merhaba,
sevgilimle cinsel birliktelik yaşıyoruz ve ilk boşalmadan sonra hemen kalkmıyor. senin kaldırman lazım dedi dün bana. çok fazla aktif olamıyorum o daha aktif. nasıl daha aktif daha iyi olabilirim? bu normal mi ya da ben mi kafaya takıyorum?
merhaba,
sevgilimle cinsel birliktelik yaşıyoruz ve ilk boşalmadan sonra hemen kalkmıyor. senin kaldırman lazım dedi dün bana. çok fazla aktif olamıyorum o daha aktif. nasıl daha aktif daha iyi olabilirim? bu normal mi ya da ben mi kafaya takıyorum?
Bence adam birşeyler yapmanı istiyor senden ki isteme tarzı da çok çirkin yani yok senin kaldırmam lazım falan insanın bir şey yapası gelmez böyle adama
yani bazı erkekler hazır olabilirken bazıları olamıyor ve partnerinden destek gerekebiliyor... ön sevişmeye önem verebilirsin ya da kısa yol direk oral
Cevap
17Cevap
normaldir evet
Tabii ki daha aktif olabilirsin ama bunun için onunda biraz destek olması lazım
ilk defa yaşıyorum ve bazen çok utanıyorum onun da bana bunu demesine kırıldım
İlk defa yapıyorsan seninle bu şekilde konuşması saçma seni psikolojik olarak rahatlatması lazım
Erkekler boşandıktan sonra tekrar kalkması için bir saat geçmesi gerekir sonrada oralla uyarmak gerekebilir
Kalkmaması erkeğin sorunundan kaynaklanır unutma. Kaldı ki erkeklerin yüzde 80 i boşaldıktan sonra bir müddet yumuşak kalır.
kafaya takıyosun zaten ne gerke var hemen devam etmeye biraz dinleni konuşun oynaşın devam edin ne gerek var horra diye abanmaya tadını çıkarın :)
Aktif olamama sebeplerine bağlı aslında bu durum bazı kadınlar kendini beğenmez mesela ya da çekinir korkar vesaire uzun bi komu açıkcası 😊🤷♂️
Doktora götür sevgilini tek de bitiyor sa sonu hüsran
hemen kalkmıyor bi 10 dk sonra diyor. sen kaldırıcan dedi. kendimi yetersiz hissettim o öyle söyleyince :(
ama o bana kaldıracak kişi sensin diye konuştu
malafata bol bol dil atcan şöyle 😂😂
Normal durum 2.. Kaldırman için oyna, göğüslerin arasına sürt, oral yap vs
oral seks yap, kalkar
Oral yap demek istemiş olabilir.
Kaldıramayanda partnere suç atıyor hemen
Hemen kalkmaz zaten ilk boşalmadan sonra
Araştır biraz zamanla olursun
Yala
İyi em
normal canım
Normal takma kafaya