Lütfen kızmak için yorum yapcaksanız hiç yapmayın ben zaten yanlış olduğunu düşünüp pismanlık yaşıyorum...
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin, yoksa evliliğini bir yalan üzerine inşa etmiş olursun. Bu nedenle seninle evlenmeyi istemeyecek erkek de sana değer vermiyor ve seni haketmiyor demektir. Bir kadını geçmişteki cinsel ilişkisinden dolayı yargılamak bir erkeğin haddi değil. Kapıyı gösterir, yol verirsin. "Sana ne, yaptıysam yaptım" diyebilmelisin. Pişmanlık duyman da gerekmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Evet söylemelisin aranızda sır olmasın sonradan öğrenirse problem çıkar en başta konuşup seni olduğu gibi kabul etmesi gerekir...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılaçıkça söyle ki evlenmeden önce haberi olsun evlendikten sonra söylersen pişman olur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet söylemelisin Yoksa daha büyük sorunlar yasarsib
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki soylediğimde kötü kız muamelesiyle ortada kalırsam🙄
- +1 yıl
Karşındaki kişiyi sen daha iyi tanırsın ama seviyorsa herseyiyle sever
- +1 yıl
Bu nedenle sana kötü kız muamelesi yapıp yarı yolda bırakacak erkek seni haketmiyordur. Erkeklerin karşısında sadece bir vajinadan ibaretmişsiniz gibi kendinizi değersizleştirmeyin, kendinize gelin.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo fazla haklısin gerçekten ama kendimi daha net ifade etmeyişimin verdiği bi sucluluk duygusu var üstümde
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleki ona göre ilişkin yürüsün yoksa terk edilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem de terk edebilir öyle bir ihtimal de var buyüzden kararsız kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten kabul ederse durur ilerde terk etmekten şimdi terk etmek iyidir seni öyle kabul edeni bul derim
Söylemez isen bakire olmadığını anlayacak
10 Yorumlahep dürüst ol evlenecegın kişiye
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu bu dimi... tesekkürler
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevet söylemek durumundasın.
10 Yorumla
+1 yılSoyke bisey olmaz
20 Yorumlasöyle
20 Yorumla
+1 yılsöyle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldedıgın kısı sana herseyını anlatır mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda henüz biri yok zaten. Ben ileride hayatima giren olursa anlatmalı mıyım diye ikilemdeyim o anlatsın ya da anlatmasın
Cevap sahibi+1 yılbunları uzunca cevaplamak ısterım sana senle uzunca konusalım olur mu dertlesme gıbı dusun
Soran+1 yılGizli üye olarak yorum yaptın ben de gizli olarak soru sordum birbirimizi nerden bulup da konuşmayı düşünüyosun😅
Cevap sahibi+1 yılhadi
- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiyle
20 YorumlaSorarsa şöyle
04 Yorumla
Soran+1 yılSormazsa ve farkederse sonradan? Yani anlayabilir dimi
Soran+1 yılPeki teşekkürler
yiyişmedin mi bile
01 Yorumla
Soran+1 yılBir ilişkide ne olursa yaşadım iki yıl kadr önce ve henüz hayatımda evlencğim biri de yok... hayatıma yeni biri girince ona söylemeli miyim böyle seyler yaşadım diye
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Söyle
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemesen anlamayacak mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlar muhtemelen işte oyüzden diyorum ben mi söylemeliyim yoksa kendisi anlasa da aynı sey mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tek sefer mi oldu
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYaşarken resit bile değildim bir şey olmaz diye üstume gelinince bir an bıraktım kendimi Şu an da keşke hayır diye net sekilde söyleseydim diye pişmanlık yaşıyorum
Soran+1 yılZor ama
Soran+1 yılTabii daha zor ama neler oldu bitti bilmeyince unutmanın da kolay olmadığını anlamak zor oluyo
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılDeniyorum inşallah atlatırım... unutmak imkansiz ama enazından bununla yaşamayı öğrenmeye çalisıyorum
Ne zaman ama
01 Yorumla
Soran+1 yılİki yıl önce yaşadım ve henüz evlenmiyorum hatta evlencek biri de yok ama ben ilerisi için sordum yani evlenceğim kisi hayatıma girince söylemeli miyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce bir cinsel ilişki yaşadım, bunu ilerde evleneceğim kişiye açıkça söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat