vajinam iç dudak sarkis ve rengi biraz köyü, sizce bu normalmı? çok mu itici?
Cevabın nedir?
Eğer sonradan olduysa ikisi de ağdadan olur.
Orası yumuşak doku ağda yapıldığında çekildiği için deforme olur bir süre sonra...
Kararma ise ağdanın sıcak oluşundan dolayı oradaki hücreleri yaka yaka kararma yapar.
Epilasyon öneririm daha da sarkma olmaması için. Ben kullanmadım işe yarıyor mu bilmiyorum ama vajina dudaklarını beyazlatıcı kremler var onlardan deneyebilirsin.34 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun ilişki sıklığıyla alakası yok hala bu konulara bu şekilde yorum yapanlar var bakire olup sarkık olan bi sürü insan var bunun çeşitli sebepleri var yaşadığın bölgeyle bile alakalı ama bu bi sorun değil sorun ediyorsn çok küçük bi ameliyatla halledilebiliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben sorun etmiyorum gelecek adayi evlenicem erkek acaba sorun edermi, acaba benden diksinirmi cok korkiyorum:/
+1 yılBir erkeğin penis boyuna ne kadar kafayı takıyorsan erkek de kızınkine en fazla o kadar takar. kız nasıl içine girdiğinde zevk almayı onemsiyorsa erkekde içine girdiğinde zevk almayı onemser. bundan daha onemsizdir penisin buyuk olması goze hitap eder. yada vajenin pembe tek cizgi gibi olması
12 Yorumla- +1 yıl
Aman iste dudaklarin sarkmadigi hali ne denir bilmiyorum o halin ismi var mi bende tek cizgi demis bulundum :)
ilişki sıklığına bağlı olarak sarkıklıklar olabilir. ŞAyet aseksüel birisi isen hormonal bir durumdan ötürü sarkmış olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir bakireyim, ama acaba evlenirken esim tiksenirmi benden, diye dert ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
cok kolay bir (videosunu izledim cidden ben bile yapabilirim gibi geliyor) estetik ameliyatla düzelttirebilirsin .. belki oylesinden hoşlananlar vardır ama evet benim için itici ..
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bide bisey var, vajinam her erkek hayaleti sekli olmadigi icin gitip doktora busuru para sacricam vajinam guzel görunsun diye, ama disarda binlerce ac kalan cocuklar varken fazla bencil olmiyormu bu durumda?
- +1 yıl
doğru .. makyaj malzemesi de alma, üstüne başına her gün giyebileceğin bir çift elbise yeterli olacaktır .. kuafore de gitme :) ben bana itici geldiğini söyledim, ama başka erkeklere itici gelmeyebilir bu durum .. ilerde eğer evlenirsem ve karımda aynı durum olursa o parayı seve seve harcarım .. bencillik mi, evet .. tamamen keyfi bir harcama .. ama benim tercihim bu yonde ..
Soran+1 yılVajina ve makyaj, elbise, ayakabi ayni sey degil, evet bi suru elbiselerim var giyinirim sikilinca fakirleri tagtiyorum... O senin kendin tercin saygi duyuyorum, ama beni seven adam beni butun olarak sevicek, benim vajinami yada vucutumda her hangi bi yerde benden destirmesini istemeyez, eyer benim vajinam onun hayal eti gibi degilse ve sadece ondan benden igreniyorsa, zaten böyle adamla benim isim olmaz, kosursuz insan yok, mutlaka seninde kusurlarini var mutlaka...
Soran+1 yılTabiki hayir göremez, evlenmeden önce elini adami soyunicak bi halim yokk...
Soran+1 yılNe yani öncede gösteriyimi? bunu mi diyorsun?
Soran+1 yılBi git, insan sevdiginden asik oldu kisiden tiksinmez o sadece senin gibi abazlar icin gecerli
Soran+1 yılHayiir ben oral sevmem ve baskalarinda yapmayi sevmem.. cok igrenc
+1 yılrahat ol türkiyede yaşıyosun, nefes alsın yeter diyen erkek sayısı %98.2 o yüzden tereddüt edeceğin bişey yok
41 Yorumla
+1 yılöff çok kötü ya..evet çok itici. benim de testislerim sarkıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılOkadarda itici degil ya? Bana okadar abarticak kadar itici gelmiyor ama erkeklere geliyor malesef.
- +1 yıl
sen göremiyorsun çünkü ilk bakışta o yüzden. :) erkek daha fazla gördüğü ve görüntüsü bir şeye benzetilemediğinden tiksindirici olabiliyor :)
Soran+1 yılpeki sen napicaksin testislerinle hani sakyorlar ya?
- +1 yıl
bilmem . bir çare düşünemedim . ne yapabilirim ? parlak bir fikrin var mı?
Soran+1 yılolsaydi önce kendime oygulanirdim...
- +1 yıl
sizinki ameliyatla düzelir. ama bizdekinin sarkık olması normal. sarkmayan erkek olmaz zaten esprisine söyledim. öyle olmasa yürüyemezdik :)
sorun olmaz ama aşırı sarkık ve sen rahatsız oluyorsan vajina estetiği ameliyatı yaptırabilirsin
00 YorumlaDış dudaklardan dahada dışarı çıkıyorsa sarkıklığı evet itici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiç itici değil hatta seks sırasında daha çok zevk verir.
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle. Dert değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan öyle değil miydi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde bi tarafı normal sol taraf sarkık bayaaa
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler bunları sorun etmez.sende etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gençlik yavaş yavaş şuurunu kaybediyor. yazık..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina rengini dert eden erkek var mı ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen dert ediyormusun?
Cevap sahibi+1 yılhayır ben dert etmiyorum
iticiiiiiiiiiiiiii
06 Yorumla
Soran+1 yılEsin vajina dudaklari sarkmissa bosanirmisiniz böyle bisey icin?
Soran+1 yılKarin vajinanisi ic dudaklari sarkmis diye sana itici gelicekse, niye evli kalicaksinki ozaman? Yasin ac senin?
Soran+1 yılNiye ekliyim ben seni?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsazan.avi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası