10 yıllık evliyim ayda 1 belki 2 denk gelirse ilişkiye giriyoruz. Bu herkeste böylemi haftada 2-3 diyenler nasıl denk getiriyorlar mümkünse çocuklu olanlar cevaplasın. Çünkü çocuklardan birbirimize zaman ayıramaz haldeyiz. Eşim çoğu kez yorgun geldiğinden tv karşısında uyuyakalıyor sabah 6'da tekrar kalkıp işe gidiyor. Bu durumdan ikimizde rahatsız oluyoruz ama yinede düzelmiyor. Siz birbirinize nasıl zaman ayırıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılBahsettiginiz durumu bende eşimde yaşıyorum 3-4 ayda bir zorla agzımla ikna edersem isteye isteye anca birliktelik oluyor ve bu ciddi manada her yetişkin bireyi zorlayan durum bende eşimin aksine ciddi istekli biriyim hergün olsa yok demem ama en az haftada 3-4 gün şart
05 Yorumla
Soran1 yılBu çok hayali bir rakam haftada 3-4 yerine 1 ideal. Eşinizin piskolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum size durumlar farklıymış
- 1 yıl
Destek aldık elbette süreç 6 yıl değişim sergilemedi ama 6 yıl içinde inanın haftada 3-4 istegi oluşuyor
Soran1 yılÇok geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim sizde huzurlu vakitlerinize kavuşursunuz umarım 🙏🏻
Soran1 yılAmin 🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇocukları yanlış alıştırmışsınız , çocukların bir anne - babanın yatak odasında ne işi var? Kendi odaları olur çocukların ve saat 10 diyince yatarlar yataklarına. Hatta saat 10 da gidersiniz bi 10 dakika kitap okursunuz başlarında olur biter. Sonra da onlara iyi geceler öpücüğü verip , yatak odanıza geçersiniz kapınızı da kapatırsınız. Nasıl eğitirseniz hep o şekilde gider zaten. Fakat şu an da da geç kalmış sayılmazsınız, çünkü yaşları ufak henüz. 👍🏻 evlilik hayatınıza çocukların hayatını da dahil ederseniz şayet , bu hayatı çocuklar yönetmiş olur , sizler değil..
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz. O disiplini sağlayamadık
- 1 yıl
Geç değil 👍🏻 küçükler henüz. Onlarla tatlı bir şekilde konuşursanız halledersiniz bu durumu. Yatak odası yasak , annenin ve babanın üst değiştirme yeri orası , benim ve babanın özel odası diyeceksiniz. Nasıl alıştırırsanız , hep öyle gider bundan sonra da.. ayrıca yatak odanızı da tek bir döndürülerek kilitleyin bir kaç saatliğine Ne siz , ne de eşiniz kesinlikle zor durumda kalmaz ileride..
1 yılher şey sizin elinizde çocuklar ayri odaya geçecek ve cocuklarla vakit geçirip kendi özel hayatiniza da vakit ayırmalısıniz.
Erkek futbol maçı izleyip oyun oynarsa kadın dizi izlerse geç saatlere kadar tabiki ne ilgi ne cinsellik olur. Bunu eşinle oturup konuşun ve ortak kararlar alın ileride daha buyuk sorunlar olmaması için.
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Umarım her şey çok güzel olur adınıza.
00 Yorumla
1 yılEvli olanlar cevaplasın yazmış. Hepsi hayallerini yazmış:)
Çocukların uyuma saatini 22:00 civarına ayarlamaya çalışın.1-2 hafta zorlu geçer ama alışırlar. Sonra da zaman kalır. Sabah bir tık erken kalkmak durumunda kalacaksın ama. Bir de cinsel istekte sorununuz yoksa ayda 1-2 az. Dikkat edin bu işe.
15 Yorumla
Soran1 yılBizle yatıyorlar. Bazen onları yatırmak için yatıyoruz bizde uyuyakalıyoruz 😂
- 1 yıl
Çocukların yaşlar?
Soran1 yıl4-7
- 1 yıl
Tamam. Alışmaları kolay olur. 1-2 hafta en fazla. Uğraşmalısın biraz.
Soran1 yılDeneyeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik yaşamıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl10 yıllık evli birisinin artık yavaş yavaş cinsellik aktivasyonu yavaşlar haliyle çoluk çocuk derken adam zaten yorgun geliyor ne zaman isterse o zaman sende anlayışla karşılamalısın evlilerinki daha stresli
016 Yorumla
Soran1 yılBen birsey demiyorum zaten eşimde rahatsız bu durumdan
- 1 yıl
Kendinize kaçamak yapacak vakitler ayırın bu iş ciddi bir iş sonuçta evlisin ve insan ister yani yakınlaşmayı kaynana devreye girer bak bu konularda bazen 😂
Soran1 yılYok canım o ne alaka 😂
- 1 yıl
Çocuklar için en güvenilir yer kaynana işte anne sende dursunlarda alışverişe gidecez düğüne gidecez yemeğe gidecez diyin işte 😬
Soran1 yılHeee onu diyosun. Gurbetteyiz
- 1 yıl
Onu diyorum tabii gurbette de kimseye bırakılmaz ki çocuklar yalandan suçlarını yakala odaya kitle 1/2 saat 😂
Soran1 yılKıyamam yazık 😊
- 1 yıl
Sanki hortumla dayak at diyorum o zaman hasret kalın ne diyim sizin için çözüm üretiyorum burada enişte zaten uyuyor hemen 😬
Soran1 yılYazık ne yapsın ekmek parası. Birazda hayat zorlaşti sanırım insanlar robotlaşıyor artık.
- 1 yıl
Ekmek parası evet Ama yani herşeyinde vakti var gerçekten seninde kıymetini bilmesi lazım bak hiç aksi bişey demedin karşılamıyor beni falan diye ne güzel yani itiraz anlamında diyorum bünye bu her şey ister ona destek olmanı sevdim açıkcası helal olsun 👏
Soran1 yılO benden daha hevesli tek sorunumuz zaman. O daha anlayışlı bana karşı diyelim 😉
- 1 yıl
O zmanıda biraz ayırın artık biraz adama bişeyler yap yattımı kesin uyumuştur şimdi garibim zor ya hakkaten ama sende de iş yok sanki biraz agır kalıyo gibisin 🤭
Soran1 yılÇocuklar canımı okuyor. Onlar uyuyunca sanki kendimi tutsakmısımda hürriyete kavuşmuş gibi hissediyorum. O kısa vakitte kahvemi içsem kitapmı okusam yoksa filimmi izlesem ne yapacağımı şaşırıyorum😂😂😂
- 1 yıl
Tutsak ilk serbest kaldığında ne yapar sende onu yap zman kaybetme kahve ile kitap ile film ile onları sonrada yaparsın önemli olan senin filmin 😂neyse gece gece ben sana fikir verecek değilim aklı başında kadınsın zaten ama yoğunlaş biraz 😂
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumların için🙏 iyi geceler
- 1 yıl
Rica ederim ne demek iyi geceler 👏
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılİsteyen her şekilde fırsat yaratır kendine şahsen evlide olsam bekar da olsam her gün vakit ayırırım cinselliğe
02 Yorumla
Soran1 yılBu imkansız
- 1 yıl
İmkansız diye hiç bir şey yoktur insanlar sadece bahanelerin arkasına sığınır bunu da kendileri imkansız hale getirir
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılWall bendede tm twersi bana klsa her gun yasarim ama iste uyum istek wrzu etkiliyor. Demkki isteksiz bir es olunca maalesef bulunca şukur modunda oluyoruz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsel çekiminiz bitmiş... Heycaniniz yok... Aksi taktirde ne kadar yorgun olsanız bile sevisirsiniz... En kötü arkadan sarılıp içine girer öyle uyursunuz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaftada en az 3 olması lazım. Bir iki nedir ya. Nasıl duruyorsunuz öyle. Çocuk olsa bile bu kadar olmaz olmaması lazım. Eşinde bir sıkıntı olabilir. Tv izlemek yerine birlikte vakit geçirmeniz gerekiyor.
012 Yorumla
Soran1 yılÇocuklarada sen bakarsın artık 😂
Cevap sahibi1 yılKaç çocuk var 😄
Soran1 yıl2
Cevap sahibi1 yılYaşları kaç?
Soran1 yıl4-7
Cevap sahibi1 yılAç önüne çizgi film ver biter tane çikolata geç odaya hallet. Zor değil 😄
Soran1 yılSüpermiş neden bunu düşünemedim 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBiz öyle yapıyoruz sorun yaşamıyoruz 😄
Soran1 yılOldu bittiye geliyor öyle hoş değil
Cevap sahibi1 yılFırsat bulamadığımız zaman böyle yapıyoruz. Hiç olmamasından iyidir.
Soran1 yılHaklısınız
Cevap sahibi1 yılHer anı değerlendirmeye çalışın bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birazda sana baglı cocuklar uyudugu zaman fırsatını bulup erkegini yevik edersen hertürlü mutlu sonla biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÖyle evlilik mi olur siz ev arkadaşı gibisiniz haftada en az 2.03 kez olmalı akşamları özellikle birbirinize zaman ayırmanız lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendinize tatil kacamaklari ayırın çocukları bi hafta sonu annene bırakın mesela başbaşa yemek yeyin ufak bi kaçamak iyi gelir
00 YorumlaMerhaba, ayda 1 -2 çok düşük bir rakam, çocukların uyku zamanları, okul zamanları degerlendirilebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
Eşin kaçta uyuyor
Çocuklar sizi çok mu yoruyorlar
Çok az olduğunu düşünüyorum
Sana karşı isteği çok azalmış00 Yorumla
1 yılYorgunluktan yapamama muhabbetinide anlamam hiç
Bu bahane gibi sanki kanepelerde uyuyakalmak vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBizde de aynı durum. Tek çare çocukları haftasonu babaannelerine yatıya götürmek
04 Yorumla
Soran1 yılBöyle imkanınız varsa değerlendirilebilir. Bizde oda yok maalesef
- 1 yıl
O kötü. Çocuklar sizin de geç mi uyuyor?
Soran1 yılAynen 😔
- 1 yıl
Bizimkiler de, hatta bizim yatakta yatıyorlar, ben çocukların odada yatıyorum. :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇocuklar okula gittiğinde izin alın tüm gün beraber evde olursunuz
07 Yorumla
Soran1 yılSırf bunun için izinimizi bosa harcamaya değmez. Ayrıca biri gitse diğeri evde
- 1 yıl
Boşa harcamak 🫢 boş geçmeyeceği kesin ☺️
Bu saatte de olabilir çocuklar uyuyordur zaten
Soran1 yılBiri uyudu diğeri gözümün içine bakıyor 😂
- 1 yıl
Babası uyudu mu oda gözünün içine mi bakıyor?🤪
Soran1 yılUyudu 😂
- 1 yıl
Tüh kaçırdı festivali desene 🤣
- 1 yıl
İyi geceler
Öncelikle haftada iki potonsiyel olarak olurda kimse yapmıyor evlilik monotonlastiriyor
03 Yorumla
Soran1 yılMonotonlaşıyor evet ama sorun bu değil
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlk zamanlar yoğun olur devamında düşüş gösterir zaten ister istemez
04 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız
- 1 yıl
Sonuçta on hazırlık lazım. şu an o hazırlık içinde ne kadar varsınız en basiti (iç giyim, bunu sergileyip davet etme) ha keza erkeğin kadına yaklaşım gösterip on sevişme ile penatrasyona hazır hale getirmesi. Öncesinde ıslaklık, ereksiyon durumu derken zaman sıkışıklığı olabiliyor
Soran1 yılÇok alakasız şeyler yazmışsınız
Bunlar bahanedir bahane, yiğit olan her türlü becerir
02 Yorumla
Soran1 yılÇok kabasinız
Ben evli olsam her gece yaparım. Nasıl ayda bir iki 🤔
02 Yorumla
Soran1 yılSen hele bi evlen 10sene sonra tekrar yaz ablacım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşım burada atıp tutanları dikkate alma lütfen çoğu çoluk cocuk sallıyorlar hayatın realitesi sizin anlattıgınız gibi fakat sizde herseyden çok çabuk cekılmıssınız
02 Yorumla
Soran1 yılHer ikimizde çekilmedi ama bir bosvermişlik oluşmuş. Olursa olur olmazsa yapacak birsey yok modundayız
- 1 yıl
Aslında bu yazdığınızda bir bitiş biliyormusun
Benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla yasınız cok yaslı degildir umrım ayda 1 ya da 2 cok az
00 Yorumla Artık bu eksikliği biri doldurur sonra üzülürsunuz
Tabi kim buna dışarıda fırsat bulursa00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl12 yıllık evliyim. 1 buçuk yıldır ilişki olmuyor. İkinci çocuğu yaparken 1 ay boyunca her gün yapmıştık. O olduktan sonra başka yapamadık.
03 Yorumla
Soran1 yılBeterin beteri vardır dedikleri bu olsa gerek.
Cevap sahibi1 yılÖyle valla. Geçen gün yapalım dedik. Daha yarısını soktum çocuk uyandı geri kalktık
Cevap sahibi1 yılSenin kaç çocuk var
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzür dilerim ama ayda 1-2 az değil mi biraz, ya da ben bekar olduğum için evliler hep yapıyor sanıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılHani derler ya bi soz var. Ölülerde zannediyor diriler hergün helva yiyor. O öyle olmuyor maalesef
Cevap sahibi1 yılHaklısınız aranızda sıkıntı yoksa çokta önemli değil sanki hayat şartları sonuçta
Soran1 yılYok çok şükür🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik aşkı, çocukta cinselligi öldürür. Her fırsatı değerlendirin. Kısa uzun demeyin.
07 Yorumla
Soran1 yılEvlilik askı degil ama çocuk cinselliği biraz sekteye uğratıyor haklısınız
Cevap sahibi1 yılSence biraz mi 🙄😀
Soran1 yılBirazcık 🙃
Cevap sahibi1 yılEvet ayda sadece 8 10 kezcik olmasin o 😉🙃
Soran1 yılAyda 8 haftada 2 demek. Ohoooo imkansız 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılDemekki birazcık değilmiş dimi 😀😀
Cevap sahibi1 yılİmkansızı başardınız mi ☺️🙃
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 7 sene evli kaldım, hafta da düzenli olarak yorgun olsak bile 3-4 defa yapıyorduk
Hafta sonları daha yogun yapiyorduk. Hasta olma durumu olduğunda iyilesince devam ediyorduk02 Yorumla
Soran1 yılÇocuksuz olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHaftada 3 olması gerekli en az. İmkan olsa yapar mısın dediğim sayıda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyda bir de çok azmis kadını bilmem de erkek kendini nasıl tutuyor o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn güzeli her akşam ortamı alevlendirip kadını ıslatıp mutlu etmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇoluk çocuk fark etmiyor istek olursa şarlar yaratılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılhaftada 3-4 ideal eşin ve senin fizikler ve kondisyon önemli ben dayanamaıyom yalnız kalmaya
00 Yorumla
1 yılöyle diyenlere takılma, hele birde çocuk varsa dediklerin çok doğru
02 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
- 1 yıl
bilmeyenler konuşıyor boş boş
Gizli Üye(36-45)1 yılBizde aynıyız ama cidden çok zor yaa neden uzak duruyorsunuz eşinizden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSiz bir birinizden bıkmışsınız ya
02 Yorumla
Soran1 yılHayır.
- 1 yıl
Yoksa istek bir fırsat bulur
Çok azmış sizinde abla naptın öldürmüşsün
02 Yorumla
Soran1 yılValla biz birsey yapmadık ablacım
Gizli Üye(25-29)1 yılYa biz aylar oldu evleneli halen daha bisey yapamadık hale bak
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılBaya olmuyor alamıyor bir türlü
1 yılKendinize vakit yaratmalisiniz
00 YorumlaAyrı oda yokmu zamanlar soğursun ilşkiden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zaman ayirilirim tabi amasyada
00 Yorumla
1 yılGünde 4-5 her fırsatı değerlendiriuoruz
01 Yorumla- 1 yıl
Haftada
1 yılBence yanlış yapıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynı sorundan eşimden ayrıldım
04 Yorumla
Soran1 yılYanlış yapmışsınız
Cevap sahibi1 yılAslında yanlış değildi çünkü çok fazla kavga ediyorduk bu sebepten. Sen aynda 1 diyorsun ben 4 yıllık evlilikte toplasan 10 olmadı
Soran1 yılSizde durum farklıymıs
Cevap sahibi1 yılEvet farklıydı
Gizli Üye(30-35)1 yıluykudan uyandırırım valla :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok açık Eşin seni boynuzluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Millet evliler hergun yapar sanıyor
03 Yorumla
Soran1 yılBizde bekarken öyle sanıyorduk 😂
Soran1 yılNe iyi olabilirdi Allah aşkına 😒
Bende öyle ve biktim artık bundan
05 Yorumla
Soran1 yılBazen bıkkınlık geliyor haklısınız
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılYanlış yere cevapladım sanırım sorry
1 yılBence tutkunuz yok
02 Yorumla
Soran1 yılAlakasız
- 1 yıl
Alakalı, tutkulu çiftler en küçük anı seks yapmak için kullanır
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Cok uzuldum okuyunca
01 Yorumla
Soran1 yıl🙏
Yaş kaç ki bu sayı nasıl yetiyor size
00 Yorumla
1 yılHamilelik hakkında bir şeyler sorsam
00 YorumlaYani hiç duşta da mı denk gelmiyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çocukların ufak mı
00 YorumlaYazık be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaatli bombasın anlaşıldı abla 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka Allah aşkına
Cevap sahibi1 yılE çok aazzz
1 yılYaş 48 haftada 1
02 Yorumla
Soran1 yılİdeal
- 1 yıl
Aynen 30 yıldır çalışıyoz 😄
1 yılSen ciddi misin
00 Yorumla
1 yılBunu biz ne yapalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılRuhunuz ölmüş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım