Bir erkek neden cinsel ilişkiye girmek için aşıkmış taklidi yapar?

Yanı cinsel ilişkiye girmek için aşıkmış taklidi yapan gerçekten ac bir köpek, öyle çaresiz ki onunla yatacak kız bulamamış en son aşık taklidi yapıyor.

Ben 15-16 yaşındayken kandirildim ya. Çocuk vardı gerçekten beni seviyor sandim beni linclemeyin ama beni seviyor sanmistim. Rol yaptı bana. İlişkide bulunur bulunmaz da arabaya bindik. Arabada bana dediki sana bir şey söyleyeceğim dedi. Ben seni sevmiyorum başka bir kızı seviyorum dedi ve arabadan indirdi beni. O zaman bir apartmanın önünde inmiştim arabadan. Apartmanın kapısının kenarı vardı oraya oturdum ama nasıl bir çaresizlik asla bilemezsiniz kendimi çok ezilmiş gibi hissettim. Oturdum ağladım ne yapacağımı hiç bilemedim. 2 gün sonra da sevgilisi durup dururken mesajlar atti bana sen ucuzsun kasarsın sen pisliksin dedi sanki kendi derdim bana yetmezmiş gibi. 15-16 yaşında ben çok cahildim. Yanı erkeklerin bizim vücudumuza bu kadar ölüp bittiğini bilmiyordum. Hiç aklıma gelmedi birinin sadece vücudum için aşıkmış gibi yapacağı. Çok kötüydü üstünden 3 sene geçti her gün ağlıyorum gerçekten hiç iyi değilim ya yemin ederim ne kadar anlatmaya çalışsam da asla bilemezsiniz. Nasıl atlatılır bu? Erkekler neden bu şekilde?

Güncellemeler
1 yıl
O apartmanın önünden ağlaya ağlaya eve nasıl gittim nasıl yürüdüm hiç bilmiyorum. Korkudan midem bulanıyordu eve yakın bir yerde kusmustu bir de mevsim yazdı temmuzdaydık saat öğleden sonra 3 4 gibi güneşin altında ölecektim. Inanılmaz kötü bir gündü korkudan üzüntüden ölecektim. Eve girince de annem direkt anladı. Kavga mi ettin biri seni mi dövdü dedi bu halin ne dedi. Ben de yok bir şey diyip evde bağıra bağıra ağladım
Bir erkek neden cinsel ilişkiye girmek için aşıkmış taklidi yapar?