Cinsel Yaşam 3 ay Sevgilimle birlikte olurken kendimi de okşamam normal mi, yanlış bir şey mi yapıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir yandan kendimi okşuyorum özellikle o üstümdeyse bazen yapmamaya çalışıyorum ama istemsizce oluyor Sevgilimle birlikte olurken kendimi de okşamam normal mi, yanlış bir şey mi yapıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
caveman55 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay mastürbasyon alışkanlığın varsa normal. Bunda anormal bir durum yokki. Orgazm olmak için çoğu kadın buna ihtiyac duyuyor. 0 0 Yorumla
MrRamo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnan daha azdırıcı oluyor senin kendini okşaman 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu normal ki kadın okşar illa 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Klitoris temasına çok mu alıştın 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Sevgilin yetmiyosa 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nedenki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
mastürbasyon alışkanlığın varsa normal. Bunda anormal bir durum yokki. Orgazm olmak için çoğu kadın buna ihtiyac duyuyor.
İnan daha azdırıcı oluyor senin kendini okşaman
Bu normal ki kadın okşar illa
Klitoris temasına çok mu alıştın
yanlış bir şey yok nası seviyosan öyle yap
Mas t yapıyormusun hiç
Çok mastürbasyon yapmışsın sen
yanlış değil
Sevgilin yetmiyosa
Nedenki
Babana sor canım
Harikasın aşkım normal bence
Üzülür