Hiç cinsel ya da duygusal ilişkisi olmamış 20 yaşındaki erkek ileride bunun sıkıntısını yaşar mı? Hangi sıkıntıları yaşar?

Hiç bir sıkıntı yaşamaz tatlım. Sen sadece karşı cinsle iyi geçinmeye bak. Onlara iltifat et. Güzel koktuğunu söyle. Merak etme her şey düzene girecektir. Ama bunu kendin için yap olur mu.
Teşekkür ederim görüşünüz için
Yeterli derecede istekli tutkuluysa karşısındaki kişiyi de düşünüyorsa hiçbir problem yok bakir veya bakire olmanın.
Ben bakireyim bakir bir erkek isterdim.
Görüşün için teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Sinirleri çok zorlarsa erken boşalma sorunu yaşar fazla mastdan dolayı
Sinirleri çok zorlarsa derken
Niye sıkıntı yaşasın? Kadınlar evlenene kadar hiçbir şey yaşamayınca sorun olmuyor da erkek yaşamayınca mı sorun olacak? Çıkın şu kafadan artık
Benlik bir şey yok da çok moralimi bozuyorlar. Hemen boşalırsın vs diye diye
Kardeşim evlendiğin insan da çok iyi bilmeyecek zamanla helalin olan insanla öğrenirsin. Bakma sen onlara
Umarım öyle olur
Geçmişi olayan erkek. Eski sevgilisi yok bir şey yok.😂 Bence sıkıntı cikicak hiç bir durum yok hatta daha iyi olur.
Araba kullanmak gibi illaki acemilik olacak evlenince ama olsun bu sorun değil.
Önemli olan evlenene kadar yapmamak.
Girdiğin gibi boşalırsın heycandan ve kız seni oracıkta bırakır
O kadar kötü mü peki duygusal yönden ne olur
Mast yaparken kaç dakikada boşalıyorsun mesela duygusal olarak karşındaki insana bağlı birazda
5 dakikadır heralde
Sıkıntı çekersin başlarda kardeşim ama bakire bir kızla olmalısın sen senin için en iyisi olur
Bilmiyorum artık en korktuğum olgun kadınla birlikte olmak
Olma işte bakire sevgili bul 20 yaşına kadar korumuşsun evlenene kadar koru derim sana
Bakire kızlar da tecrübeli istiyor ama
İstemezler onlarında ilk oldugu için yavaş olan birini isterler kimse tecrübeli istemez
Öyle birşey yok sen abazalarin kasarlarin sözüne kanma
Hiç ilişkiye girmedim ama kendimi zor tutuyorum bazen ama
Hiç bişey olmaz. Ne olacak sanki başta biraz acemilik ama çabuk hallolur kafana takacak bişey yok.
hicbisey olmaz devam et böyle
Birsey olmaz. Bir sürü bakire kız var. Ayni şey.
Baya sıkıntı yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?