Geçmişte bir erkegin cinsel iliskiye girdiğini nasıl anlarım? İliskiye girmeden ya da iliski sırasında. hiç ilişkiye girmemiş erkek nasıl anlaşılır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişte bir erkegin cinsel iliskiye girdiğini nasıl anlarım? İliskiye girmeden ya da iliski sırasında. hiç ilişkiye girmemiş erkek nasıl anlaşılır?

Genellikle kadınların daha önce ilişkiye girip girmediği merak edilir. Bakire olmak ya da olmamak hep kadınların özelliğiymiş gibi görülür. Bu yüzden bir çok insan erkeklerin daha önce ilişkiye girdiği nasıl anlaşılır gibi bir soru sormaz. Ancak tabii ki bu da merak edilen bir konu olabilir. Ben de sana bir erkeğin ilişkiye girdiği nasıl anlaşılır, hiç ilişkiye girmemiş erkek nasıl anlaşılır gibi konular hakkında bilgi vereceğim.

Sen de biliyorsun ki kadınların daha önce ilişkiye girip girmediğini aslında fiziksel olarak tahmin edebilsek de erkekler için böyle bir ihtimal ne yazık ki söz konusu değil. Bu yüzden erkeğin ilişkiye girdiği nasıl anlaşılır sorusunu cevaplamak çok zor. Ancak sana bu konu hakkında birkaç ipucu verebilirim. Hiç ilişkiye girmemiş erkek öncelikle seni sekse nasıl davet etmesi gerektiğini bilemez. Ya çok aceleci davranır ya da çok ürkektir. Bunun yanında daha önce sevişmiş erkek ön sevişmenin önemini bilir ve bu aşamaları uzun tutar. Oysa ilk defa sevişen erkek daha önce böyle şeyler yaşamadığı için ön sevişmenin hem kadın hem erkek için ne denli önemli olduğunu kesinlikle bilmez ve direkt birleşmeye geçme odaklı davranır.

Baskasiyla ilişkiye giren erkek nasıl anlaşilir diye soracak olursan aslında bu sorunun cevabını vermek de üstteki kadar zor. Ancak burada da şunu söyleyebilirim. İlk defa ilişkiye giren erkek yönlendirmeye ihtiyaç duyarken daha önce başkası ile ilişkiye girmiş erkek daha tutuk davranır ve senin onu yönlendirmeni bekler. Aynı zamanda daha önce başkası ile ilişkiye giren erkek seks sırasında yaşayacağı heyecanı atmıştır. Böylelikle ilişki süresi çok daha uzun sürebilir. Ancak ilk defa seninle sevişen erkek için ilk cinsel ilişki genellikle çok kısa sürecektir ya da heyecandan dolayı ereksiyon kaybı gibi sorunlar yaşayacaktır.
Evet, hiç ilişkiye girmemiş erkek nasıl anlaşılır, bir erkeğin ilişkiye girdiği nasıl anlaşılır gibi önemli sorular hakkında sana bilgi vermeye çalıştım. Umarım senin için de faydalı olmuştur. Son olarak şunu söyleyebilirim. İnsanları daha önce cinsel ilişkiye girmiş ya da girmemiş diye ayırman ilişkinize zarar verecektir. Sen sevgiline bu konuda güven verdikten sonra bu tür yöntemlere gerek duymadan o sana zaten daha önce ilişkisi olup olmadığını rahatlıkla anlatacaktır.
Dış görünüşten veya vücudundan anlaman mümkün değil. Sadece tavır ve davranışlarından hissedebilirsin. Senin elini tuttuğunda aşırı heyecanlanıyorsa, sarılıp öptüğünde hemen ereksiyon haline geliyorsa büyük ihtimalle hiç cinsellik yaşamamıştır.
Etrafınızda suriyeli varsa götür ona. Onlar anlıyor. Ciddiyim anlıyor onların orada erkeklerin bakir olup olmadığını anlamak için kullandıkları bir yöntem varmış.
ral felan yapinca direk yerini buluyor diliyle
bide ben bosaldim sen bosalamadin der kadina bu isi bilen
deligin daryada genis yorumu yapar utanmafelan der degisik pozisyonlar hemen yapar bakir olmayan ( bakir olan ne yapar bilmiyorum denk gelmedi)
Cevap
41Cevap
Daha önce seks yapmış erkeklerin sırtında et beni çıkar, havuza götürürsen bu beni görebilirsin. Erkeklerin seks yaptığını en doğru bu şekilde anlarsın. Ne kadar sık veya çok yaptığını da bu benin renginden ve şeklinden anlarsın.
Umarım bu dediklerimi ciddiye almamışsındır. Ciddiye alacak ışığı gördüm kusura bakma. Öyle bir şeyi anlamak mümkün değildir.
Allah seni napmasin ya sonuna kdr okudum jhsgdk🤣
@afsgvdfgfj asjkhgjksahgjakhg
anlaşılır tatlımda seninde anlayabilmen önemli, erkek tecrübeli ise, dokunuşuyla öpüşüyle, yaklaşımıyla, sevişmesiyle , senin en hasssas noktalarına dokunuşuyla falan bilir yani
Bi kadının en hassas yeri neresi?
Tecrübeliyse zaten anlarsın. Tecrübesiz erkek aşırı heyecanlanır, ter basar. Sana dokunurken afallar eli ayağına dolanır. İçine girmekte dahi zorlanabilir.
sana yaklaşımı dahi bunu ele verir ki günümüzde ne bakire kız nede bakir erkek yoktur. varsa da kendisini holding patronunun oğluna kızına saklıyordur.
29 yaşındayım ve özellikle son 5 sene içinde gördüklerim beni ümitsiz yaptı
Valla girmediğim çevre kalmadı ama inan denk gelemedim aradığım gibi birisine.
Elbet eşine saklayanda vardır. Hatta benim çevremde bilmediğim insanlarda olabilir ama hayalimdeki kız değilse onunla sevgili olarak zaman kaybetmiyorum
Bence tabiri caizse 3 5 gün çıkıp ayrılmaklar çok saçma. Her insan hayalindrkini beklemeli ya da aramalı
Peki sen şu an ne yapıyorsun bekliyormusun yoksa arıyormusun
Sevindim bulmasına
Totosuna parmak at. Eğer tokadı yersen muhtemelen ilki olabilirsin. Eğer tepki vermiyorsa geçmiş olsun. 😂
anlayamazsın , bak belki şu olabilir profesyonel sevişyorsa bak ordan anlayabilirsin başka türlü asla anlayamazsın
Penisin üzerinde cizgi olur her cizgi bir iliskiyi temsil eder
girmediği desen çok kolayda daha önce yaşamış biri duygularını çok rahat gizleyebilir ya da hareketlerini dizginleyebilir
bunu anlamanın bir yöntemi yok ama yapışından belki az çok anlayabilirsin hal ve hareketlerinden belli eder tecrübeliyse
anlayamazsın gırmese bıle erkek dogustan zıkıcı bır karakter bebegım
Tecrubeliyse eger gec bosalir bir sekilde belli eder
öpüşmesinden böyle tuhaf sçma sapan öpüşüyor ve cnsel organı görünce Owwg.. diye bi bakışından
Ben girmedigini nasıl anlarız anladım pardon
ilk ilişkiye girdiğimde penisimin başı vajinaya girer girmez boşalmıştım :(
Bakir erkek bocalar diğeri işin piri olduğu için ne yapacağını bilie
Geç boşalır penis uzun olur işini iyi yapıyorsa da olur belli eder
Acele etmez, ön sevişmeye önem verir, çok erken boşalmaz, seni zevke getirmeyi boşaltmayı iyi bilir, senin zevklerini de düşünür
anlayamazsın tecrübe falan anlayamazsın belkide acemi davrancak
İlişkiye giren erkeğin penisinin başı biraz şişkin olur. Öyle anlarsın. Başına bak.
Tecrübesinden.
Seni yatağa atabilirse anlaki işi biliyor.
Kendini her türlü belli eder.
Arkadan verdiyse anlarsinda baska turlu zor
Erkeklik zarı bozulmuşsa.
ne yapacağını biliyorsa daha önce yapmıştır
Sormak haricinde bir yöntem yok.
Anlayamazsnz a. yanağından öpim ssd
Kendi söylemediği sürece anlayamazsın
anlayamazsın dürüst ise kendi söyler
Kendikendini belli eder
Sorarak
Anlaşılmaz.
Bunu amlamak imkansiz