Cinsel birliktelik istemiyor hatta nefret ediyor gibi davranıyor yan gelip yatıyor istemiyor neden acaba nasıl tekrar bağlanır böyle koca
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cinsel birliktelik istemiyor hatta nefret ediyor gibi davranıyor yan gelip yatıyor istemiyor neden acaba nasıl tekrar bağlanır böyle koca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
18-24 yazıyor yaşın. Koca da o yaşlardadır. Bu ne erken tükenmişlik. Koca değil o anam, çaput...
Yok 38 yaşında yaş yanlış
Kaç yıllık evlisiniz...
20 yıl oldu
Hmmmm, sertleşme problemi yaşıyor olabilir. Kendine güveni azalır bu durumda. İsteksizlikte bununla birlikte gelir...
38 yaşında bir adam istemiyor olamaz 👍 seni istemiyor. Hayatında başka bir kadın olabilir mi?
Vardı yakaladim ama bıraktım diyordu demek ki hala var
Ama neden başkasına gitti istediği her şeyi aliyordu
Istediği her şeyi istediği zaman ve istediği kadar aldığı için olabilir ya da sevmedigi için olabilir.
Napcam
Sende ona karşı ilgisiz olacaksın ama aynı zamanda bakım, makyaj ve fantezi iç çamaşırı vs al fakat ona karşı hiç ilgi gösterme 👍 aldatıyor zannetsin
Eğer özel bı dönemden geçmiyor ve daha öncesinde cinselliği aktifse artık bunu başkasıyla yaşıyor olabilir ya da kala gelmeyen bısey vardır
Senn ilişkinizi renklendirmek için birşeyler yapıyor musun gerçi her şey denendi demişin ama.
Önce kıçına bi tekme, yataktan düşsün, bu yatak sadece uyku için değil de, uyutma 😀
Evliliğn nasıl gidiyor
Kötü
Başkası olabilirmi
azdırmak için elinden geleni yaptın mı acaba
Her şey denendi tık yok
acaba tiksindiği bir şey mi var ağzın kokuyor olabilir mi
Hayır tabiki
önceden iyi miydi peki yatak hayatınız
Boşan isteyenle evlen
8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak
Yaşı kaç? Ne zamandır böyle
38 yaşında bir senedir böyle
Baştan sorayım. Mevzu uzun. Burdan epey uzar. Diğer yere geçip adamakıllı konuşalım mı? Abazalik yaparsam engellersin
Bu yaşta her akşam yapması lazım
38 yal çok değil ki tam istekli çağı olması lazım
Ahh ahh bu dünya tersine
Başkasıyla istiyordur
Gazozuna ilaç at 😁
Aldat uğraşma istemez gel bana
cinsellik aç
Konuşarak