Cinsel Yaşam Cinselliğe ne kadar süre ayırıyorsunuz? beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Sizin ve partnerinizin tatmin olması için ne kadar süre gerekir? Cinselliğe ne kadar süre ayırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Partnerim sevgilim yok ki zaman ayırayım. 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinselliği seviyorum. Zamanımın yarısı direkt ya da dolaylı cinsellikle geçiyor. 😎 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kendim böyle bir şey yapmıyorum bunun da hayatım da ön planda olmasını sevmiyorum odak noktam değil 0 0 Yorumla
YorgunnKRAL Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsellık sevdiğim Bi aktivite.. Kadınım doydum diyinceye kadar devam ederim 😉 0 0 Yorumla
Hukukçu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Süre ile sınırlandıramayız her iki tarafta ne zaman huzurla uyumaya karar verirse 0 0 Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Partneri bulsam sürede sıkıntı yokda partner yok 😂😂 0 0 Yorumla
audia3-87 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl ne kadar sürede bosalırsa o kadar süre ayırıyoruz yeterki o rahatlasın 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 2 3 saat yetiyor ama yetmezse devam edebiliriz onemli olan iki tarafin mutlu olmasi 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1.5 2 saat kadar flan 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Partnerim yeter diyene kadar 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Süre tutmam zaten tutulması da saçma olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 2 saat yeterli 0 0 Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben geç bosaldığim için baya uzun oluyor. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 1.5-2 saat 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece 3 4 saat 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. en az 1 saat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 8 saat 2 4 Yorumla Universe99 +1 yıl Nasıl yani ya Yorumla 06romeo +1 yıl Bravo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @06romeo meslek gereği Yorumla Universe99 +1 yıl Biraz da bize mesai ayır :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Partnerim sevgilim yok ki zaman ayırayım.
Cinselliği seviyorum. Zamanımın yarısı direkt ya da dolaylı cinsellikle geçiyor. 😎
Kendim böyle bir şey yapmıyorum bunun da hayatım da ön planda olmasını sevmiyorum odak noktam değil
Cinsellık sevdiğim Bi aktivite.. Kadınım doydum diyinceye kadar devam ederim 😉
Süre ile sınırlandıramayız her iki tarafta ne zaman huzurla uyumaya karar verirse
Partneri bulsam sürede sıkıntı yokda partner yok 😂😂
ne kadar sürede bosalırsa o kadar süre ayırıyoruz yeterki o rahatlasın
2 3 saat yetiyor ama yetmezse devam edebiliriz onemli olan iki tarafin mutlu olmasi
1.5 2 saat kadar flan
Partnerim yeter diyene kadar
Sabahlar olmasınsdafsdfgsdglkg :P
Süre tutmam zaten tutulması da saçma olur
2 saat yeterli
canım nekadar isterse
Ben geç bosaldığim için baya uzun oluyor.
buldukça vakit ayırıyorum
partnerim iyice tatmin oluncaya kadar
En iyi partnerle 7 8 saat uzun uzasiya sürmüştü
24 saat sonra arıyorum.
2-3 saat
1.5-2 saat
Sıfır
İşten zaman mı oluyor ki cinselliği düşünelim
Senede seneye
Gece 3 4 saat
3 saat falan genelde
seks aralığımı?