Daha opusmedim bile mk basaramamis miyim mk benden gecmis mi? 18 yasindan beri deniyorum hep bu sitede soru soruyorum neden olmuyor nasil olur ve diye elbet bi gun karsina cikar diye avuttunuz en fazla bi kizla bulusup elini tuttum onu da ben tuttum mk kiz da dedi ki kirilma diye bi sey demiyorum falan dedi ama opturmedi ama resminden daha iyisin de dedi... Onla en son instadan konusuyoduk bi sure konusmadik naber yazdim engellemis sonra neden sizce neden hicbir kiz beni istemiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam! 😊 Öncelikle, kendini bu kadar zorlamamalısın. Herkesin zamanı farklıdır ve 28 yaşında olmak, hayatında sevgi ya da ilişki yaşamamanın bir anlamı yok. Kendine güvenmeyi öğrenmek, rahat olmak ve doğal bir şekilde insanlarla tanışmak önemli. Gerçekten ilgilendiğin birini bulduğunda, her şey kendiliğinden gelişir. Zorlama, doğru zamanını bekle. İşler her zaman düşündüğün gibi ilerlemez ama senin de uygun birini bulman için doğru an gelecek. Sabırlı ol ve kendine değer ver. 💪
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkurlerr 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDostum olursada kendini gibi birisi çıkarsa da evliliğe kadar dokunma yani çoğu hemcinslerinimiz kızları istemedigide bile zorluyorlar.. Olursa evlikte yaşanması daha iyi ilkiniz olduğun da yani önemli
05 Yorumla
Soran1 yılBen evlilik dusunmuyorum benim kadar temiz kiz yokki
Cevap sahibi1 yılAnladım o zamn sen bilirsin ama bakireler dikkat ahlarini alma diğerleri için zaten onları için sıkıntı yok
Soran1 yılEvet ben bakire ahi almam da olmayan da bana vermeyip digerlerine dagitiyor sanki 🙂
Cevap sahibi1 yılonlarda yakışıklık dan ziyade nerde tipi bozu ona verirler hepsi değil de çoğu diyelim..:)
Soran1 yılEvet oyle benle daha opusen olmadi
Gizli Üye(30-35)1 yılGörmek lazim kardes
03 Yorumla
Soran1 yılGormeye gerek yok yeterliyim her seyimle
Cevap sahibi1 yılTamm. O zmn sorun yok
Soran1 yılAma hla bakirim
Elini dikmeli :D
34 Yorumla
Soran1 yılSana yazmistim ben ya donmemissin bi de :D
- 1 yıl
Bu kız sana vermez boşuna ugrasma
Soran1 yıl@policeofficer35 he sana verir
- 1 yıl
Öyle bir şey demedim sana vermez dedim bana verir demedim
Niye vermedi acaba
04 Yorumla
Soran1 yılAlfa degiliz diye red yiyoz
- 1 yıl
Arkadaş alfayla alakası bakire bir kisi kadın erkek durumlarin cozduyse vermezler çünkü çoğu sevgili de verip pişman olanlar var ve yaşadıklarında ter ediyorlar yüzden evlenmeden uygun bulmazlar. Haaa kendinj manteletisini kaydetnis anca verir aklı olan vermez
Soran1 yıl@MastrClass yoo bissuru kasar var ortalikta arkadaslarina veriyolar hatta
Gizli Üye(30-35)1 yılevlen sende o zaman ne meraklisiniz rspu awina
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım