Neden cogu erkek böyle takılmalık adı altında ah alıyorlar oysa biz kadınlar sevgi ilgi seks istiyoruz yani kısaca ask yasamak ama bizi sadece bir delik olarak görmeleri cok acımasızca gercekten …..
Erkekler cinsellik yaşadığı kadınla neden sevgili olmaz?
sevgili olmadan sevişen kadınlar olduğuna göre tüm kadınlar sevgi istemiyormuş demek ki. erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da sadece seks isteyenler varmış demek ki. erkekleri kötülemek yanlış çünkü cinsiyetten bağımsız bir konu bu.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgili olmadan sevismek seks isteginden olmuyor bilginize
Ki ayrıca o adamla bisey yasıyorsam ve buna izin veriyorsam evlenmek istiyorumdur asıgımdır cok sükür ihtiyac icin yapacak kadar alcak bir kadın olmadım
Demek ki gerçek yüzünü görmeden inanıp güvenmişsin. Erkekler cinsellik yaşayabilmek için her türlü yalanı söylerler bu yüzden güvenmeyin kolay kolay. Hayatınıza giren erkeğe evlenene kadar cinsellik konuşmak ve yaşamak istemediğinizi söyleyin, eğer size saygı duyup konusunu açmıyorsa ve ilgisinde sevgisinde azalma olmuyorsa o güvenilir biridir. Ama tersini yapıyorsa hiç vakit kaybetmeden ayrılın.
Sağlık olsun artık olan olmuş üzülmenin faydası yok. Senden ricam bundan sonra hayatına giren kişilere bu testi uygula ve eğer güvenilir biri çıkarsa ona karşı dürüst ol ve ne yaşadığını neden yaşadığını anlat. Kaybetmekten korkma çünkü zaten seni gerçekten seviyorsa sana inanır ve her halinle kabul eder.
Sahsen ben amacı sadece sevgi olan saf bir kadındım sevdigim icin onun ihtiyacını giderdim gelecegimiz olacagını düsünerek sonuc bırakıldım ve hayalde kaldı