- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
10 ayVardır. Asgari ücretle veya bir tık üstüne çalışan bir emekçiysen Sabahın köründe işe gitmek zorundaysan canın sabah seksi yapmak istiyorsa yapamazsın. Yaparsan işe geç kalırsın sonra patronun genel müdürün de seni iş yerinde s... ker. Gece seks yapmak istersin ama karın da işe gidiyorsa ve ikiniz de sabah erken kalkıp işe gideceğiniz için karınız uykusuz kalıp da bir de sabahın köründe abdest almakla uğraşmamak için haftasonunu bekle der. Bir de kadın yorulmuş olacağı için yine yapmaz. Uyumak daha cazip gelir. Siz boşalacaksınız diye de sizin şişme bebeğiniz olamaz. Yorgunluktan zevk alamaz. Kısacası fakirsen seksin yeri ve zamanı vardır.
615 Yorumla- 10 ay
@Toredo004 Yok öyle bir şey. Doğru insan diye bir şey yok. Şartlar var.
- 10 ay
@Toredo004 Ben inanmıyorum.
- 10 ay
Ah şu 💸
- 10 ay
Kardeş... Paran yoksa ne seks hayatın düzende olur ne aşk ne aile ne arkadaş. Aksini söyleyen kim varsa artistlik yapıyor gerçeği bildiği halde inkar ediyor
- 10 ay
Amcam zengin değildi kalanlarını dövüyorlardı maşallah 10 tane de çocuğu var
İyi kötü öyle ya da böyle bir şekilde yaşıyorlar... Çevresi de iyi..
Sokağa çıktığında yanından geçen herkese selam verir kahvenin önünden geçerse bir koluna girer cay ısmarlar...
Bence mevzu aç gözlükle doymamakla alakalı
Kısacık ömründe çok zengin olsan ne olacak olmasan da olacak adam gibi yaşayamadıktan sonra...
Mevzu lütfenlarda taş gibi hatunla kahve içip gezip tozmak değil
Ya da her gece bir kulübe gidip birileriyle tanışıp otelde sabahlamak hiç değil tabii bu yaşam tarzınj benimseyen insanlar için geçerli değil... Onlara da saygı duyarım herkesin bir yaşayış şekli var
- 10 ay
Herkes farklı şeyler yaşıyor herkes farklı şeyler görüyor. Ben yaşadığım hayatta aldığım tek ders var paran yoksa bir hiçsin. Saygılar kardeşim
- 10 ay
Ben teşekkür ederim iyi geceler
- 10 ay
@PİSTANTROFOBİ kesinlikle
En İyi Cevaplar
10 ayBence seksin elbette bir yeri ve zamanı vardır, çünkü cinsellik; yalnızca fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda duygusal bir bağ, bir yakınlık ve mahremiyet paylaşımıdır. Doğru zaman; iki tarafın da hazır hissettiği, gönüllü olduğu, güvenin ve duygusal yakınlığın oluştuğu andır. Doğru yer ise, mahremiyetin, rahatlığın ve sınırların korunabildiği bir yer olmalı.
Yani, her an her yerde yaşanacak bir şey gibi görmektense, iki insanın kendini güvende hissettiği, istemeden değil isteyerek yaşadığı, karşılıklı saygının olduğu bir çerçevede olması en sağlıklısı.
Biraz da tercihlerle ilgilidir elbette; bazıları için özel bir an, bazıları için sıradan bir ihtiyaç gibi algılanabilir. Ama ne olursa olsun karşılıklı rıza ve saygı, en temel ölçüt.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bence yok hissediyorsan her yer doğru zaman her an olabilir yeter ki ortam samimi olsun istek karşılıklı olsun gerisi zaten kendiliğinden akar.
11 Yorumla- 10 ay
💃🏻
Tabiki var aşkımm 😂
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
10 ayVar her yerde olmuyor İnsan bir kere rahat yerde yapmaya alıştıktan sonra her yerde yapamıyor bir de tam olarak istekli olmak lazım sadece karşı tarafın istemesi yetmiyor djjdjjd
61 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle fkkfkf
- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
10 ayOlmalı tabii ki ya dağda bayırda sokakta caddede de sevişmeyin yani shkdjdk
27 Yorumla- 10 ay
Dimi yani dnfkfj
- 10 ay
Bazen metrolarda marmarayda falan birbirini yumulan genç çiftler oluyor. Dayılar gibi müdahale etmiyorum tabii ki ama görsel olarak rahatsızlık verici bir durum djdkffjk
- 10 ay
E yani kfkfkf
- 10 ay
Komple cevabı silmişler galiba ben bunun hesabını sorarım ama. Görebildin mi son yazdığımı?
- 10 ay
Hocam ben sildim
- 10 ay
Ya uf zamanında söylesene mesaj attım bir de yönetime rezil old hsfkfjfk
- 10 ay
Neden bu arada rahatsız mı ettim?
10 ayKesinlikle olmamalı hatta S*EKS ZARLARI var. Onları bol bol kullanmak lazım 🔥🔥
https//encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbnANd9GcSv5EECass2L01rjb_fdmFAAVDgX6Ykp9xOX0nnYivFhFa7uR8b2i_t70U&s=1010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKesinlikle yok bence ama mesela bazen planlı da güzel oluyor jakuzili bir otel odasında veya kışın şöminenin karşısında yazın denizde uuuffff
60 Yorumla
10 ayoyle canım yerlerde yaptım ki. damn yeri zamanı yok ama yatak konforu dif
20 YorumlaYerli yersiz de olmaz hadi seks yapalım deyip de ulu ortada yapanlar topluma açık yerlerde yapmak da insanlık dışı insanın biraz özeli olmalı kişiliği olmalı
10 Yorumla
10 ayİşi bilenler her zaman her yerde bir şekilde yaparlar...
10 Yorumla
10 ayYoktur bence o an geldiyse her yerde yapılır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence yoktur geldiği an yapmak lazım onun keyfi zaten orada 🙃
10 Yorumla
s 10 ayAsıl yersiz ve zamansız yapılanlar en zirveleridir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayDaha iyi bir haz almak için bence iyi bir yer olmalı, aksi taktirde çok hızlı bir iş gibi yapılan ilişki çok fazla haz verse de kısa süreli olur bu mutluluk
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBöyle fotoğrafları bi ben gerçek hayata dökemedim a, mk
67 Yorumla- 10 ay
Denemelisin
Cevap sahibi10 ayBulamadım birini aile evinde yaşamak çok zor
Cevap sahibi10 ay@Thayatit çok kötüsün
Cevap sahibi10 ayIgrenccsinn
Cevap sahibi10 ay@Thayatit sktr irrrrrsspu
Spontene gelişen olaylar çok daha heyecanlı olur bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMasada da ne gider :)) olmamalı ama oluyor gerekir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAnlık olarak gelişen seks muhteşem sevgilim ile adalarda yapmıştık
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYaptın mı hiç
Yoktur diyen babasının yanında sevişisn birde aleti kalkıyormu kalkmiyormu kalkmadan mı yapacan o işi birader
03 Yorumla- 10 ay
Bebiş sen de konuyu nerelere çektin ya
- 10 ay
Doğru doğru haklılık payı var kanki
Gizli Üye(30-35)10 ayYeri ve zamanı vardır ama planlı saatli de değil yanii..
Erkek yorgun ve açsa uykusu varsa çok verimli olamıyor.
Bu şartlarda biraz daha çaba ister makyaj koku kıyafet ambians onu canlandırabilir belki..
Ama toksa dinlenmişse hiç bi çabaya gerek yok 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
10 ayAtalar boşuna dememiş: İki gönül bir olunca samanlık seyran olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 10 aySpontane olması daha zevkli kılar diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
10 ayOlmalı napak markette sokakta evde herkes varken yolda denizde cinsellik mi olur
10 Yorumla
10 ayOlmadığını bugün anladm kankam 🙂
12 Yorumla- 10 ay
Aaaa
- 10 ay
Evet kankam
Yeri var tabikide ama zamanına bir şey diyemem. Her yerde olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
10 ayVardır tabii ulu orta yerde olur olmaz zamansa yapılmaz ki. Hayvan değiliz nihayetinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayne tyeri ne de zamanı vardır bilinmez nereden ne geleceği
00 Yorumla Yeri 44 derece güney 377derece batı zamanı akşamüstü 18:33 geçe
00 YorumlaKesinlikle zamanı yoktur ama sokaktada yapılmaz milletin içinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayİçinde o his kıpırdamaya başladı işe yer zaman fark etmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır seks planlı programlı da olmaz anlık gelişendir en keyiflisi.
00 Yorumla
10 aySeks anca kaslı bayanla olur onun dışında yapmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
10 ayYeri O'nun yanı ❤️
Zamanı O'nunla başkana kaldığım zaman 🔥
00 Yorumla Kimse görmeyecekse. Her yerde olabilir. İbadet haneler hariç tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayBöyle arzulu biri ile berabersem yer mekan ikinci planda kalır. Peki sence?
00 Yorumla Çevreye rahatsızlık verilmediği tarafların onayı olduğu her an okeydir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sexin yeri ve zamanı iki kişinin de yapmayı istediği o an neredeyse o an ve zamandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki iki tarafta isteyecek yer ve zaman uygun olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayYeri, zamanı olmaz... İstek geldiğinde uygun bir yer bulunur, sevişilir.
00 Yorumla Çoğu kadın ve erkek için var sadece evde yatakta düşünenler var haftanın sadece belli gününde cinsellik yaşayanlar var sadece ay da bir seks yapanlar var
Seksin yeri zamanı yok desekte oluyor burada paylaşımlar görüyoruz okuyoruz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
10 ayOlursa iyi olur ya😂🤭
40 Yorumla Evet her yerde rahat yapamazsın
30 YorumlaYoktur her yerde yapın her yerde
30 Yorumla
10 ayYok bence ya her zaman yapila bilir istedikten sonra ama eğer regl oluyorsa agrisi çok varsa yapılmasa iyi olur
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYok canım mesela bazen metroda hadi diyip yapıyoruz. Geçen camide yaptık sen düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHer an her şey olabilmeli
11 Yorumla- 10 ay
Tuvalette de olmasın ya jfjfj
Gizli Üye(25-29)10 ayYoktur. Kocam nerdeyse seks ordadır ;p
60 YorumlaArzu ve isteği varsa yer ve zaman çok önemli olmuyor bazen
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
10 ayTabiki var ahhahah
20 Yorumla
10 ayTabiki gelipte metrobüste olmaz mesela yeri vardır zamanı da vardır
30 Yorumla
10 ayBence vardı, sokak ortasında hallesmek olmaz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayVardır tabi ki. Hayvan değiliz ki herkesin gözü önünde yapalım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yeri vardır zamanı yoktur
11 Yorumla
10 ayYeri ve zamanı vardır her yerde yapamazsınız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Keyfimiz bilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Yoktur musayit olan her yerde olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Hayır. Anlık gelişmesi daha keyif verir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır. fırsatı bulduğumuz her yerde yapmalıyız.
10 YorumlaKadın olduktan sonra. Birde istek varsa olur 😀
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır tabiki ama yükselmeye bakar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Tabiki vardır heryerde biraz ayip
10 YorumlaVar bence yeri ve zamanı önemli
40 Yorumla
10 ayBence yok ne zaman libodun yükselirse ozaman yapa bilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne