Cinsel Yaşam Oral yaptıktan sonra boğazın şişmesi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Dün akşam sağlam bi deepthroat yaptım ama boğazlarım şişti kücük dilimde bile sert sert hissettim bunla alakası olabilir mi? Öksürdüm bi de tüm gece. Güncellemeler1 yıl Şiş indi arkadaslar, biraz tahriş etmişim hafif belli belirsiz acısı kaldı tesekkürrr herkese Oral yaptıktan sonra boğazın şişmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ahsha fazla diplemişsin geçer 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal evet 0 0 Yorumla
Ondörthaziran Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ksdeki erkekleri dolambaçlı azdirmayi öğrenmiş bir taze k a s a r görüyorum sabah hic iyi gitmiyor shshs 3 3 Yorumla lucianwr 1 yıl Kesinlikle katiliyorum Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya ciddi soruyorum yeni evliyim bazı soruların olabiliyo Yorumla Ondörthaziran 1 yıl @lucianwr 😉 Yorumla
yolkenarindakikirpi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tahriş oluyor, bi süre devam eder. Enfeksiyon falan hikaye, korkmana gerek yok. Zorlarsan tahriş olur. Ihlamur falan iç iyi gelir 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boğazını zorlamış birde öksürük tahrip ettiyse olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Skso ceken kızlar candır soruna gelince mikrop kalmışsın 10 güne kadar geçer 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgiline söyle esc gitmesin Yorumla
Mirza27 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Penis de hiv şüphesi olabilir büyük ihtimal mikrop kaptın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İlk defa birlikte olmuyoruz ya sonucta ilk defa da cekmedim sadece bu sefer daha cok zorlandım Yorumla Mirza27 1 yıl Zevk aliyor musun peki zorladikca? Yorumla
Berk_ünlü Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kanka sen harika boseysin ya çok zorlanmışsin ondandır sıcak. bi şeyler ic mükemmel bosey 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayy adam pis miydi ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır gayet temiz bakımlı birisi Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok yüklenmissin kendine 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Üşütmüşsün sadece tesadüf 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Enfeksiyon kapmış olabilirsin 0 0 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Normal benimki gibi ise hele biçim olarak 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 🙄🙄🙄🙄 hirpalanmis 0 0 Yorumla
Meninist1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Baska birseyle alakasi olamaz zaten 😅 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Canım çekti 😅 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Enfeksiyon varmis cocukta 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. G. o yigidim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boşaldı mı? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
ahsha fazla diplemişsin geçer
normal evet
Ksdeki erkekleri dolambaçlı azdirmayi öğrenmiş bir taze k a s a r görüyorum sabah hic iyi gitmiyor shshs
Kesinlikle katiliyorum
Hayır ya ciddi soruyorum yeni evliyim bazı soruların olabiliyo
@lucianwr 😉
Tahriş oluyor, bi süre devam eder. Enfeksiyon falan hikaye, korkmana gerek yok. Zorlarsan tahriş olur. Ihlamur falan iç iyi gelir
Boğazını zorlamış birde öksürük tahrip ettiyse olur
Skso ceken kızlar candır soruna gelince mikrop kalmışsın 10 güne kadar geçer
Sevgiline söyle esc gitmesin
bundan dolayı tabi başka neyden olacak akıtsaydı iyi gelirdi
Penis de hiv şüphesi olabilir büyük ihtimal mikrop kaptın
İlk defa birlikte olmuyoruz ya sonucta ilk defa da cekmedim sadece bu sefer daha cok zorlandım
Zevk aliyor musun peki zorladikca?
Kanka sen harika boseysin ya çok zorlanmışsin ondandır sıcak. bi şeyler ic mükemmel bosey
Ayy adam pis miydi ki
Yok hayır gayet temiz bakımlı birisi
Çok yüklenmissin kendine
Tuz gargara yap, milrop kapmışsın
Üşütmüşsün sadece tesadüf
Enfeksiyon kapmış olabilirsin
Normal benimki gibi ise hele biçim olarak
🙄🙄🙄🙄 hirpalanmis
Baska birseyle alakasi olamaz zaten 😅
Canım çekti 😅
hassas bırı mısın?
O kadar dibe alman normal degil o yuzdeb