Cinsel Yaşam Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İçime boşalmadı ve regldim Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. alınır evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sonuçta sürtünürken vajinanın üstüne boşalma sıbısı geldiyse %0,02 ihtimal var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok saçma soru yaaa. Bu kadar bilgisiz nasıl olunuyor anlamıyorum troll soru heralde 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Mesaj ya da video olsa hamile olabilirdin. Sürtünme tabiki imkansiz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. dusuk ihtimalde olsa kalinir diyolar 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet bizim üst komşu öyle hamile kaldı 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zor ama % 1 ihtimal bile olabilir 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalmazsın 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman risk var 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
alınır evet
Sonuçta sürtünürken vajinanın üstüne boşalma sıbısı geldiyse %0,02 ihtimal var
Çok saçma soru yaaa. Bu kadar bilgisiz nasıl olunuyor anlamıyorum troll soru heralde
Mesaj ya da video olsa hamile olabilirdin. Sürtünme tabiki imkansiz
dusuk ihtimalde olsa kalinir diyolar
Evet bizim üst komşu öyle hamile kaldı
Zor ama % 1 ihtimal bile olabilir
İhtimal var
Hayır, imkansız
Kalmazsın
Her zaman risk var
Olmaz
Merhaba ben jinekologum hayır hamile değilsin
Hayır
Nerene boşaldı