Tam olarak ayağa neden ilgi duyarlar ayağa duyulan ilgi kadın bedenine duyulan ilgiyle aynı mıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAyak fetisi ayaklara ilgi duymak yani bence normal bisey kizlarin yuzde 70 inin hosuna gider bu zaten ayaklariyla ilgilenilmesinin bu genelde dogustan gelen bi his ilgi diyelim yani sanmaki sade ayaklara ilgi duyar bedenede ilgi duyuyo yani kalcaya vs de ilgi duyuyo ama ayaklar daha cazip geliyo daha ilgi cekici geliyo oyle dusun mesela sen kendinde dusun bi erkekde ya da baska bisey de olur bilmiyorum senin fetisin var mı ama varsa zaten anlarsin HER kadin ilgi duyulmasini ister bence ayaklarina yani kisaca ayaklar erkegin cok hosuna gidiyo hatta daha cok cok hosuna gidiyo diyelim bunada ayak fetisi diyolar ben 40 yasindayim uzman psikolog olarak anlattim size bazilarina anormal gelebilir ama degil kotu biseyde degil 😊
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada bi kadinda en hos en kutsal ozel yer ayaklaridir bence buda bilgi olsun ayak fetisleri bosuna ayak fetisi degiller yani akillilar😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
1 yılTam fetiş değilim ama güzel ayak olunca beğeniyorum. Sevilesi oluyor zarif kadın ayağı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOyle tiplerden uzak dur. Sapıtmış garip tipler oyle oluyor. Ayrica cinsel yonelimi farkli olanlarda oluyor o. Normal erkekte oyle bir istek olanini duymadim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyak fetişi olan birisiyle asla birlikte olamam ya ayağına dokunulması filan çok itici bence neden ayak yani
00 Yorumla
1 yılBende uğraşıyorum bu durumla ya 😀
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanii
- 1 yıl
Benim ayaklarımla da ilgilenen bi fetişt var başımda yani
Nasıl bu işler buraya kaydı
02 Yorumla
Soran1 yılNeden kaymasın
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ayağı meme gibi görürler aynı hazzı verir
02 Yorumla
Soran1 yılAa çok garip ya
1 yılBakımlı ayak duzgun ve temiz ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyaklarına ilgi duyulması hoşuna gitmez mi
02 Yorumla
Soran1 yılNeden gitmesin
Cevap sahibi1 yılSeverim
1 yılAyak fetisi Harika bir şey seninkiler kaç numara
02 Yorumla
Soran1 yılSenin de mi var
- 1 yıl
Evet hemde çok fazla
1 yılzevk alıyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılSen de mi
- 1 yıl
aska
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılbenım baska fetısım ayakcılar gelır sımdı
00 Yorumla Evet ayni
00 YorumlaBayılırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem