Merhaba arkadaşlar. Bir erkek sevgilisini saklayıp aylarca eski sevgilisiyle neden cinsel muhabbet yapar? Sonuçta birini arzulamakta duygudan geçer. Sevgilisi olmasına rağmen neden eski sevgilisinden cinsellik olarak kopmaz. Bunu yapan erkek sevgilisini seviyor mudur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne alakasi var. Insanin birisini sevmesi ya da sevgili olmasi baskalarini beğenmesi ya da arxulamasina engel degil ki.
Ama sevgilin varken de sevgilinle düşünürsün gidip aynı insanla aylarca böyle bir muhabbette bulunmazsın ki ya da sevgilin olduğunu saklamazsın
Hayatında biri varken başkası asla. Ama bekarken, farklı kişilerde olabilir.
Sevgilisi varken hep aynı kişiyi arzulamak ihanet değil midir zaten
İhanettir tabisiki.
doyum noktasına ulastıramıyor olabılırmısın tabuların sınırların olabılır mı
Ama bu sevgilisi olduğunu gizleyip eski sevgilisiyle cinsel muhabbette bulunmasını mı gerektirir?
bence doymazsa yapar sende doyur
Doyumsuzu kim doyurabilir ki
senın lıbıdon kac 10 uzerınden
Bu sorunun cevabi cok basit: P ! C oldugu icin
Çok haklısın
Arzulamak sevgiden geçmez, yanılıyorsun.
Öyle ama aynı insanla da aylarca cinsellik konusu konuşulursa bir bağlanma olmaz mı
Cinsel anlamda kaybetmek istemiyordur
Ama insan sevgilisine böyle bir ihaneti sırf cinsellik için yapar mı? Seven insan bunu yapar mı?
Sen bu hikayede hangi kadınsın
Sevgilisinden istediğini alamiyirdur
O zaman neden beraber ki sonuçta cinsellik ilişkide önemli
Bazi erkeklerde cinsellik anlayışı farklı sevdiği ve yapmak istediği fanteziye sevgilisini yakistirmayip başkası ile deniyor evet yanlış bir şey ama kaybeden kendileri oluyor
Farklı insanlarla denmiyor eski sevgilisiyle deniyor ve kıza sevgilisi olduğunu söylememiş söylese eski sevgilisi iletişimini keser. Bir de aylarca aynı insanla cinsellikte muhabbeti yapılınca ona karşı da cinsel bağlanma olmuyor mu?
Cinsel bağlanma olur
Tehlikeli mi bu bağlanma?
Kişiye göre değişir
Sevgilisi o anlamda tatmin etmiyordur
Ayrılmıyor da ama
Daha açık yazıcam ama yazamıyorum.. Bana yazar mısın? Durum çok basit aslında
Ya şimdi eski sevgilisiyle de sadece ayrılmış olmalarına rağmen cinsel konuda muhabbet etmeye devam etmişler. Kızın hâlâ hisleri olduğu için onunla konuşmuş. Ama bu serefsiz sevgilisi olmadığını ondan sonra kimseyle konuşmadığını söylemiş. Aylardır cinsellik üzerine de normal sohbete de devam etmişler.
Takip atar mısın rica etsem bana
Mesaj attım
Değişiklik olsun diye
Ama aynı insanla aylarca cinsellik muhabbeti yapmış nesi değişiklik bunun
Sevgilisini gram sevmiyor demektir açık ve net
Değil mi? Allah belasını versin
Durum anlamışsın seven erkek sevgilisini kutsallaştırır ve aklı başka yerde olmaz çok net olur nerde olsa merak dahi duymasın ne yapıyor gibi yanına geldiği zaman bir sarılır bir öper ulan bu adam beni seviyor dersin bunu yaşadım ben ve halen yaşıyorum eşim ile
Söyledikleriniz doğru gerçekten, diğer yazanlar sanki kadının suçu gibi yorum yapmışlar. Seven asla başkasına bakmaz arzulamaz da
Kız vermiyorsa adam ne yapsın.
Ayrılsın
Sadece cinsellik olmadığı gibi sadece duygusallık diyede değildir insanın ihtiyacı. Duygularını onunla bedeniyle olan cinselliği başkasıyla yaşamak ister. Gönül ister ki cinselliğide duygusallığıda tek bir kişiyle olsun ama vermiyor arkadaş zorlamı alalım. İsteyincede işiniz gücünüz cinsellik diyorlar. Artık bende böyle yapıyorum. Madem işimiz gücümüz cinsellikmiş bana göre hava hoş.
Ama ihanettir bu. Eski sevgiliyi hâlâ arzulamak doğru değil. Gerçekten seven biri bedenini de duygusunun da bir kişiyle paylaşmak ister. Üstelik sevgilisi cinsellik konusunda dar zihniyetli biri değil
Dar zihniyetli değilse neden yaptığını ona sormak lazım. Macerada istiyor olabilir.
Pisliğin biri işte
Macera arıyor kesin
Pislik işte
Erkek değilmi köküne kibrit suyu
Aynen ya erkekler kapatılsın
Kampanya yapalım mı😂
Çok iyi olur valla ya
Gel valla yapalım hadi
Erkekte birini arzulamak istekden gecer
Ama yaptığı büyük ihanet
Zevk almasina bakio
Aldığı zevkte sextingmiş ama gerçekte bir şey yapmıyorlar
Onemli olan zevk almos o yuzden yapmis
Sadakatsizliginden
Adi bir pislik işte
Yaaa
Demekkı rahatlamadı
Tam bir pislik
Sevgilisi vermiyordur ondan canım 😍😍😍
Diğeri de vermemiş muhabbetlerini yapıyorlar
İkisinden biri verirse veren kaybedecek sıra ötekine gelecek
sevmiyordur
Allah belasını versin
Hahahah bana ne bele okuyorsun git ona oku sanki ben yapıyorum
Sevmıyodur
Neden beraber ki o zaman
Biz erkekler oyleyız iite bazen yedekte dursun vs çeştili sebepleri olır
Eski sevgilisiyle 1.5 yıl çıkmış ve 7 aydır ayrılar ama cinsel muhabbetleri var ayrıldıklarında beri ve sevgilisi olduğunu söylememiş
Kızım sen mal mısın ne dememı beklıyon
Kırıcı olma lütfen
Başka türlü iflah olmazsınız çünkü biliyorum
Akıl arıyosan konusalım yoksa devam edeyım xanım yansın razıyım dıyosan sen bilirisn