Erkeklere çıplak fotoğraflar attığımı söylemeli miyim? Kaç kişiyle cinsellik yaşandığını söylemek zorunda mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılKimse geçmişini anlatmaz. Sanki tek kötü kişi olan sensin gibi olur bu. Yapma. Herkesin bir geçmişi var ve bunu bilmesek de anlayarak devam ediyoruz
07 Yorumla
Soran1 yılYani belli bir yaştan sonra zaten hiç önemi kalmamalı
Cevap sahibi1 yılO yaşa kadar sus lütfen. Karşındaki kişi de seninle aynı geçmişe sahip ama sen anlatırsan o susacak ve sanki masum olmayan kişi senmişsin gibi olacak. Yaşadım bunu. Yapma
Soran1 yılKız arkadaşın seni kandırdı mı 😥
Cevap sahibi1 yılÖyle oldu. Küçük bir soruyla döküldüm. Oysa eminim o da her insan gibi yaşadı birçok şeyi ama ben döküldüm o masumu oynadı
Soran1 yılBelki korkmuştur sen farklı düşünürsün diye. Toplumdaki önyargılar sağolsun
Cevap sahibi1 yılBen toplum değilim. Onun bir parçasıyım ve hepimiz ilk ergenlik yaşlardan bu tarafa kendi kendimize ya da başka birisiyle bir şeyler yaşadık. Bunu herkes biliyor. Bunu saklamak sadece ben seni kandırıyorum demek. Korksa da ben biliyordum zaten
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bunların hiçbirini anlatma da söyleme de. SaIak mısın o sana her şeyi en ince ayrıntısına kadar söyleyecek mi?
315 Yorumla
Soran1 yılOrası doğru zaten ama erkekler bunu dayatıyor biliyorsun.
Cevap sahibi1 yılSana yaprağını gösterdiğinde hayatımda ilk kez gördüm o da ne sen marsupilamisin de :D :D :D Öpüşmek isterse öptürme kaçak kaçak takıl. İçine girmeye kalkınca da uff çok büyük de biraz mızmızlan yesin mal.
Soran1 yılYer mi sence 😀
Cevap sahibi1 yılYemezse saklasın sabaha yesin. Bak kardeşim ben 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Hiç öpüşmedim. Hiç el ele tutuşmadım. Yobaz çarşaflı peçeli de değilim. Gayet tahsilli eğitimli seküler kafalı bir insanım. Benim neden olmadı? Ben hep erkek gelsin ilgi göstersin istedim. Ama erkekler tabiri caizse yollu kızlara gittiler. Ben açık saçık giyinmem. Okul hayatım boyunca inekleyen bir kızdım. Evden okula okuldan eve öyle üniversitedeyken de yurttan okula okuldan yurda öyleydim. Tipim de çok çirkin de değil skilmeyecek bir tipim de yoktu. Ama gerek pek laubali olamamam gerek saIak saIak cilveli olamamam belki kimine göre kaba ve sert de gelmiş olabilirim ama şurası kesin ki VERİCİ değildim. Lisedeyken okulumun çevresi kötüydü başım belaya girmesin diye sevgili olmadım. Üniversitede bulacağım dedim. Üniversitede de pek sosyal değildim ve sınıfımda paso kız vardı olan erkekler de cemaatçi gibiydiler. Çok yobaz bir yerde okudum. Sevgililik için konuştuğum herifler de seksting arayan seks arayan tiplerdi. Oturdum düşündüm ben dedim baba parasıyla okuyom o da öyle okuyor. Bu daha askerliğini yapmamış. Okuldan sonra hemen iş bulacağı meçhul. Evlenmek ister mi o da meçhul ben bununla seks yapıp kalacağım dedim sonra başka erkekler girecek hayatıma onlarla da böyle olacak dedim. Çünkü evliliğin dönemi bitti. Ben de dedim ki kendime sen erkeği merkeği fiktir et çalışıp atanmaya bak. işte okuldan mezun olduğumdan beri kpss batağına düştüm. Çünkü hiçbir erkeğe güvenmiyorum.
Cevap sahibi1 yılTüm bu süreçte bir sürü herifle konuştum. Hepsi de daha evvel sevgilim olmamasına çok şaşırdılar. Ama umrumda değil. Çünkü onların da derdi fikişip 3-5 ay yıl takılıp ayrılmaktı. Ben kalıcı olmayacak bir şeyi öncelemedim. Şu 4m soktumun iktidarı bir değişse de alımlar artsa düzene girse de işime gücüme baksam diye bakıyorum hayatımda bileğimi büken tek şey hala kendi ayaklarım üzerinde duramamak finansal özgürlüğüme kavuşamamış olmak.
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar hangi herifle konuştuysam ister 18 yaşındakiler olsun ister 30 yaşındakiler bir tane bile bakir olanına denk gelmedim. Yapacak kız sevgili bulamıyorlarsa karıya gidiyorlar esc tutup öyle yapıyorlar. Erkekler bu. 25 yaşından sonra beynimin bekaretini kendim yırttım ben. Hayattaki her şeyi para ve ekonomi belirler. Paran varsa ahlaksızsan da ahlaklı olursun namussuzsan da namuslu olursun. Bugün erkekler kime ziktirdiğime ziktirmediğime bakmıyor çalışıp para kazanıyor muyum memur muyum değil miyim buna bakıyorlar. Hiçbir erkek de bakir değil. Kimse kimsenin namusu değildir. Herkesin namusu kendisidir.
