Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmiyor ve cinsellik yaşamak için seviyor gibi yaklaşıyorsa düpedüz karaktersiz bir damsalaklıktır bu...
Anlık çekimle tanışma sonrası sevişip, birkaç kerelik deneme sonrasında cazibesini yitiriyor bazı kadınlar. Bu durum farklı tabi ilk yazdığıö durumdan
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏
En İyi Cevaplar
+1 yılOlayın Aslında sevip sevememekle çok ilgi çok Evet tutkulu bir cinsellik tutkulu bir aşktan çıkar ben buna inanıyorum Yanlış anlama ama canlıların bazen gibi doları öyle bir artıyor ki hani sevmediğine bile bazen cinsel ilişki yaşamak pozisyonuna gelebiliyorsun bu durumu ben yaşadım Düşünsene en nefret ettiğin hayatına hiçbir şekilde almam dediğin birisine karşı ilgi diyorsun bu tamamen senin o anki libidonla alakalı bir durumdur
00 Yorumla
Neden intikam alsın ki durup dururken
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok gelgitli bir iliskiydi kuş barış sürekli engelledik birbirimizi devam ettik.
- +1 yıl
Ee tamam yani boyle tartismalarin sonunda sirf tartistik diye intikam duygusu besleyen adam saglikli degildir. Birlikteyken hersey iyi tartisinca ya da ayrılınca intikam duygusu besleyecek kadar dusman olmak da ne? Eger oyle bir düşüncesi varsa ve sen de eminsen o adam pek sağlıklı biri degil. Bence kurtar kendini
Soran+1 yılNarsist evet ayrıldım zaten.
- +1 yıl
Senin adina sevindim. Narsist egoist ve boyle sacma canım seylerden intikam duygusu besleyen insanlar azimsanmayacak kadar cok heralde. Bu sitedeki sorulara bakinca gercekten sasiriyorum. Birlikteyken iyi guzel ama ayrilirken de adam gibi arkasini donup gidebilmeli insan. Hani derler ya g. tu büyük yokusta, bogazi buyuk oructa belli olur diye. Heh iste tam da mesele bu. Adam dedigin de ayrilikta belli olur.
Soran+1 yılKesinlikle haklısın. Kaliteli nokta koyan erkeklere hayranım. Ama bende hataliyim defalarca affettiğim için. Biz kadınlarda kendi değerimizi bilmeliyiz sanırım.
Soran+1 yılİstisnaları tenzih ediyorum kaliteli adamları.☺️
Soran+1 yılCan yakmadınsa alınma tabiki
+1 yılFarklı kefeye koyuyorlar sanırım. Biz sadece sevdiğimiz adamı arzuluyoruz bizim için özel ve aşkla birlikte gelen duyguyken onların bakışı çok ayrı ama sadece cinsel anlamda çekim almak ne demek onu ben de çok merak ediyorum
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Bunu sadece erkekler yapmıyor, kadınlar da yapıyor. Site adminler izin veriyor diye cinsiyetçilik yapıp iğrençleşmeyin.
Sırf intikam için erkek arkadaşının kuzeniyle, kardeşiyle, kankasıyla sevişen kızların yaptıklarını düşünsen yeter. Fb ilişkileri ayrı var. Sevgilisi varken yandan fb ile takılanlar vs vs. Kızlar masummuş gibi cinsiyetçilik yapmayın buralarda.14 Yorumla
Soran+1 yılKız versiyonu da vardır tabiki. Ben erkek boyutunu gördüm yadırgadım soruyorum. Öyle bir erkek değilsen alinmana gerek yok.
- +1 yıl
Ablacım bu sitede neredeyse organize seviyede erkek karalama cinsiyetçiliği var ve şikayet etsen de kimse takmıyor. Ben de duygusallık gütmeden cinsel ilişki yaşıyorum ama karşımdaki kadın da aynı kafayla benle oluyor. Kimseyi sırf seks için aşk meşk diye kandırmam, iğrenç bir şey.
Soran+1 yılBaştan dürüst konuşuyorsan bayanın senden duygusal beklentisi yoksa sizin hayatınız tabiki saygı duyarım. Bizim sözümüz dürüst davranmayan , kıvıran erkeğe. Düzgün adamlara lafım yok.
+1 yılCinselliği seviyor demek bu kadar basit kendine farklı çıkarımlar arama.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin değil karajtersizlerin cinsellik anlayışı onlar erkekse ben değilim bu tür kararkterrsizler yüzünden cinsiyetinizden utanıyoruz
Soran+1 yılİstisnaları tenzih ediyorum tabiki
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Erkekler bizim gibi cinselliğe duygusal yaklasmiyor onların cinsellik bakış açısı oldu bitti ihtiyaç. Kullanmış atmış yani
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep aynı yemeği yersen gün gelir bikarsinn o yüzden evlenince yaşayın bazı şeyleri diyorum evliykende belki kusucaksiniz ama evlisiniz sonuçta bı kaçışı Yok
Bu yüzden erkekler evliliğe yanaşmıyor30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sevmiyorsa cinsellik nasıl olacak ki. Teknik olarak mümkün değil. Araba çalıştırmak gibi düşün anahtar şart. İlişkide sevgi anahtar görevi yapar. Sevmeden ilişki başlamaz ki
10 Yorumla
+1 yılCinsellik erotizmden ibaret onlar için.. erkekler için cinsellik bağlayıcı olmuyo.. duygu oluşmadan da işlerini görüyorlar..
20 Yorumlaİhtiyaç gidermek, arzulamak, dugusal yaklaşımla yaşamak çok farklı şeyler yoksa sevmediği biriyle neden birlikte olsun ki
10 YorumlaErkekler cinsellik yaşamak için duygusal bağlara genelde ihtiyaç duymaz
20 Yorumla
+1 yılHayatta serflisi de şerefsizi de aynı dünyada yaşıyor
26 Yorumla- +1 yıl
Ya sus
- +1 yıl
Yarası olan gocunur
- +1 yıl
Ok.
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin cinselik yaşamasıniçin sevgiye ihtiyacı yoktur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ihtiyacı için 😀 erkekler konuda hayvanlar gibidir.
10 Yorumla
+1 yıl1 yıl boyunca neyin intikamını alacak
İşine öyle geliyordur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin cinsellik yaşaması için illa sevmesi gerekmiyor
10 Yorumla İhtiyaçtan içgüdülerimizi kendimiz seçmiyoruz bu olsun bu olmasın diye
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Sevişmek için aşıkmı olmak lazım aşık olmayınca kalkmıyomu?
10 YorumlaHayatım gece bardan çıktığımız her kadına aşık mı olcaz
10 Yorumlamerhaba sevmedigi kadinla iliski yasamasinin tek bir aciklamasi olabilir sadecr kendini tatmin etmesi fakat sizden hoslaniyorsa sizide tatmin ediyor ve mutlulugu yakaliya biluyorsaniz bu tek tarafli degildir mutluluklar...
10 Yorumla
+1 yılHaftada bir belki daha fazla öyle bi ihtiyaçmış gibi bir dürtü gelir yani, ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyokluktan olabılır mı ya sence?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanıtla ama
Soran+1 yılGaliba bilmiyorum. Zavallı geliyo bu tarz tipler bana artik
Cevap sahibi+1 yıltek sevglın mı oldu pekı senın
+1 yılTc erkeği yine şaşırtmadı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hoşlanıyorsa sorun yok ki
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılFake buddy sin kankimsin dedi bende canına okudum engelledim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Azmıştır. Bunun nesini sorguluyorsun
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bir yaşam tarzı yadsınamaz yargılanamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden intikam almalı ki?
10 Yorumla
+1 yılseks için kendini tatmin etmek için
10 YorumlaErkeğin sevmesine gerek yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki seks için hoşlanmış senden kullanmış baya bildiğin
10 Yorumla
+1 yılZevk ve boşalmak için
10 Yorumla
+1 yılSevmiyodur ama sen harikasındır. anormal değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta zevk veriyorsa yapar
10 Yorumla
+1 yılCinsel ihtiyaçlarını karşılamak için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkek için hoşlantı şart değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece işini görmek için
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni mi sevmediği halde yaşadı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakter bozukluğu olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece kafa dagitmak icin
10 Yorumla
+1 yılDemek ki kadın güzel veriyor
00 YorumlaKendi zevki için.
20 Yorumla
+1 yılİhtiyaç ve sevgi ayrı kavram lar
10 YorumlaSadece cinsel ihtiyacını karsiliyor demek ki
10 Yorumla
+1 yılVajina
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSevmese yapmaz bence
10 Yorumla Erkekler için farketmez
10 Yorumla
+1 yılKeyffff
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası