Şişman insanların cinsel hayatları güzel olabilir mi? Bence hiç estetik değil sizce nasıl?

bırgun bır hastalıga dusup bunlardan daha obez olabılırsın.. umarım senın icınde aynı seyı dusunmezler.. az bıraz merhametlı ve sefkatlı olmak lazım dıger ınsanlara.. yarın basına ne gelır bunu bılemezsın.. allah hatırlatmaz ınsallah bunları bırgun sıze..
Bnane? şişman olmamak iöçin elimden gelen herşeyi yapabilirim :))
Göbekten dolayı penis/vajina geride kalır ulasması zordur. yorumları okudum sana tepki gösterıyorlar ama onlarda aynı senın gıbı dusunuyo. iksinc buluyorlar eminiz buna kandırmayın..
tiksinc olcaktı bayan ben eksik yazmısım _
sakin ol tansiyonun felan cıkcak -,-
Teşekkür ederim dürüst bir şekilde görüşünü bildirdiğin için güzel arkadaşım. Kilolu insanlsrla orda burada dalga geçmeyi biliyolar...
yolda gördüklerinde emin ol ıclerinde ıyy tipe bak diye dalga gecıyorlar ve tepki gösterenlerin cogu kilolu.. evde tıkanıp g*t buyutmesını bılırler spor yapmazlar sonra klvye basında ahkem kesıyorlar..(hastalıklı olanlara lafım değil)
açığım yavrum ben dalga gecmeyı sevıyorum :D
soran hemcinsim sende bir mesaj at bakim bana az sunları cekistirelim ::))
Bilmiyorum ama olabilir bence
seks için ille estetiklik gerekmiyor işi bildikten sonra. zayif olup da hiç estetik sevismeyenler sevismeyi bilmeyenlerde var. Senin görüşunde hiç estetik durmuyor
Cevap
16Cevap
o adamın yarım metre şeyi olması lazım ki kadına ulaşabilsin..
insanları aşağılamak onların görünüşlerinden binlerce kat daha çirkindir..
seksle baleyi karistirmayin. balerin gibi olmak zorunda degil her insan
Neden onlarin duygulari yok mu?
hatun harika görünüyor. bebek yüzlü şişmanlara bayılıyorumm
Onlarda oyle mutlu belki opuserek belki baska sekilde zevk aliyorlar olabilir
Şişman diye sevişmesin mi?
şu an bu yaptığın ne biliyor musun?
Nedir?
Halka kapali yerde sevissinleer
sen ne aşağılık bir insansın ya
çaresizlik insana neler yaptırmaz ki D:
Güzel olur. Yumuşak, sıcak sıcak.
Niye insanlari asagiliyorsun kezban
Dusunmesi bile igrenc
Ne alakasi var ilerisiyle kardes sismanlarin buyuk cogunlugu bogazini tutamayan kicini kaldirmayan insanlar neyin tribi bu?
Penis sert ise sorun yok bence
çok kötü ya. l
mümkün değil :)))
Ben hallederim 👍
neden olmasın ki
cok zor olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar