Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin ama
Ayak fetişi ne demek ben olayı çözemedim lütfen iğrenç yorumlar yazmayın
Ayak fetişi ne demek ben olayı çözemedim lütfen iğrenç yorumlar yazmayın
ayak fetişi ayaklarla orgazma ulaşabilendir kimi zaman hatta bazen kadınla ilişkiye girmeden bu yolla orgazm olabilmektedir bu her fetishist için geçerli değil
kimisi bakımlı ayakları tercih eder kimisi normal ayakları ve kimiside çoraplı ayakları tercih eder çoaraba sinen kokuyu koklayarak tatmin olur değişkendir tercihler ...
Ayak fetisi olmayan ne kadar adam varsa hepsi yorum yazmış. Yok iğrençmiş de yok bilmemne. Cinsellik komple iğrenç birşey zaten bacak yalamak da, got yalamak da.. Anal sekse birşey demiyorum bile.. Demek istedigm birazcık saygıniz olsun insanların tercihlerine.
Cevap
21Cevap
tabiki anlatalım ayaklarla ilgilenen onu cinsel organ gibi etkilenen kişidir opebilirde rahatlıkla ve daha fazlası
Ayak hastası bunlar. Emiyorlar yalıyorlar öpüyorlar kokluyorlar. Nasıl bir cinsel tatminkarlıktır anlamıyorum. Çok tatmin olmak istiyorlarsa alsınlar o ayağı soksunlar g*tlerine :) herhalde daha tatmin olurlar :)
karşısındakinin ayaklarından tahrik olan kişidir fetişist.normal ilişkilerde olması gerekeni ayaklarla yapmaya çalışandır..
Ayak öpmekten/saygı duymaktan/hoşlanmaktan ve ayağa hizmet etmekten memnuniyet duyan demektir.
Karşı cindin ayaklarına ilgi duymaktır.
Ayağı yalama isteğidir yani ayak görünce azmakdır, azmak olmasa bile ilgi duymaktır :)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir
Pardon karşı cinsin olacak :)
ayaklara cinsel bir obje gözüyle bakmak demektir. ayak fetişistleri son derece zararsız insanlardır. bayan ayaklarını, özellikle de çoraplıyken çok beğenirler ve bundan tahrik olurlar.
niye dalga geçelim eğleniyoruz şurda.ayak manyagı demek yalar neyim ayakları şevkat gösterir onlara sarılır..hatta bikerem bir filmde gördüm çok kötü fena iğrenç şeyler yapıyorlardı yaaaaa
karşı cinsin Ayağı yalama isteğidir azdırır ayaklar fetişi ama tabi nasıl insan seciliyor ilişkilerde ayakalrda böyle vede bu = ben oluyorum :D
Ayaklarını becermek istiyo :D ayaklardan hoşlanıyo ( azıyo ) ilgilisini çekiyo :D BENCE İĞRENÇ!
Benim gibi ayaklara ayrı bir ilgi gösteren kişidir. Yalamam ama sevgilimin ayaklarını çok yıkarım çok hoşlanırım :)
hertürlü ayaklarını itina ile yalanır ve öpülür diyen abazalar.hiç rastlamadın mı bunlara
hayır
ayaklara ilgisi olmak demek seksüel olarak yani mesela erkek kadın ayağını öper yalar falan o
bi bayanın ayaklarına bakarak orgazm olan vy zevke gelen kişiler
ayklarla cinsel noktalara temasta bulunmayı seven.
ayaklara sempati duyan kişi demek hanımefendi
Ayaklara ilgi duyuyor demek..
Ayağa karşı cinsel istek duyulmasıdır.
ayaklara ilgi gösteren
sana asılan ayak fetiştimi var
Ayaklara ilgi duymak öpmek yalamak gibi.
Ben de anlamıyorum
sapıklık !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar