Sadece 1 kez buluştuk ben de ilişkiler konusunda biraz katıyım temkinli davranıyorum. Birinci buluşmamız güzeldi sonrasında telefonda bana sen biraz katısın merak ediyorum son ilişkin ne zamandı dedi ben de 4 sene önce dedim. Çok şaşırdı. Çok uzun bir süre insanların bazı ihtiyaçları olur dedi. Şok oldum. Burada kastettiği şey cinsellik sanıyorum. Yarın buluşacak bakalım nasıl olacak. Uzun süre sonra ilk kez birinden etkilenmiştim çok mutsuzum şu an.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
öyle öyle, bunu demesine de gerek yoktu. sen soğudun mu ona karşı
Yani bilmiyorum kendimi sorguladım. Cidden katıyım. Ama bunun sebepleri var. Direkt “ihtiyaç” lara bağlaması tuhaf. Duygusal bir şeye dönüşürse tabi ki zamanla cinsellik de olur ama ben iki günlük insana o şekilde kendimi açamam ki.
şöyle düşün buna karşı bakış açınız farklı, kim bilir daha neler farklı olacak. istiyorsan tanımaya devam edebilirsin ama cinsellik olmazsa o bile bitirebilir belki
Cinsellik evet. Cocuk bir an önce sonuca ulaşmak istiyor. Tavrını net söylediğinde fazla görüşmeden konuşmayı kesecektir sanırım
Bu düşüncesini değiştiremez miyim?
Değişmez. Sonu evliliğe gitmeyen her muhabbet cinsellige gider
Evlilik düşünen erkeği nereden bulacağım ya
Askerliğini yapmış isini gücünü almış hedefleri olan bir erkek olmayınca evlilik düşünmez. Sende vakit geçirdiği biri olursun. Ayrıca senin içinde geçerli. Okul falan bitmeli eğer okuyorsan, Her bakımdan hazır olmak gerekir
İlk günden cinsellik konusuna getirmesi saçma evet yarın buluşursanız açıkça sor niyetin ne senin diye
Bu da çok şey gibi olmaz mı, evlilik meraklısı kızlar gibi😀
Yok canım bu durumdan rahatsızsan niyetini sorman evlilik meraklısı olduğun gibi bir düşünceye sokmaz ki alakası yok
Belki evet belki hayır
Bunu yarın göreceksin
Yarın belli eder mi diyorsun
Sen beklemediği anda aniden Sor buna amacın ne niye bunu söyledin diye afallar
Okumadım ama cinsellik
Hhahahahah
Ezberledik olm artık erkek geçiyosa cümlede cinsellik diye de kutucuk varsa işaretli geliyo zaten
buluşma o zaman
Muhtemelen öyle
Bakire misin
Evet
Şey deseydin ben zaten bakireyim seksting yaparak kendimi rahatlatıyorum kdkdk
Onane ki bundan mesela
Daşak geçmek için deseydin zaten bi hayır gelmez ondan
Abi böyle demeyin ya hiç mi ümit yok etkilenmiştim ne güzel
Ya kızım gönül eğlendirmek istiyorsan git takıl seviş ama hayallere kapılma