Erkeğin cinsellik yaşadığı nasıl anlaşılır. Profesyonel yalancılar da var. En net ve kesin olarak anlayabileceğim bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anlamak zor onla ilgili bir fıkra var koyun birinde saf oğlan evlenir gerdekte kızı soyar söyle bir bakar yapılacak yer göbeği görür kızın alt taraf cizgi gibi aleti göbeğe sokmaya çalışır girmez kan ter içinde kalır yorulur gideyim bir elimi yüzümü yıkamayı diye lavaboya gider kızın elini göbeğine koyar yer kaybolmasın diye kızda durumu anlar elini göbekten malum yere kaldırır oğlan elini yüzünü yıkayıp gelince kızın elinin altındaki yere iteleyince alet içine gömülür. Of yasasin der ne güzel oldu el yüz yıkayınca ilk basışta girmeyi başardım der. Onun hesap erkekte bu gibi acemilik yaparsa anlarsın yapıp yapmadigini😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. lan nasıl anlayacan nasıl sanrılaar görüyon sen? hadi kız olsa kızlık zarı var mı diye bakarsın a. nalı kontrol edersin erkeğin penisinden ne anlıycan?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunu öğrendiğinde daha mı mutlu olacaksın ki. Daha nefretle bakacaksın. Artık cinsellik günümüzde ihtiyaç haline geldi.
04 Yorumla
Soran1 yılBen yaşamadığım için karşındakinin de yaşamasını istemem
Soran1 yılYaşadıysa mı daha çok cinsel isteği olur yaşamadıysa mı
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlaşılmaz dürüstlüğünden emin olmadığın kimsenin ne dediğine de inanma
05 Yorumla
Soran1 yılCinselliğe çok düşkün bir erkek yaşar mı 30 yaşına kadar yaşamış mıdır bir erkek gözü ile cevaplayacak olursan?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın kendisi dürüst olup söylemediği sürece anlaman imkansız
02 Yorumla
Soran1 yılCinselliğe çok düşkün bir erkek yaşar mı 30 yaşına kadar yaşamış mıdır bir erkek gözü ile cevaplayacak olursan?
- 1 yıl
Ben de libidosu yüksek biriyim ama kendimi koruyorum. 30 yaşa kadar evlenmemiş olsam zor bence
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oyle bir sey yok ya. Güzel yalan söylüyorsa nasıl anlayabiliriz ki, bu bizim içinde geçerli
01 Yorumla
Soran1 yılKadınlarda anlaşılır genişliğinden veya zardan
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşıdaki dürüst olmadığı sürece anlayamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVar baban bile olsa inanamayacaksin mantigi tasiyarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeneyimsiz birisi anlayamaz , deneyimli birisi de yuzde yuz anlayamaz
00 Yorumla
1 yılHeyecanlı olur eli ayağına dolaşır kontrolü eline alamaz terler ve şaşkın olur
04 Yorumla
- 1 yıl
Yaşamıştır. Eğer ki dini yönden çok ilerde değilse
- 1 yıl
Yasadiysa mutlaka bir şeyler bilir ve aşırı derecede heyecanlı olmaz. Kendi ilk cinsel ilişkim aklıma geldi de
Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kadınlardada anlaşılmaz bazen...
05 Yorumla
Soran1 yılEvet yapı gereği farklılık olduğu için kişiden kişiye değişiyor zarda esneklik olabiliyor veya kan gelmeye biliyor
Ben soranlara dibine kadar yasadim diyorum 😀
05 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılanlayamazsın kendisi söylemediği sürece
04 Yorumla
- 1 yıl
Elbette yaşar mutlaka yaşamıştır ama bir insanın geçmişi kendisini ilgilendirir çok kurcalamamak lazım bu konuda..
- 1 yıl
Öyle insanlar var ki hergün yaşasa yine ister bu libidoyla alakalı yaşayıp yaşamamayla değil.
1 yılYaşa ne olur yapamasa
04 Yorumla
Soran1 yılBen yaşamadığım için yaşamasını da istemem
- 1 yıl
Fark etmez
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıliyiyse anlarsın zaten:;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu konudaki konuşmalarından anlaşılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzünde gülümseme olur
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yaşadığı için mi olur yaşamadığı için mi
Cevap sahibi1 yılYaşayınca olur😂
Cevap sahibi1 yılYaşayınca daha çok canın çeker tabi partner iyiyse
Gizli Üye(25-29)1 yılYok anlayamazsın bizde zar yok😂
01 Yorumla
1 yılMümkün değil
06 Yorumla
- 1 yıl
Cinsellige duskunden kastin ne
Soran1 yılAçık saçık film izleme temas isteği konuyu cinselliğe getirme gibi
- 1 yıl
Yokluktan da olabilir. Yaomadiysa agir abazadir yani 30 yaş diyorsun 😄
- 1 yıl
Bunun kesin cevabına asla ulaşamazsın ya güveneceksin ya da güvenmeyeceksin
Sorarak
04 Yorumla
Soran1 yılSordum hayır dedi ama cinselliğe düşkün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler