Sevgilimle ciddi düşünerek bir yola girdik ve sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorguluyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor her neyse ben bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri tesadüfen telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
her insanın geçmişi var. bir şeyler yaşayıp yaşamadığın onu ilgilendirir. bir kere dürüstçe anlatılır, konu kapanır. tekrar açılırsa rahatsız olmakta haklısın.
eskide kaldıysa mesajların ne işi varmış sorusu akla gelebilir.
ilişkilerde şeffaf davranmaya özen gösterirseniz daha az sorun yaşarsınız.04 Yorumla
Soran+1 yılArtik hayatinda ben olduğum icin mesajlarin durdugunu bile farketmedigini söyledi ama sorun bu degil zaten iliski yasamadim diyor
Soran+1 yılYaptim demez mi diyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birisiyle ciddi düşünüyorsam evleneceksem geçmişi temiz olması lazım milletin altına yatmış birini alıp karım yapmam, cocukda hata yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yaptiysa ne olcak
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende onla olmayacaksın bırakacaksın, sırf bu yüzden bu yaşıma kadar sevgilim olmadı hep ciddi ilişki düşündüm çünkü :)
+1 yılmadem yaşasa da takmam diyorsun, neden kafana taktın ki şimdi bunu, olan olmuş bi kere
02 Yorumla
Soran+1 yılYasamadim dedi
- +1 yıl
kurcalama o zaman boş ver, sen bu kadar taktığına göre bakiresn o zaman
Onu yazdı ise yapmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede sonucta seni soyle yapmayı hayal ediyorum tarzinda bi yazı olsaydi sadece tatmin amacli oldugunu anlardim ama sanki bi planli mesaj vardi orada.
Soran+1 yılNasil yani o konuştuğu eski sevgilisi
Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaşaması mı iyi yaşamaması mı bildmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez ben dürüstlüğüne takılıyorum Şu an
+1 yılYalanı söylüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle ama ölen annesinin üstüne yemin etti
- +1 yıl
Yanlış anlamadıysan mesaj da okuduğun kısmı bile inkar etmiş bana göre ettiği yeminler boşa
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılinanmalisin
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
temin etmis
- +1 yıl
*yemin
+1 yılTrol yabma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz