sevişmem. Psikopat filan çıkabilir başıma durduk yere bela açamam. Başkalarına anlatamayacak, aklı başında mümkünse olgun olmalı.

8
    0 Yorumla
  • dila17
    dila17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

önüme gelenle değil ama beğendiğim herkese verebilirim :/

19
    4 Yorumla
    • izmir1984
      izmir1984
      +1 yıl

Vay be

Yorumla
    • Barisefe07
      Barisefe07
      +1 yıl

Guzelll

Yorumla
    • badboy0101
      badboy0101
      +1 yıl

bana ver

Yorumla
    • mertcanayhn
      mertcanayhn
      +1 yıl

kimleri beğeniyorsun ki?

Yorumla
  • tutkulusahip
    tutkulusahip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.

Bence ikiye ayrılır bu. Birincisi fiziksel zevk. Tam kafanda kurguladığın görüntüde olan birisiyle tüm hayal ettiğin fantezileri ve detayları yaşamak ayrı bir zevktir. Bir de duygusal olarak çok hoşlandığın bir kadınla yaşadığın seks vardır. Herkes bu iki kriteri bir araya toplamak istiyor ancak genelde olmuyor. Bu yüzden birinden birini karşılayan herkesle olabilir bence.

0
    0 Yorumla
  • deskopzucker
    deskopzucker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsellik tıpkı o p*rno gibi ucuz ve pis değil. Son derece seçici ve tutkulu olmak gerek.
    Ambiyans, hijyen, saygı ve güven en elzemlerden.
    Önüne gelen herkesle olmaz. Özsaygıya dikkat!

6
    0 Yorumla
  • BitmeyenBitter
    BitmeyenBitter Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 62%
    +1 yıl

Hayır, özelim yol geçen hanı değil,
    Sevgi saygı bağlılık sadakat içinde yürütülen bir ilişki ile tadlanıp yaşanılası yaşanılması gerekendir derim
    Tek eşlilik, tek lezzet, temiz sağlıklı bir ilişki 👌 👍

1
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 60
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ten ve ruh uyumu olduğuna inanıyorsan, temiz ve bakımlıysa evet tabii… 😇😍😎

2
    0 Yorumla
  • hiaxisheytan
    hiaxisheytan Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Doğulu insanlara karşı önyargılıyım mümkün olduğu kadar arkadaşlık bile yapmıyorum, sevişme falan asla.

7
    8 Yorumla
    • EnBüyükİskender
      EnBüyükİskender
      +1 yıl

niye sebep?

Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

@EnBüyükİskender tiksindiriciler

Yorumla
    • SicillianNajdorf
      SicillianNajdorf
      +1 yıl

Oha ben de doğuluyum ABD ye göre Çin e göre batılıyım dünyanın şekline göre ise doğu ve batı çok yüzeysel yuvarlak olduğu için bana göre türk ile kürtün arasında bi fark yok bu coğrafyanın IQ seviyesi düşük zeki arkadaşlar üstüne alınmasın canımsın alınabilir.

Yorumla
    • SicillianNajdorf
      SicillianNajdorf
      +1 yıl

Ge rzerler alınabilir

Yorumla
    • SicillianNajdorf
      SicillianNajdorf
      +1 yıl

Küfür olarak algılandı sanırım oldukça nazik

Yorumla
    • hiaxisheytan
      hiaxisheytan
      +1 yıl

Mal ben dünya coğrafyasına göre doğulu demedim Türkiye'de doğu Anadolu insanına karşı önyargılıyım sevmiyorum

Yorumla
    • SicillianNajdorf
      SicillianNajdorf
      +1 yıl

@Reorada Haklısın dostum. Üstüne üstlük gerçek vatanseverliğe ve milliyetçiliğe de balta vuruyorlar. Bunu hedef göstererek söylemiyorum yanlış anlaşılmasın fakat kutuplaştırıcı düşünceler ülkemizin menfaatlerine de zarar veriyor. Türkiyede siyasi otoriteler o mevkilere ve ülkemizi bu kötü günlere çok karanlık planların bi parçası olarak geldi. Bunu da milliyetçilik ve din adı altında hala sürdürüyorlar.

Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

@Reorada terörizme felsefe bağlayanların pkklıların yeri yok. 1071 den beri Anadolu bizim.

Yorumla
  • asaza0
    asaza0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

hiçbir şey ifade etmiyor , kendimde sokarım birşeyler sevdiğim biri olsunki onunla vücutlarımı birleştirmekten mutlu olayım cinsellk düşkünü insanlardanda iğreniyorum

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabikideee hayirrrr herkezlee olmazz! Birtek eşinle olur baskada kimseyle olmaz! O ne pis birsey ya bir gun onla birgun bununlarr igreeeeccc. Migde nasil alabiliyor yaaa? Hem dinimize yakismiyorr

8
    3 Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

😎👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Tatlı_günahlar ☺️

Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Efem 😎

Yorumla
  • _9Atom9_
    _9Atom9_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Sadece eşler arasında özel bir şey bu ama tabi bunu herkes anlamaz

8
    0 Yorumla
  • Veblen
    Veblen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bazen çok hızlı kararlar alırım partnerimin arkasından bakarken veya onları geride bırakırken vicdanım muhasebe yapmaya başlar daha ben anlamadan fatura çıkmıştır bile... kimi zaman ödemeye hazırımdır ama kimi zaman yüzleşmek istemem o zaman da düşünürüm eğer sevgi olsaydı bu fatura hiç çıkmayacaktı diye... Bu faturaların sonradan önüne gelmesi gibi pis bir huyu da var hem de yolunda giden hayatını alt üst edebilecek kadar yüklü gelebiliyor yani sevişmek mesele değil bunun sonrası var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

zamanı geri sarabilsem hoşuma giden herkesle sevişirdim

10
    2 Yorumla
    • barrella
      barrella
      +1 yıl

şimdi neden sevişemezsin

Yorumla
    • Yasakelmasever
      Yasakelmasever
      +1 yıl

Şimdi neden değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

günah olmasa herkesle sevişilebilir. benim kıstasım bu...

16
    10 Yorumla
    • Muhabbettellalı1
      Muhabbettellalı1
      +1 yıl

Alırım bi dal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

günah olmasaydı ama günah...

Yorumla
    • Muhabbettellalı1
      Muhabbettellalı1
      +1 yıl

Evlenelim aşko

Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

Aynen ben de öyle düşünüyorummmm

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

tek gecelik imam nikahı kıy o halde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nikah tek gecelik olmaz ameller niyete göredir. amacın evlilik değilse evlilik olmuyo o. sadece kendini kandırmış oluyorsun...

Yorumla
    • siyahcorap
      siyahcorap
      +1 yıl

sınırı ne 1 haftalık? 1 aylık?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

niyet evlilik olacak bir ömür için olacak yetin ama anlaşamazsın 1 günde sürer 20 yılda ama niyet zinaysa o evlilik olmaz. kriter süre değil...

Yorumla
    • bursa_zafer
      bursa_zafer
      +1 yıl

😲😔

Yorumla
    • tutkununfrekansı
      tutkununfrekansı
      +1 yıl

Hayır günah değil

Yorumla
  • tmm-jülüde-olşun
    tmm-jülüde-olşun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

- Hayır, sevişilmez: Şişme bebek görevi görecek, durduk yere sıkıntıya yol açacak biriyle sevişilmez.

- Cinsellik benim için, kendini gerçekleştirmeye uzanan bir gereksinim.

3
    0 Yorumla
  • lionmenn
    lionmenn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bence bu tür işler özel ve tek bir kişi ile olmalıdır

3
    0 Yorumla
  • TheDifferenceboss
    TheDifferenceboss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Herkes ile sevişilmez. Amaç seks de olsa bakınca elbet insanın aklına güzel şehvetli duygular gelmeli.
    Eğer seksi sadece ihtiyaç olarak görürseniz ileride daha çok problemlerle karşı karşıya kalırsınız.

1
    0 Yorumla
  • TidusLeonhart
    TidusLeonhart Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Şansım olduğu halde 23 yıldır girmedim benim için özel, fakat 2 yıl daha özeli bulamazsam free moda girmeyi düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • siirbeyefendisi
    siirbeyefendisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl

Ben herkesle sevişemem. Çünkü bana göre seks birbirini çok seven iki insan arasında geçer. Benim için mevzu sadece birleşme değil. Karşımdaki kişinin beni sevdiğini hissetmem lazım.

2
    0 Yorumla
  • axntv
    axntv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 80%
    +1 yıl

Mesele sadece birleşmek ise herkesle sevişilir. Mesele orgazm olmak ve zevk almak ise herkes ile sevişilmez. Ten uyumu, kokusu, tecrübesi vs. önemlidir. Duygusal bağ da önemlidir.
    Sonuç: Mesele benim için sevişmek değil zevk almaktır.

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi61
    Beyefendi61 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.

Herkesle Sevişilir ama Bana göre değil.
    Her Kadınla Sevişmem
    Belirli Kriterleri yerine getirmeli ya da oluşmalı.
    Erkeğinde gururu var
    Erkekliğinde bir Adabı var.
    Öyle yol geçen hanı değil burası.
    Burası Trabzon Araklı

0
    0 Yorumla
  • _Carmen_
    _Carmen_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Tabii ki de herkesle sevişilmez. Ben sadece sevdiğim insan olan sevgilimle sevişirim aşık olmam gerek yani duygu gerek bunun için.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşk yoksa cinselliğin tadı olmaz aşk çekim uyum tutku isterim

8
    3 Yorumla
    • achilles0707
      achilles0707
      +1 yıl

Aklıma geldi de ;

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık
      Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan
      Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez
      Tutku isterim ve delice sevmek
      Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek
      Yüreğini isterim, yürek ister benle sevişmek
      Ya adam gibi ya da çek git
      Her gün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin
      Ama seviyorsan yeter ki, ki zaten yüreği ortaya koyduk
      Tamam o zaman
      Ben bi deli çocuğum, ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık
      Ya adam gibi ya da çek git

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@achilles0707 👏🏻

Yorumla
    • achilles0707
      achilles0707
      +1 yıl

😊😊😊

Yorumla
  • YakışıklıveCentilmen
    YakışıklıveCentilmen Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

Erkekler sadece güzel kadınları tercih etse insan nesli bu kadar çoğalmazdı, çirkin kadınlarında sevişmeye hakkı var. Ayrıca parası için erkeklerle beraber olan kadınların tercihi HERKES ten daha ileri bir tercihtir.

0
    0 Yorumla
  • Vedat_kurt
    Vedat_kurt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Bence evet. Seks özgürlük gerektirir. Sadece inançlarımız için saklamak gizli olmak gerekir o kadar. Onun dışında bence herkesle sevişmek bi eksi değil artıdır.

1
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Böyle bir şey olabilir mi ya zevkler var renkler var

4
    0 Yorumla
  • Sarisin4500
    Sarisin4500 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

İstemediğim adamla niye yatayım çekici gelmesi lazım istemem lazım ki onu öyle olsun yoksa zor

4
    2 Yorumla
    • Muhabbettellalı1
      Muhabbettellalı1
      +1 yıl

Çekiciyim gel

Yorumla
    • EenginE
      EenginE
      +1 yıl

Çekici gelmeden etkilenmeden olmaz tabiki 👍

Yorumla
  • Gizlibirüye12
    Gizlibirüye12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Erkekler ve kadinlar farklidir erkekler guzellik sartiyla herseyi yapar kadinlar adı birsey degilse sevmeden kimseye dokunmaz bile

2
    0 Yorumla
  • BriannOconner01
    BriannOconner01 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

O kişiyi görünce o an aklımdan geçen bir fanteziye oturtabiliyorsam eğer, evet o kişiyle seks yapabilirim, o an ki sehvete ve seksapelligine göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Herkesle sevişilir mi?

valla millet sevişiyor baksana

0
    0 Yorumla
  • Grininelli1tonu
    Grininelli1tonu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Temelinde psikolojiyi esas alan edebi felsefedir. Satırlarını ne kadar iyi yazarsan okuyucusu o kadar haz alır. Felsefesini yaparsan psikolojisini yaşarsın.

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Hayır. Midem bulanır bazı şeylerde. Ben erkek olduğum halde bakım yapıyorsam karşı taraftan da o bakımı beklerim. Bakım demek "sana saygı duyuyorum" demektir.

0
    0 Yorumla
  • Ergenlikbasabela
    Ergenlikbasabela Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Beni cok arzu eden biri olursa ancak yataga girerim. sadece kendi zevkim icin birini kullanmam😕 kendimi kotu hissederim sonra. Gerci daha hic yapmadim tadini bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • yalnız_romantik
    yalnız_romantik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.

Cinselliği bilen biri ise sevişmek için hiçbir engel tanımam ama dediğim gibi cinselliği tutkuyla yaşamayı bilmeli sevişmenin doruklarına ulaşılması önemli olan

0
    0 Yorumla
  • Sonreglbükücü
    Sonreglbükücü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.

Escort bile adam seçiyor kesinlikle dikkat edilmeli güvenilir biri olmalı performans da önemli tabi

3
    0 Yorumla
  • Lady-Elya
    Lady-Elya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır kendisine ve karşısındakine saygısı olanla sevişilir

3
    0 Yorumla
  • princessa_963
    princessa_963 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Ben tenime her erkeğin tenini yakıştıramıyorum, herkesle sevişilmez bu yüzden

3
    0 Yorumla
  • _stetoskop
    _stetoskop Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

güzel Seksi bakımlı cilveli güzel kalçası göğüsleri olan kişilerle

3
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Ben nerede güzel kız var ise özellikle yüz güzelliği sevişirim.
    Dünyanın en güzel kızları ile bile zevk için yaparsın hem onun için hem kendin için

1
    0 Yorumla
  • hakankerem2020
    hakankerem2020 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Karşımdaki kişi istiyorsa ihtiyacı varsa temizliğine de dikkat ediyorsa yaparım. Nasıl bir ilişki kriteri varsa ona uyum sağlarım.

1
    0 Yorumla
  • Asibirisi
    Asibirisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

Herkesle sevişip bedenini tatmin edebilirsin ama ruhunu sadece sevdiğin kişiyle gerçekten arzuladığın kişiyle tatmin edersin

1
    0 Yorumla
  • belirsiz71
    belirsiz71 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Arzu istek varsa karşındaki kişiye seks de yaşanmalı hiçbir şey kimsenin içinde kalmamalı illa aşk sevgi olacak diye bir kaide yok

1
    0 Yorumla
  • Mɪɴɴɪᴄʜᴀ
    Mɪɴɴɪᴄʜᴀ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır cinsellik daha özel birşeydie bana kalırsa. Herkes ile yaşanmamalı en azından ben herkes ile cinsellik yaşamam.

1
    0 Yorumla
  • Gülsahh_
    Gülsahh_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Tabi ki de hayır, sevmediğin birisini tutkuyla öpemezsin

4
    0 Yorumla
  • HakannGul
    HakannGul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.

Her kadınla sevismem mesela düzgün bir vücudu olmalı özellikle kalça ve göğüs

2
    0 Yorumla
  • Jankeee88
    Jankeee88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Herkesle olmaz cinsellikte bir duygudur istektir bence
    Bir insandan hoslanmadan ya da sevmeden onu arzulamak istemek bana mantikli gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.

Duygusal bağ olmalı değilse yoruyor. En son seçenek ve helal olmalı.
    Bunu da kabul eden çok kişi yok.

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Sevişmek asla herkesle aynı değildir ten uyumu çok önemli bir detaydir ve o detayı yakalamak çok önemlidir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (296)
Devamını Gör(341)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Herkesle sevişilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Herkesle sevişilir mi? 113 cevap verildi
Herkesle sevişilir mi? 90 cevap verildi
Herkes sevişiyor mu cidden? 27 cevap verildi
Dışarıda herkesin içinde öpüşülür mü? 10 cevap verildi
İnsan herkesle sevişebilir mi? 52 cevap verildi
Şişman insanların sevişmesi? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