Bakireyim erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık 10 15 dakika onun üzerinde eşofman benim üzerimde külotum vardı ayrıca reglimin de ikinci günü sizce hamilelik riski var mıdır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Olmaz yalnız ciblak olursa erkeğin zevk suyunda sperm olma ihtimali olur o vaginaya bulasirsa içeri ulaşıp yumurtayı zayifta olsa dolleyebilir sizde elbise ve kilot var sorun olmaz
Yok ya üstüne bide reglim cıplak bisey yapmadık
Regli iken zaten olmazda
Ay saolun icimi rahatlattınız
Yuh. Bunu sorduğuna inanamıyorum. Sen ıssız bir adadan mı geldin? Senin hiç mi bilgin yok.
Hayır yok, kesin bilgi
Neden herkes bu kadar emin
Sorunun cevabı içinde
Yoktur korkma
Emin misinn ya
Eminim elbise varmış zaten
Elbise dediğim külotum vardı ama onun eşofmanı ıslaktı
Tamam işte korkma bir şey olmaz
Olmaz olmaz
Emin misiniz
Coook eminim
Neden bu kadar eminsiniz
Bildiğimiz şeyler ondan
Telaş yapmayayım dimş
Tabi
yumurtlama doneminde degilsin kalmazsin
Dimi reglim icime bosalmada yok
he oyle
Olma ihtimali sıfır
Nedenn
Bikere çamaşır var üzerinizde ikincisi sperm havayla temas edince ömür hemen
Evet dimi bazıları kalınabilir yazmıs sinirlerim bozuk
Onlar anlamiyor ben dersini gördüm için rahat olsun
Ay cok saol kafayı sıyırdım bide netten baktım o yüzden tansiyonum düşük
İnternetde ve burada çok saçma yorumlar yazar içini rahat olsun
Çok saolun yoksa gideyim hap alayım
Saçma olur vücudunun dengesini bozma boşuna
Evet zaten bi düzenli olan şey reglim onuda bozarsam sıkıntı
Senin için rahat olsun o ilaç hormonları alt üst eder
Tamamdır sakinimmm
Sevindim buna
İhtimali yok ablattığın şekilde
Dimi tatlım ya cok korkuyorum midem falan bulanıyor
Canım mide bulantısı başka birşeydendir
Psikolojik sanırım Ay istahtan kesildim hamile kalmam dimş
Kalmazsın böyle hamile mi kalınır 😊
Ay ne bilim millet zevk suyu falan diyor
Canım sende öyle bir şey mümkün değil burdan da anlatamıyorum açık açık anla sen işte
Tamam o zaman mesela ic camasırma zevk suyu değmis olsa bir kac saat üzerimde kalsa da bisey olmaz dimi zaten regldim de
Regl döneminde bir şey olmaz canım
Tamamdır askım cok saol 🥰
Sen deneyimledin mi
Rica ederim canım aklına takılan bir şey olursa yaz bana 😊
Yok. daha neler
Var mıdır bir ihtimal
Yok be ya. Bence
Sinirlerim bozuldu cidden ama reglimde ya nasıl olacak
Her zaman bir risk vardır
Napmam gerek
Dr git tahlil yaptır
Hemen mii
Yani kan tahlilinde belli olur idrar tahlili biraz riskli belli olmayabilir o yüzden hemen yapmanı tavsiye ederim
Tamam da ilişkiyi daha bugun yasadım tahlilde cıkar mı
Hamile olma riski her zaman vardır bugün yaşadıysa eğer biraz bekle büyük ihtimalle vajinalığın üzerine boşaldı galiba ama dediğim gibi sürtünme de olsa bu erkek menüleri biraz hareketli olduğu için yani olmaz dersin olur ama ben çok düşük olduğunu düşünüyorum ama tabi yine de garanti altına almak lazım tahlil yapmak lazım istersen böyle âdetin geçtiği zaman bir baktır
Hayır ya vajinama bosalmadı geri çekilip bosaldıı sadece eşofmanı ıslaktı külotuma temas etmis olabilir ondan
O zaman biraz bekledikten sonra herhangi bir olumsuzluk veya gecikme olduğu zaman doktora gidip tahlil yaptırabilirsin veya idrar testi ile de yapabilirsin ama en garantisi tabii tabii kan tahlili umarım hamile degilsindir ama bence düşük bir ihtimal
İnsallah ya hem reglimde bilmiyorum
Bence çok korkulacak bir şey yok hamile değilsin ama dediğim gibi 1:10 gün içerisinde tekrar bir baktır istersen böyle durumlarda da prezervatif kullanın
Tesekkür ederim saolun bakalım 10 gün sonra test alırım saolun
Rica ederim ben teşekkür ederim umarım yardımcı olmuşumdur seni dinlemek güzeldi ama korkulacak bir şey yok bence hamile değilsin
Cok saolun bir hata yaptım bir daha böyle bisey yapmamm
Herkesin geçmişinde bir hatalar vardır kimse masum değil ben de zamanında bir şeyler yaşadım ama bunu hata olarak görmüyorum görmemek lazım o yüzden doğru kişi ve seni anlayan kişiyle yaşarsan sıkıntı yok ama dediğim gibi lütfen dikkatli ol seni hak eden bir insanla yaparsan daha mutlu olursun
İste o yüzden mutsuzum ansızın böyle bisey yaptım tamamen zevkten daha da yapmam bu da ders olsun benim icin uçuk bişeydi
Bu konularda güven çok önemli güven duymadığın bir insanla bir şeyler yaşamak gerçekten çok kötü dediğim gibi herkesin geçmişinde hataları vardır burada çok geçmişinde hatalar olan insanlar vardır bence unut derim bu senin ilerki hayatın umutsuz etkilemesin hem psikolojik olarak olarak da etkilenme bundan yoluna devam et
Tamamdır zaten ben böyle sürekli cinsellik hayatı olan biri değilim ilk oldu benim icin bilmiyorum neden yaptım nasıl yaptımm
İlkler her zaman olumsuz olur benimle ilkim çok olumsuz dur o yüzden çok fazla kafana takmamanı istemiyorum unut gitsin ve bu bir hata değil yaşanması gerekiyormuş bazen insan duygularına hakim olamıyor, bu şeye benziyor aynı karnımız çok açken markete giriyoruz ve sağlığımıza zararlı bir şey alıp yiyoruz hiç bakmadan bu da onun gibi şey bir anda duygularımıza kapılıp bizi hak etmeyecek insanlarla birlikte oluyoruz
Kacinciya soruyorsun artık ihtimal yokkk
İcimde kaldı ya korktum
Korkma rahat ol
Tamam cok saolunnnn
Ne demek. Korkma kendi kendini yiyip durursun
Basım agrıyor artık cidden ben zaten rahatsızım
Geçmiş olsun. Bu strese girdikçe daha kötü olursun. Gerçekten senin durumunda en ufak bir ihtimal bile yok at bu düşünceleri kafandan ve yoluna zevkine bak
Tamam tamam cok saolun insallah rahatlarım
Dilediğin zaman dilediğin konuda konusabilirsin benimle. Hersey gönlünce olur umarım
Cok saolun bu adamı cok tanımıyorum yani bir ciddiyet yok anlık bir akılla yaptığım bisey tesekkür ederim
Ara sıra öyle anlar gelir. Beyin uyusur ne yaptığını anlamazsın. Ama yinede bu konuda dikkatli ol. Hamilelik mevzusu bir yana hastalik enfeksiyon vs seylerle karsilasabilirsin sonra. Rica ederim bir sey yapmadim zaten
Direkt temas yık ama yinede olur mu
Enfeksiyon
Vücut sıvılarınin temasindan bulasma ihtimali az da olsa vardir. Evham yap diye söylemiyorum bunu hamilelikten ihtimalinden once bunuda düşün diye diyorum. Sizde bir durum olacagini sanmam. O kadar kat kiyafet ve ped varken bu durumlar oluşmaz kafan rahat olsun. Bundan sonraki birlikteliklerinde dikkat et diye dedim 😉
Külotum bide pedim vardı tabi o hengamede pedim sağa sola kaymış olabilir ama
Ped külot ve eşofman bu kadar şeyden birbirinize bir sıvı geçmez. Kaysada bir sey olmaz merak etme. Evham yapma bu durumda herhangi bir olumsuzluk yok dediğim gibi. Sen bundan sonraki tecrübelerinde dikkatli ol. Emin olmadığın insanlar tanimadigin kisilerde yani mutlaka prezervatif kullan
Kilotu eşofman i delipte geçen sprm yok
Ay bazıları zevk suyunda sperm olur diyorlar bide benim pedim vardı üzerimde
Kalınır ama sen reglsin birde nereye boşaldı peki
Hemen bıraktı sanırım eşofmanına bosaldı bana bosalmadı
Canım senin üzerine boşalmadıysa sıkıntı ya zaten sendede kilot vardı birde reglsin
Evet dimi hamile kalmam kafayı yiycem
Yok yok kalmazsın ya canım merak etme ama sen sen ol * üzerine boşalttırma
Yok yok oraya bosalttırmamm
Aynen öykr ciddi düşündüğün birimi peki yaşlarınız kaç
Yo ciddi düşünmüyorum anlık tanıştım ve cinsellik yasadım
Anladım canım o zaman genedende çok şey yapma ya zevk alıyor musun ondan
Korktum ciddi düşünmüyoruz ins bisey olmaz zevk aldım ama suanda pişmanım
Canım bir şey olmaz bende sevgilimle yapıyordum bskireydi çok sirttüm anal yaptım sen anal denedin mi
Böyle korumasız mı yapıyordunuz
Aynen bende korunmasız yapardım reglken bile yapıyırduk ya sen füşün ama üzerine bışalmadım hiç
Bana da bosalmadı iste ondan rahattım ama içime kuşku düstü
Yok yon düşmesin ya canım me zaman oldh olay
Bugun oldu
Canım merak etme bir şey olma emin ol yaşlarınız kaç peki
Onun yaşı 29 benimki 28
Bakiresin hala canım neden peki vermedin hiç
Canım ne seviyorsun peki sen en çok
Ver gitsin bir şey olmaz delik açılsın
Evet ülkenin yarışı o şekilde doğdu
Ya of
Yoktur
Gerçekten mi tatlım