Soran1 yılSeni konuşma şeklinden hatırladım daha önce konuşmuştuk 1 yıl kadar olmuştur. Bu sitede şimdiye kadar gördüğüm en zeki hemcinslerimden birisin diyebilirim. Umarım istediğin hayata bir an önce kavuşursun. Ben de iktidarın değişmesini dört gözle bekliyorum ama umudum yok. Değişse bile yine aynı adamlar gelir kesin.
Cevap sahibi1 yılO zaman zki tutarız işte. Sadece biz değil bu toplum da tutar.
Soran1 yılHaklısın sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum. Gerçekte dediğin gibi cebe giren para miktarına bakıyorlar
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Hep darkmode hep karamsar olmak istemezdim ama ben başka bir şey göremiyorum.
Soran1 yılBu arada ben senin gibi akıllı adımlar atmadım ne yazık ki. Ben de şimdiki aklım olsa sadece eğitim hayatıma yoğunlaşır seksi cinselliği ilerleyen süreçte yaşardım ben bunun yerine bodoslama atladım. Travmatik şeyler de yaşadım. Açıkcası sen en doğrusunu yapmışsın eğitime kariyere odaklanarak
Soran1 yılVe ben de başta senin gibiydim biliyor musun? Evden okula okuldan eve giden bir kızdım dışarıyla erkeklerle işim olmazdı sonra ergenlikte dışarıya yöneldim açıkçası ailem çok etkili oldu bunda. Pişmanlık yaşıyorum ama artık çok geç. Pişmanlık duysam da faydasız. Bunların geri dönüşü olmuyor
Cevap sahibi1 yılPişmanlık duyma. O kadar okuduğum psikoloji dersi bana gösterdi ki cinsellik insanın bir ihtiyacı. Ergenlik de bunun ilk uyandığı zamanlardır. Erkeklerdeki cinsel uyanmalar kadınlarda da oluyor. Ama toplumun yaprak kürek ahlak ve din algısı yüzünden kadınlar bunları bastırmak zorunda erkekler ise tam tersi dışa vuruyor vurması bekleniyor. Aslında sen tabiatına/fıtratına uygun olanı yaptın. Dindarlar hep fıtrat fıtrat derler ya aha işte fıtrat bu. Ha, ben eğer senin yaptıklarını yapsaydım babam ağzıma zıçardı döverdi belki okuldan alırdı direkt evlendirirdi. Ama yobaz toplum seks yapabilme olgunluğu ile evlenme olgunluğunu aynı zannediyor. Ben evlenme olgunluğuna 25 yaşından sonra eriştim. Şimdi evlensem evimi de çekip çeviririm çocuğum da olsa bakarım ama 15-18 yaşında bunları yapamazdım. Bu halk evlenmeyi evlilik cüzdanını yasal sevişmek belgesi olarak görüyor.
- 1 yıl
Dürüst olmalisin senden daha öncekiler ne yaptigini biliyolarda hayatini paylaşacagin kişi neden bilmesin
Eğer bu şekilde kendini sevdirirsen yalan bi ilii olur - 1 yıl
İlişki olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğin erkek de birçok şey yaşamış olmayacak mı? Neyi ve neden anlatacaksın? O da aynı dürüstlüğü gösterecek mi?
00 Yorumla Geçmişini söylemezsin fakat senin duracağını sanmıyorum. Farklı tatlar artık sana çekici gelir. Tek kişinin balinda bağlı kalamazsın
00 Yorumla
1 yılBakire değilsen zaten zikildigini anlayacak essek değil ya.
02 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş kabarık olunca kabul etmiyormuş bazıları
- 1 yıl
Sen kaç yasindasin. Adam kaç yaşında.
Gizli Üye(36-45)1 yılneden kimse yaptıklarının sonuçlarına katlanmak istemiyor?
bir şeyleri özgürce yaşadıysan bunu kafaya takmayacak biriyle evlenmen gerekmiyor mu?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yani soğur senden ya da seni kullanıp atmaya bakar.
00 YorumlaAsla söylemek zorunda değilsin konusunu bile açma sen ona sormazsan o da sana sormaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSöylersen eger daha temeli saglam guclu iliski olur. Çok mu kisiyle oldun
02 Yorumla
Soran1 yılSana ne
Cevap sahibi1 yılSoylersen ben tanismayi isteirm
Gizli Üye(25-29)1 yılSayı kaç olabilir ki yani yaş 25 desen hani insan merak ediyor öyle bi yazmışsın ki 20 falan var gibi erkek sayısı
00 Yorumla
1 yılKaç kişiyle yaptığın söylenmez sadece tecrübem var yaptım bakire değilim demen yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSöyle donanımlıyım de
02 Yorumla
Soran1 yılOldu görürsem söylerim
- 1 yıl
Söyle söyle çekinme
Gizli Üye(25-29)1 yılEkspertiz raporu mu sunuyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sormuyorsa boş ver geçmişte ne yasadinki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet bahsetmen gerekir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birbirinize karşı açık olmak zorundasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır tabikide onu ne ilgilendirir gecmisin
04 Yorumla
Soran1 yıl@Görkemm17 insanları bu şekilde itham etme ifşa etme hakkına sahip olduğunu mu sanıyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Görkemm17 he var ne oldu saymadım bile benoldu ne oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılZorunluluk yok ancak söylesen dürüst olursun
00 Yorumla Ooo baya var yani
01 Yorumla
Soran1 yılSana ne
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyle tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır
anlatmayın00 Yorumla
1 yılAnlatırsan tepkisi ne olurdu?
00 YorumlaBaşkasından duyma şansı var mı
00 Yorumla
1 yılBu devirde evlenilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAsla etme
00 Yorumla Hayır tabiki
00 Yorumla
1 yılHayır söyleme
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumlakesinlikle
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söylersen iyi olur
00 YorumlaSöyleme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz