Sevgilimle iç çamaşırlarımız olmadan bi süre sürtündük sonra sevgilim eliyle mastürbasyon yapıp peçeteye boşaldı asla spermi bana değmedi fakat korkum şu ki sürtünme sırasında zevk suyu geldiyse vajinama bu bi hamilelik durumu yaratır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zevk suyu icine gidip rahme ulasma sansi var mı icindeki bir kac spermle Allahtan herkesin kafasi sizin gibi degil sizin mantikla olsaydi dunya nufusu 50 milyar kisi olurdu herhalde
22 Yorumla
Soran+1 yılİnternette bir sürü farklı şey yazıyor stresten ne düşüneceğimi şaşırdım
- +1 yıl
Bakin hanimefendi int de her yazan dogru sanma fikrinden bir vaz gecin dunyada zevk suyundan hamile kalmis bir kisi bile yoktur evet zevk suyunun icinde sperm vardir fakat bu sperm olu sperm denen kalitesiz spermdir zevk suyundan hamile kalindiginin sanmasi cahil toplumlarda olurlar iliski sirasinda erkek kadinin icindeyken. o zevk suyu hep gelir erkek icindeyken biraz sperm kacirir farkinda olmadan bir miktar bosalirsa belki hamile kalir kadin oda milyonda birdir onuda zevk suyundan sanirlar simdi seninkinde adam. peceteye bosalmis hadi bil bakalim seni simdi pecetedeki sperm seni nasil hamile birakir senin dusuncen gibi olsa her iliskide kadinlar hamile kalkar hamile kalmak hamile kalmamaktan daha zordur eger oyle kolay olsaydi dunya insandan gecilmezdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla olmaz. Hatta vajinanın üzerine de boşalsa hamile kalma ihtimalin sana milli piyango çıkma ihtimalinden az.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olmaz merak etme ama peçete de çok itici olmuş sanki değiştirin onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma oldu mu sadece zevk suyu mu
07 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma olmadı
- +1 yıl
Sadece zevk suyu mu vardı
Soran+1 yılYani sürtünme esnasında zevk suyu gelmiştir herhalde diye düşünüyorum ama boşalmayı peçeteye yaptı yani bana spermi asla gelmedi
- +1 yıl
Bu çok iyi ama şöyle bişi söyliyeyim boşalma olduktan sonra sürtünme oldu mu
- +1 yıl
Asıl tehlikeli olan o boşaldıktan sonra tekrar sürtünme
Soran+1 yılO bosaldiktan sonra dusta temizlendi geldi oyle devam ettik
- +1 yıl
Hmmm tamam anladım o zaman sıkıntı olmaz rahat ol
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kalınır. Ben kaldım
00 Yorumla
+1 yılTrilyonda bir ihtimal oda belki
00 YorumlaHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetmıcekkk onlar kararma var mı
00 YorumlaHayır içine boşalması gerekir
00 Yorumla
+1 yılİmkansız
00 YorumlaHic belli olmaz zevk suyundanda kalirsin
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz korkma