Güncellemeler
+1 yıl
Canım sevgilim tertemizmiş. Ohh ne güzel de yaptık zevk aldık miiiiis gibi. Sadece bu aralar herkeste olduğu gibi grip olmuşum 😌 beter ol diyen arkadaşlara duyurulur kudurmaya devam aşkooo
Pazar günü sevgilime oral yaptım ve bugün boğazımda yara gibi şeyler çıktı. Dün bağırırken bi anda sesim gitti ve çok canım acıdı. Sonra hemen geri geldi acımaya devam etti ama. Gece de boğaz batmasıyla yanmasıyla uyandım midemden su gelmişti boğazımı inanılmaz yakıyordu. Bunların pazar günüyle alakası olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Olabilir. Yap. rağı boğazına kadar aldın mı? erkeği ağzına boşalttın mı? spermi yuttun mu? hayvanın idrar yolları iltihabı varsa, meniyle mikrop taşınmış olabilir.
Her şeyi yaptım ve spermi çok az miktarda yuttum yanlışlıkla oldu zaten. Noolcak şimdi geçer mi bu kalıcı bi şey midir?
antibiyotik alman gerekiyor. ama mikrop midenede etkiyebilir. doktora görünmen lazım. KBB. ve durumu çekinmeden anlat.
duyanda bunu gırtlakladın sanır 😂😂
Büyük ihtimalle partnerinin penisinden enfeksiyon kaptın antibiyotik tedavisi gerekebilir..
gırtlağına mı soktu anlamadım ki. ağız spreyi al virüs ve bakterilere karşı.
vajinanın 9 ayda sindiremediğini bir günde nasıl sindiriyorsunuz anlamıyorum
evet olabilir. enfeksiyon kapmışsın. pis miş cükü. iğrenç sevgilin wc den sonra yıkamıyor demekki.
Reflüden dolayı boğazın enfeksiyon kapmış. Oral yaptıysan niye bağırıyodun onu anlamadım
İkisi ayrı zamanlarda olan şeyler 💆♀️💆♀️
Gırtlağına kadar almadın dimi
Yaptım neden ki
Böğürme refklesi mide özsuyunun yemek borusuna yükselmesini tetikleyebiliyor.
Olabilir değil doğrudan alakalı enjeksiyon kapmışsın belli ki yaladığın şey temiz değilmiş pişmiş
Adam ses tellerine kadar ulaşmış, artık nasıl kinlenmişse…
Bir şey olmaz geçer , çivi çiviyi soker tekrar devam edin
Aslında ilaçtır ama sende nasıl ağri olmuş.
Mikrop almışsın belli ya da tahris oldun düzgün yapamadın
temiz değilse sevgilin hastalık kapmışsındır
Hayır temiz biri her gün duş alır mis gibi kokar ağzının koktuğunu ya da pis dişli hiç görmedim kıyafetleri de hep temizdir
genital bölge temizliği bazen yetersiz olabiliyor ama sonuçta idrar kalıntısı oluyor iç çamaşırından bir şey bulaşabilir mantar ya da benzeri şeylerin rahat üreyebildiği bi bölge
Yani ne olacak şimdi?
bir şey olmaz doktora git durumu anlatmadan boğazlarım böyle oldu de bakar ilaç verir geçer
Çok gırtlak mı yaptın 😀
Hyaıe ya ilk defa yaptım diyebiliriz hatta
değildir bence
Geçmiş olsun bir sey olmamıştır bence
sevgilin ne şanslı ;)
Sevgiline cenneti yaşattın demek onun yerinde olmak vardı 😉
Girtlaga kadar soktuysa olabilir
Alakalı olduğunu sanmıyorum
Hayır hasta oluyorsun
hayır olmaz pisikolojik sanırım senin durumun
Ahaha beter ol 🤣
Yazık kıza ama ya😂
Yoo 🤣
Sadece gripmiş işte köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış 😁😁
Sevindim ama dikkatli olmak lazimm bir dahakine elini kullan😇
Köpek olan sensin mk kaşar peyniri seni ziken zikene babanın namusunu iki paralık ediyorsun
Bakireyim kudur kuduuuuuur
Kızlar tartısmayalımm😉
Bir söz vardır davul delinmemis ama tokmağı gezmezdigi yer kalmamış kendini bide bakire sanıyor 😄
@Peri111 sözun gerçekligi👏
İşte anlayana
O kadae eminim ki yaşım kadar kişiyle yattığına şu sözlere bak tam bir kenar mahalle gülü
Kes lan kaşar ben sen değilim öyle bir şey de yapmadım varoş Kezban seni patlak ağzına almasin yalanı zikeyim senin mk orrr.. spusu
Lavuğa söyle acılı adana yemeyi biraksın
Evet ya birkaç gün boğazda ağrı oluyor
evet. asitli.. yakar. yapışır boğaza
Gırtlak yaptıysan normal tahriş olmuştur
Mikrop kapmışsın neden bağırıyorsun bir de
cok zorlamayin sizde
Olabilir
hasta olucan
Sky zehirliymiş
🤣🤣🤣🤣