Cinsel Yaşam Direkt ilişki isteyen koca hangi kafada? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Opmek bile yok Direkt ilişki isteyen koca hangi kafada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Hayat yolculugunda herseyin başı anlamakla başlar sevgiyle devam eder Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir tamam amaOnun da bir kimyası bir yapısı vardır Sevgiyle olmalidir 0 0 Yorumla
DOQUZ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nasıl yani direk ilişki derken ön sevişme öpme emme yalama olmadan direk dön diyip köklüyo mu ¯\_༼ᴼل͜ᴼ༽_/¯ 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlgi, iltifat, öpme, koklama, emme ve oral yok mu? Çok bencil kocan var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ortamlarda surekli dalipdalip gidiyor bide Yorumla
Yasin190790 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Boş kafada öyle seks mi olur zevki heyecanı tadı çıkmaz ki 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Seni başka erkeklerde tatmin olmaya itecek kadar seni sıradan görüyor 0 0 Yorumla
tyfndlklkç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Benim kafada 😅😅😂😂 ayrıntılara takılmıyo konuya odaklı 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Bence yanlış ben olsam neler yapardım anlatmak isterdim 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ruhsuz ilgisiz bir adam. Yazık ediyor sana 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşini görüp gitmek istiyor 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özgüvensiz be beceriksiz bencil 0 0 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Kısa yoldan işi bitirmek istiyor 0 1 Yorumla ATABEY1299 1 yıl Her kısa yol insanı mutlu etmez ama😀 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olsun bitsin kafasında 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hemem olsun bitsin ister amasyada 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İnsan gillerden değil mi bu koca 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok azmıştır. Frenleyebiliyor musun onu? 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. egoist adam ne olacak ! 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Hanim_Yaği_Hazirla.1080p. avi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hep mi öyleydi? 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Direk sok. tu mu 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hangi dağdan inmiş i 0 0 Yorumla
bymego Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bosaliyim yeter kafası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sebep Yorumla bymego 1 yıl Seksi bulmuyor dur çekici gelmiyor dur artik Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Direk mi 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Zor.. 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Sevişmek yokmu 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. drek ilişkisi neymiş 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Odun çünkü... 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğitim şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayat yolculugunda herseyin başı anlamakla başlar sevgiyle devam eder Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir tamam ama
Onun da bir kimyası bir yapısı vardır
Sevgiyle olmalidir
Nasıl yani direk ilişki derken ön sevişme öpme emme yalama olmadan direk dön diyip köklüyo mu ¯\_༼ᴼل͜ᴼ༽_/¯
İlgi, iltifat, öpme, koklama, emme ve oral yok mu? Çok bencil kocan var
Ortamlarda surekli dalipdalip gidiyor bide
Boş kafada öyle seks mi olur zevki heyecanı tadı çıkmaz ki
Seni başka erkeklerde tatmin olmaya itecek kadar seni sıradan görüyor
Benim kafada 😅😅😂😂 ayrıntılara takılmıyo konuya odaklı
Bence yanlış ben olsam neler yapardım anlatmak isterdim
Sana açık açık "git beni aldat" diyor
Ruhsuz ilgisiz bir adam. Yazık ediyor sana
İşini görüp gitmek istiyor
Özgüvensiz be beceriksiz bencil
Kendini rahatlatmak istiyor sadece
Kısa yoldan işi bitirmek istiyor
Her kısa yol insanı mutlu etmez ama😀
Olsun bitsin kafasında
Hemem olsun bitsin ister amasyada
Nerden bulursunuz böyle takozu
İnsan gillerden değil mi bu koca
Öpcen sevcen hemen olur mu
Çok azmıştır. Frenleyebiliyor musun onu?
egoist adam ne olacak !
Hanim_Yaği_Hazirla.1080p. avi
Ya sabır 😐bu adamalr niye böyle ya
Hep mi öyleydi?
Direk sok. tu mu
Hangi dağdan inmiş i
Bosaliyim yeter kafası
Sebep
Seksi bulmuyor dur çekici gelmiyor dur artik
Direk mi
İşini görmek için
Duygusallık yok seks makinesi olmuşsun