Tanıstigim bi cok erkek cinsellik pesinde hicbiri gercekten sevmek amaclı yaklasmiyo o yuzden erkeklerden sogudum tam diyorum bu iyidir aşktan falan konusuyoruz 1 saat olmadan konu cinsellige geliyo daha bulusamadan konusma bitiyo engel atiyorum neden boylesiniz erkekler 🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBak hayatin kanunu bu erkekler uremeye programlı neslini davam ettirmeye bunu kabullenemiyorsan bir ömür tek yaşarsın. Rahibe hayatı gibi. Hayatin kanuju ve gerçeği bu. Erkekler sizler gibi ayda bir yumurta üretmiyor. Surekli sperm uretimi yapiyor. Siz ayda bir adet görüyorsunuz. O zamanlar icinde hormonlarıniz artiyor istekli oluyorsunuz yani en cok istekli oldugunuz zamanlar peki bu durumun surekli oldugunu dusun her ay degilde surekli. Bu yuzden surekli hormon bombardımanı altinda oldugunuzu düşünün. Bitmek bilmeyen bir istek. Erkek bedeni surekli sperm urettigi icin surekli hormon bombardımanı altinda duruyor. Surekli uretim yuzunden nasil ki sizler su ictiginizde belirli bir zaman sonra idrar keseniz dolar sizi rahatsız eder. Uyari verir bedeniniz git tuvalete bosalt diye. Ayni sekilde surekli sperm uretimi oldugu için testislerde bu dolar. Ve vücut sürekli uyarir. Git bosalt yerine yer açılsın. Bu durum yaşanırken hormonlar sana söyler. Nasil ki aç kaldığında yemek kokularini hissedersin. Burnuna guzel kokular gelir normalde hic koku almazken acken yemegin kokusu guzel gelir. Etrafta surekli yemek görürsün. İste ayni bunun gibi sperm uretimi arttikca beden uyari verir. Git bosalt icgudusel olarak kadinlari farkedersin. Onlari istersin. Cunku yaratılış gereği cogalmak tohumlarını yaymak istersin. Allah erkeklerin icine koymus bunu surekli sperm uretimi oldugu icin hormonlar sürekli saldırıyor. Amac tohumlarını yaymak çoğalmak kadinlari döllemek. Neslini devam ettirmek. Sen erkek bedeninde 1 ay yaşa delirme noktasına gelirsin. Bunu kontrol etmek cok zor. Bu yuzden erkekleri oldugu gibi kabullen sev. Cinselligi kabul et. Etmiyorsan da tek yasa bir ömür.
06 Yorumla
Soran1 yılCinselligi red etmiyorum sevmediginiz hic sevmiyeceginiz kadinlarla bu isi yapmak istediginiz icin erkekleri red ediyorum sevin sevginizi hissettirin zaten gerisi gelir ama sende diyosun maksat tohum sacmaksa tuvalete de dokebilirsin tohumlarini sevgisiz ilgisiz kimseye yaklasmayın ondan sonra babasiz cocuklar sevildigini sanan birsuru kadın ama o sırada baska kadinlara mavi boncuk dağıtan erkekler
- 1 yıl
Tabi ki sende kendince haklısın. Soylediklerinde ama herkes senin gibi düşünmüyor maalesef hayat böyle bizim düşüncelerimiz ya da sistemlerimiz seklinde ilerlemiyor. Erkekleri oldugu gibi kabul edeceksin ya da yalnız kalacaksın. Secim senin. Sana ters gelse de durum bu. Erkekler neslini devam ettirmeye programlidir. Sende onlarin neslini devam ettirecek kadinlardan birisin. Bebegine anne olacak. Bebegini büyütecek. Secim ve hayat senin ya oldugu gibi kabul edersin ya da yalnız kalırsın tum hayat anne de olamazsin bebeginde olmaz birgun geriye baktığında üzülürsün. Tabi sen yine kalbinden gectigi gibi davran kimi seversen onu seç ama erkeklerden sogumani gerektirecek bir durum yok. Cunku erkeklerin dogasi bu. Seni döllemek senden bebek yapmak. Bunu kabullen ya da kabullenme ama durum bu.
Soran1 yılAlgılama sorunun var galiba
- 1 yıl
Merak etme algılama sorunum yok gayet zeki biriyim kimi nasil ne şekilde anlayacağımı da iyi bilirim. Beni bilmem ama senin var ki söylediklerimi anlamak istemiyorsun. Belkide işine gelmiyor anlamak.😉
Soran1 yılSen ureme tohumlarını çöpe atsanda olur
- 1 yıl
😅🤣😂😃 çöpe atmak yerine isteyen güzel bir hatuna vermeyi tercih ederim 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuştuğun beğendiğin şans verdiğin erkekleri tahmin edebiliyorum. Önüne gelene yazan boyuna posuna tipine çekiciliğine güvenen özgüveni yüksek çoğu playboy erkekler zaten diğerleri ile işiniz olmaz. Diğer erkekleri aynı kefeye koymak çok yanlış ki 30 yaşında kız eli değmemiş bir insanım benim gibi her yaştan çok insan var. Burada sorun erkekte değil senin ta kendinde aradığın kriterleri değiştirmen lazım. Eğer evlenmeden cinsellik düşünmeyen ibadetinde efendi birini arıyorsan ona yönelmen lazım zaten konuştuğun erkekler kendini belli ediyor doğru kişi gelene kadar devam edeceksin arayışına çevrende eminim vardır öyle insanlar ama yüzüne dahi bakmıyorsun bu bir tek senin için geçerli değil tüm kızlar böyle
02 Yorumla
Soran1 yılSizde boy post yapin baska neyinize tavolucaz pardon siz bizimle guzelligimiz icin konusurken biz Allah rızası icin mi konuscaz sizinle bakımsız oldugunjz icin kimse ilgilenmiyo diye yok kızlar playboy erkeklere bakıyo diyemezsiniz
Cevap sahibi1 yılBakımsız lık ile alakası yok boy dediğin belli yaştan sonra uzamıyor ve genetik çoğu anne baba boyu kısa ise çocuklarda genetik oluyor nereden biliyorsun bakımsız olduğumu kendime bakan bir insanım giyimime ve kişisel bakımıma özen gösteriyorum zaten güzel kızlar ile konuşmuyorum onlara bakmıyorum bile çünkü seviyemi ve segment imi biliyorum ama onların havası daha fazla buna emin olabilirsin kusura bakma ama gerçekler ortada sen yapmazsın başka kızlar yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılhadi gel ciddi ilişki konuşalım
evlendin diyelim
sende rahat sevişmek için evlenmek istemiyor musun? Cevabın hayır seks o kadar önemli değil dersen, küçük penisli 10 saniye boşalan biriyle evlendiğini düşün
Dünyada ucu sekse dokunmayan hiçbir şey yoktur
05 Yorumla
Soran1 yılTamam konusulur ama en az 3 ay gecsin güven sağlansın arada aşk çekim olsun sonra konusulur kimse kaçmiyo ya bir yere
- 1 yıl
bak bu doğru tutum zaman ne kadar uzun tutulsa da
- 1 yıl
@Sorran : yani evlenmeden yapmamalı çünkü çoğunu amacı bu oluyor.. u yaşadıktan sonra terk ediliyorlar haberin olsun.. Sana güven verse de yaptıktan sonra terk eder.. amacı bu olan her zaman kısa sürede belli ediyor bazıları güven verdik den sonra kendine aşk ettikden sonra yaptıktan sonra terk ediyor bilgin olsun burada çogu kişiler kötü yola sürüklemek istiyorlar.. inanma kimseye onlar senin iyiliğini düşünen yok.. bu arada erken boşalma vs olan her şey çaresi var eğer öyle birisi denk geldiğinde de tedaviyle iş çözülüyor.. evlenmeden yapmadan yapma ilerde evleneceğin kişiyle sıkıntı da yaşayabilirsin
Soran1 yılBiliyorum oyle yapiyolar
- 1 yıl
aynen yani dikkatli ol yani kimseye güvenme seviyorum , ölüyorum diğe isteyebilir zorlayabilirde biliçli ol lüütfen
1 yılbirseyi cok merak ediyorum siz erkekler igrencligi dusundugunuz kadar sevmeyi sevilmeyi niye dusunmuyorsunuz bak ben sahsen ciddiye donuk iliski dusunuyorum kime sorsam ask konusunda ne dusunuyorsun diye aldigim cevaplar hicbirsey dusunmuyorum istemiyorum takilmalik eglenmelik dusunuyorum sadece isimi gorup eglenmeyi dusunuyorum diyorlar siz neden boylesiniz insan hicmi saf temiz masum duygularla sevilmeyi istemez? bir aile kurmak bu kadar zormu ya insanin hicmi sevilmeye ihtiyaci olmaz tek bildiginiz igrenclik cnsellik 5 dakikalik bir igrenc z4vk ugruna kendinizden sogutuyorsunuz ben nerde boyle igrenc seyler dusunen birisini goreyim ondan hemen uzaklasiyorum istemiyorum ben sadece saf sevgi istiyorum sevmek sevilmek istiyorum bir ciddi iliski dusunmek bu kadar zormu yani anlam veremiyorum inanki cok kisiyle konustum birkere bile olsun sevilmeye ihtiyaci biri olan birisine denk gelmedim sonra kadinlarin hakkinda oyle boyle konusup onyargili yaklasiyorsunuz sizden sadece saf sevgi bekledigimiz icinmi bize boyle kotu davraniyorsunuz bizim sevecek kadar yuregimiz kalbimiz var ama o cesaret o yurek o kalp sizde yok hade eyvallah
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsiz haklısınız tabi ki de
10 Yorumla Haklısın gibi bir şey.
Şu anda çoğunluk sevgililiği cinsellik yaşamak için bir kılıf olarak kullanıyor. Psikolojik kondom diyorum ben buna.
Aslında cinsellik yaşamak isteyenler sadece cinselliğe yönelse sorun kalmayacak ama sevgililik üzerinden olunca böyle oluyor.
Erkeklerden soğuma ama bunu bilerek devam et.
10 YorumlaBir iletişim de bilgi içerikli konuşma yoksa o iletişim sağlıksızdır. Sevgili durumunda bence önce arkadaş olunmalı. Bu süreçte içten samimice sadece edep ahlak saygı çerçevesinde dürüstçe sohbet edilmeli. Diğer türlü niyetler zaten bellidir. Bir insan sizinle sohbet ederken bilgi içerikli konuşmuyorsa zaten zamanla niyetini açık eder. Gerçi insanlar daha konuşmayı sohbet etmeyi bilmiyor da neyse 😂
10 Yorumla
1 yılHaksızsın her erkek aynımı mesela ben sevmediğim kadınla istesemde cinsel olarak ilişkiye girmem girsemde fazla arzulamadığımdan sırf şey için girmiş olurum yapacak olsam en müsait benim 1.92 esmerim istesem red flagın kralı olurum ama tercih meselesi ablam var diye empati kurup üzmemeye çalışıyorum herkesi aynı yargılama
10 YorumlaEvet, sevişmek istiyom. Bu bende artık bir takıntı oldu ve hastalık boyutuna ulaştı. Öyle ki diğer tüm sorunlarımla birleşti ve mutluluğu ancak birgün olur da sevişebilirsem, ancak orada bulabilecekmişim gibi hissediyorum.
00 Yorumla
1 yılOnlar çürükler maalesef her erkek aynı değil çünkü iyi olan az yani bu yüzden böyle şerefsizler denk geliyor.. Yani iyi yapmişsin çoğu amacı cinsellik sevme. aşk hepsi yalan bu yüzden dikkatli seçmelisin..
00 YorumlaHer erkek gerçekten aynı değil, buradakiler biraz abaza ama bana hiç doğru düzgün sohbet amacıyla yazan olmadı
12 Yorumla
Soran1 yılBurdan kimseyle konusmam mesaj seysi kapalı zaten
- 1 yıl
Aslında tüm erkeklerin aynı olmadığını fark etmen hoş. Emin ol doğru düzgün sohbet etmek isteyenler de var, varız.
1 yılHız düşmanın. Kimse hiç bi şey için vakit kaybetmek istemiyor. Ağırdan alınca da bundan olmaz yaftası yıyosun senin için oldugu kadar bizim için de tatsız durum inan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSen cinsellik yaşama. Evlenince sabah akşama kadar hatim indir kocanla. Cinsellik neymiş, insan insanı z. ker mi hiç
09 Yorumla
Soran1 yılCinselligi pis bisey olarak gormuyorum ama telefondan konusali tanisali 1 saat olmadan konuyu fantazilerinize getirince sapikda suçluda erkektir kimse kusura bakmasin
- 1 yıl
1 saatte nasıl biri olduğunu belli ediyorsani bu iyi bir şey, yol verir geçersin
Soran1 yılAma sinirleniyorum kactane 1 saatlerim geciyo en masum bundan olur dedigim bile bu konulari açıyo hayal kırıklığı resmen🤦♀️
- 1 yıl
1 saatin çok değerliyse burada ne işin var zaten. İnsanları tanımak böyledir. 1 saat konuştun diye bir şey kaybetmezsin. İnsanı tanımak için zaman lazım. Sen 1 saatte tanıdığın için şükretmen lazım
Soran1 yılDaha once birini 2 yılda anca tanıdim ondan sonra gözüm açıldı baktimki kimsenin ondan farkı yok hatta ben en aşağılık olanı tanımısım ki simdikiler onun yaninda hafif kaliyo
- 1 yıl
İnsanlar böyle işte. Kimse tam istediğim şekilde olmayacak.
Ayrıca seven insan arzular zaten. Seni sevip de dokunmak istememesini beklemek saçmalık olur. Sadece senin değerlerine saygı duyar veya duymaz
Soran1 yılSenin dedigine gore ornek verecek olursak genelev deki kadinların cok seveni var sevgilisi varken baska kızla olan erkekler de cok iyi örnek seven insan arzular duygularinı bastırır insan kendisine hakim olabilir hayvanlardan bizi ayıran da iradedir zaten
- 1 yıl
Sen beni anlamışsın. Seks isteyen seviyordur demiyorum ben. Seven seks de ister diyorum.
Seven insan arzular diyorum. Arzu olmadan aşk olmaz zaten.
Dediğim gibi kalanı kendini kontrol etmesine ve senin değerlerine saygı duyması ile alakadır. Sen de birini sevince onunla olmak istersin, normal olan da budur zaten. Yoksa sevip evlenenlerin seks yapmaması lazım.
Sen evlenmeden önce seks istemiyorsan buna saygı duyması lazım. Duyar duymaz orası ayrı. Ama erkekler seks istiyor, bana istemeyen lazım, niye herkes böyle diyemezsin
Soran1 yılherseyin bi zamanı yeri var olmaz demiyorum olur ama zamanında olsun benim konum senin bahsettigiype alakalı degil zaten fark ettiysen
Öyleler zaten böyle bir insan değilim diyip konuşup aradan bi kaç hafta geçince konunoraya geliyor zaten
00 Yorumla
1 yılBende yaşıyorum bunu özellikle belirtiyorum söylüyorum bundan hoşlanmıyorum diye bakıyorum yine konuyu oraya getiriyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseye hayatımda bu şekil yaklaşmadım hep insan olduğu için ve sevgi bekleyerek yaklaştım. En son senin tarzda soru yazdi bir kişi. 2 gün içinde ortadan kayboldu. Ayrıca konuyu oraya getirdi de işin garibi. Yani kimisi hak ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZina istemiyorum
Evlilik olmadan cinsellik istemiyorum
Edepli saygı dolu bir ilişki istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum
Sonu evlilik olsun
Bana bir şans verir misin
Seni tanımak istiyorum00 YorumlaHaklısın. Salyası akan hayvan gibi geliyorlar gözüme.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen benimde
- 1 yıl
Salya derken hayvan adı yazmayı unuttun 🤣🤣🤣
Kızların işi zor.
Bu zamane erkekleri cidden kadınları cinsel obje olarak görüyor bir çoğu04 Yorumla
Soran1 yılEvet bide ben kapalıyım karsımdaki erkek bana pavyon kadıni muamelesi yapmaya calisiyo dümdüz sövüyorum 26 27 yasinda erkekler ergen ergen isler yapiyolar 30 da aynı 🤦♀️
Soran1 yılAcale etmiyorum sogudum zaten artık erkekler gozumde çok degersiz acınası haldeler kendini en durust gosteren giyim kusam karakter anlaminda o bile ucuz çıkıyo
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklerin çoğunun aklı fikri oynaşta maalesef. Kadınlara obje olarak bakıyorlar. Şimdi gelirler hemen eleştirmeye ama doğru olan bu
03 Yorumla
Soran1 yılBana cinsellik icin yaklasıp baskasini nasıl sevebiliyo sevgili olabiliyo o da var yani sevgilisini benimle aldattı beni de aldattı simdi bu kisi sevgilisini seviyomu sence
Cevap sahibi1 yılSevmiyo tabiki. Gönül eğlendiriyo. Karakter meselesi
Soran1 yılAma profiline kizin bas harfini yazmış ve butun kızlari da engellemis
Haklısın evet, ben de olsam soğurdum...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAh kuzum, hissettiklerin çok haklı olabilir. Hak edene denk gelene kadar sabret! Gerçekten değer veren doğru biri mutlaka karşına çıkacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin ki gene iyi , bana direkt evlenme teklifi edenler oluyor ölürüm ama o nikah masasına oturmam.
04 Yorumla- 1 yıl
Çokmu güselsin
Soran1 yıl2 3 tane oyle denk geldi gercekten cok itici tanımadan etmeden hayatının aşkı oluyosun birden duygu karmaşasına giriyodum
- 1 yıl
evlenme özgürlügünü kaybetme
Cevap sahibi1 yılÖzgürlük benim için herşeyden daha önemli
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın da nerede kimlere denk geldiğinle alakalı biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeraberliğin temeli cinsellik dürüst olup öyle gelene bak sen hikaye yazanlara değil
00 Yorumla
1 yılSevmeyi bilmeyen erkekten ne beklenir ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılYaz sohbet edelim dene bakalım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. başta niyetini belli et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Bence yanlış düşünüyorsun
00 Yorumla
1 yılCinsellik olmadan olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEninde sonubda olmuyormu sonucta?
00 Yorumla Hepsi öyle.. İşlerine öyke geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılYerden goge kadar hak verdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılHerkes değil, haksızsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılHepsini aynı kefeye koymak yanlış bence.
00 Yorumla Haklısın
10 YorumlaMaalesef ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Haklisin amasyada
00 Yorumla
1 yılHaklisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hak veriyorum
00 Yorumla
1 yılEngelle ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Haklisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın bacım
00 Yorumla
1 yılHaklısın.
00 Yorumlaİçimizde var
00 YorumlaYazık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSapıklar çünkü çoğu
02 Yorumla
Soran1 yılYa evlenip yuva kuranlar bunları gormezden mi geliyolar anlamiyorum
Cevap sahibi1 yılYoo onlar da aldatmaya çabalıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzgünsün yani
00 Yorumla