- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyorum biraz yaşlı yöntemi gelecek ama Aksaraya git doğal bazı ürünler al bunları getir adamın yükselmesi lazım yükselmiyorsa problem vardır zaten bir de kendine bak bakalım acaba adam seni arzu duyacak kadar kendini güzel buluyor musun duymuyor musun çünkü eğer ki bir adam ilişki istemiyorsan büyük bir problem vardır demektir belki de erken boşalma problemi filan var.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez dedim ama istemiyor, evet erken boşalma var
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Benim Fikrimce Şunu Yapın Öncelikle Bir Oyun Oynayın Mesela Şişe Çevirmece Ams Sen Önceden Kişisel Temizliğini Yap Ve İçine Seksi Bir Şey Mutlaka Giyin Şişenin Ucu Kimde Durursa Ona Önce Üstünden Bir Şey Çıkarmasını Söyleyin Ve Ne Yapıcağını Mesela Şunu Çıkar Ve Şurayı Öp Yala Gibi Direktifler Verebilirsiniz Bunun Gibi Şeyler Deneyin 👍😉
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok, en mantıklısı boşanmak. Şu aşamada da taktik yap bakalım ne olacak? Seksi bir kadını, kocanın üstüne sal, muhtemelen itiraz etmeyecektir. Sonra onunla niye her şeyi yaptın diye sor. Hatta kamera yerleştirin tam olsun. Ya da iş üstü bas.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle bir seks ve bu tür cinsellik çok fazla ömürlü olmaz. Detayda yazdığınıza göre siz daha aktif ve çaba içindesiniz. Böyle erkeklerde kadınlarda var gerçekten gir çık ile ilişki olmaz. Hele ki ıslanmadan çabalıyorsa daha zor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Eşinin erken bosalma problemi var, sana yaklasmamasinın nedeni sen ateşli kadınsın ilişki nasıl yapılır iyi biliyorsun bir öpeyim falan derken aley kalkıyor daha birkaç gitgelden sonra boşaliyor sende bosalmadan iş bitince mastürbasyon ile durumu idare ediyorsun, adamda durumu anladığı için kendini bu işten çekiyor sen ise doymak doyurulmak hasreti çekiyorsun gibime geliyor öyle degilmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum. Senin kesinlikle kusurun yok. Bizde de ben senin gibiyim ve karım senin kocan gibi. Sanırım bu burç uyumsuzluğu. Çünkü aslında birbirimize çok sadığız ve çok seviyoruz. Ama ben ne kadar eğlenceli, fantezi düşkünü, doyumsuz ve renkliysem, o okadar mınıton. Duvarlara tırmanıyorum ya hu. KS de bulunma sebeplerimden biti de bu. Umarım siz de beni anlıyorsunuzdur. 😎🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılL*n ben kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve koca penisli olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; herifin karısına yaptığına bak! Şansını değerlendirmiyor p*zevenk! Ul*n öyle karım olsa hayatı onun ayaklarına dizerim ama işte böyle adaletsizliğin * *na k*yayım!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için her insan farklı yaklaşıyor ama erkekler genelde bu konuda çok değişik fantezilere sahip , sizin eşiniz biraz konuya fransız kalmış , sizde bir süre cinsel ilişkiden mahrum bırakın , hanyayı konyayı görsün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilik olmaz seni doyurması lazım sekste ne güzel adımları sen atıyorsun o karşılık vermiyor sen onu bırak ben sana yardımcı olayım en azından tatmin ederim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Çocukken aileden Aileden aldığı eğitim. Ayıp günah vs. Evlenince karınla günah olmaz dememiş hickimse. Sen onun buzlarini zor eritirsinisin zor üzüldüm kolay gelsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılOnu sen egitceksin işte... buna küsme. yavaş yavaş avuucna alabilrisin eşini. siz kadınlarda her şey mevcut bunun için.. hem evliliğin iicn uğraş vermiş olursun
00 Yorumla Düzeleceğini sanmam, her insanın libidosu farklı bazıları yıllarca sürüyor bazıları ise hemen tükeniyor.
00 YorumlaYangından mal mı kaçırıyor bu nasıl bir ilişki, bu adamla olmaz ama sonuç belli büyük ihtimal bosanirsin
00 YorumlaKlasik söylemim ; Böyle şeyler evlenmeden konuşulur.
Bu iş yürümez.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce çok istekliydi
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık olsa etkilenjr ya sen etkileyici tutkulu çekici biri değilsin ya da adam seni beğenmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl@Burannnn hem bakımlıyım hem ilgiliyim bu benlik bir durum değil
- +1 yıl
Benlik değil diyorsun ama adamın sanada ilgisi yok belkide başkası var ya da psikolojik sorunlar vs
+1 yılEsini degistir bencee nasil bisey anlamadimm seni tatmin etmesi lazimm o halde oralda yok
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yok ben ısrar edıyorum o iistemiyor
- +1 yıl
Anlam veremedim erkek ister normalde
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaaa ne kadar da bizim ilişkiye benziyor. ama burada aynı/benzer konulardan isyan eden taraf benim :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acaba gizli gay mi? Ya da şekeri galan var da kalkmıyor mu
10 Yorumlaİade edin veya yenisiyle değiştirin. Çözüm budur ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek ilişkiye girmiyorsa ya hevesi kaçmıştır ya da bir şeylerden tiksinmiştir erkeği kendine cekmek istiyorsan kendinden uzaklaştırcaksın ilgiyi kesiceksin o farketene kadar farkettigindede durumunu anlatacaksin ve naz yapıcaksın biraz o zaman her şey düzelir
10 Yorumla
+1 yılHerkes bı sorun içinde ayrılın bitsin neden bu çile?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. İsiniz gücünüz seks adam bikmistir senden. Adamin yerinde olsam 1 dakika durmam bosarim seni.
03 Yorumla- +1 yıl
Diyene bak
- +1 yıl
Baksana Asıl kadın bıkmış
+1 yılkadın değiştirir kadın önce kendini değiştirmeli kadın değişirse erkek kayıtsız kalamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazılarının beynine üreme olarak ya da boşalma olarak yerleştiği içindir. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi kadınlara yazıp oluyor böyle erkekleroe evli olarak keşke benimde böyle istekli karım olsa da sabah akşam doyursam 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılsormaa
Cevap sahibi+1 yılİstersen 0zelden sohbet edebilir de
Kötü bir durum bence sal gitsin biraz gitme üstüne bende bunu yaşadım fakat sonrası her şey yoluna girdi tatile gittik değişik ortamlar değişik fanteziler
00 YorumlaOral teklif ediyosun ve o geri çekiliyor öyle mi? ? ? ? ?
Adam gay bence mk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuyu konuştun mu açıkça? Terapiste gittiniz mi hiç?
01 Yorumla
Soran+1 yılterapi asla kabul etmiyor çnkü bunun sıkıntı olduğğunu kabullenmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana hiç oral yapmadı mı mesela, çok bencil bir insanmış aldatılmak için kaşınıyo harbiden
07 Yorumla
Soran+1 yıloral ben teklif ediyorum kabul etmıyo
Cevap sahibi+1 yılben seni anladım canım eşinin peniste de pek iş yokmuş kısacası işini de bilmiyor, kendi kendine dokunup tatmin olabiliyor musun seks sırasında. Sadece vajinal ile mutlu olamazsın hayatını da etkiliyo dediğin gibi
Soran+1 yılhayır onun yanında yapmıyorum bana abaza muamelesi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi istekli bi kadınla beraberken kıymetini bilememesine üzüldüm 😔
Cevap sahibi+1 yılben çok mutlu biri olurdum ya böyle olsaydı
Cevap sahibi+1 yılcinsellik derya deniz yani ne zevkler var böyle iki girdi çıktıyla geçiştirip yazık ediyo
Cevap sahibi+1 yıleşiyle ilgilenmiyo ihtiyaçlarını önemsemiyo ilgisiz bırakıyo sonra da ben niye aldatıldım diye zırlarlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba eşinizle bu durum ne zamandaan beriridir söz konusu bu konu hskkınds hiç konuşmayı denedinizmi eşinizin psikolojik durumları nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu yatağa kelepcele yeya ellerini bantla sikıca.
Sonrasi sende uzan ustune istedigin kadar...04 Yorumla
Soran+1 yılben isteiynce beni tersliyor
Cevap sahibi+1 yılHm sidet uygula iki tokat patlat dicem ama cozdukten sonrasi var
Soran+1 yılyanii
Cevap sahibi+1 yılDetayli yzmak isterim ama silerler burdan
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. eski usulde de öyle bir şey yoktu yalnız ondaki sorun bence senle alakalı
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir dünya ne zamandan beri böyle kaç yıldır evlisiniz
09 Yorumla- +1 yıl
Bencil bir öküzle evlenmişsin
Soran+1 yıl3 yıldır böyle
- +1 yıl
gerçekten durum zor istekli bir eşle isteksiz bir eş seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısını ben yaşıyorum sorunun kendinde olduğunu düşünmüyor değil mi senin istekli olmana bağlıyor
Soran+1 yılevet kaç kez yüüzüne soyledım umrunda değil bi erkeğin guruuru incinir bunda oda yok
- +1 yıl
bunca yıl hep yarım kaldın değil mi çocuk var mı
Soran+1 yılhayır çocuk yok
- +1 yıl
bence de yapma böyle giderse daha da kötü olacaksın
- +1 yıl
detaylı konuşmak istermisin insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar
- +1 yıl
bir süre sonra kendi kendini tatmin etmek yetmeyecek sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez kardeşim. İyi ki çocuk yapmamışsın 8 senede. Daha gençsin, psiklojini bozduysa ayrıl
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü benim eşimde aynı
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki adam baya isteksiz ve senin kıymetini pek bilmiyor
00 YorumlaSonra evli kadın başkasına nasıl verirsin diyolar, napsın kadın
03 Yorumla
Soran+1 yılamacım baskasını bulmak değil bu sıkıntıyı çözmek
+1 yılProfesyonel destek almayı düşündünüz mü? Bence en doğrusu profesyonel destek almakta...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bence senden de olmayabilir yorumlar öyle diyor da dedikleri gibi acaba ilgiyi mi kessen ya da Danışmana falan mı gitseniz. Belki hayat şartları yormuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kaç yaşında ve bakir miydi evlendiginizde?
514 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de evlendiğimde eşim tarafindan azarlaniyordjm seks yapmak istediğimde. aynen bu şekil üstü giyinik giriyordu yatağa hızlıca yapıp yataktan kaçıyordu ben ne durumdayım dusunmiyordu. 8 yıl geçti değişen tek şey pantolon ve tişörtünü çıkarıyor artık sadece boxerla duruyor kendi istediği şeyleri yaptırıyor ve işi bitince gündelik olaylardan konuşmaya başlıyor daha henüz yataktayken ve ben hiç tatmin olmamisken. Allah belasını versin nefret ediyorum ondan ben de aşık evlendim şu an en nefret ettiğim insan kendisi. Yatak mevzusu basit bir mevzu değil. Orada da saygı ve empati önemli. Yataktaki tavrı sana olan genel tavrı ve duruşu hakkında bilgi verir. Yatak da gündelik hayatın bir parçası ve orada mutlu değilsen hiç bir şekilde olamazsın. insanlar özellikle de kadınlar cinsellik yaşamak için evlenmeyi bekliyoruz elimizi sallasak ellisi olduğu halde kendimizi esimize kapatiyoruz bunu da yapamayacaklarsa neden evlendiler neden varlar ev arkadaşı olmak için mi
Cevap sahibi+1 yılNapalim bir hafta beklemek zorundasınız diye o kuralı koyandan hesap sor
Cevap sahibi+1 yılEtmediğimi nereden çıkarıyorsun zaten eden sürekli benim ondan bir şey gelmiyor benim derdim zaten o
Soran+1 yılne yapacağız peki böylee ben düzelir diye ümit ediyodum ama 8 yıl diyosun
- +1 yıl
8 yıl değişmedi , bir önerim var , bir süre geç yapmayı dene , istediğinde yapma , 3-5 gün sonraya ertele. Bunun dışında bir önerim daha var.
Cevap sahibi+1 yılBen 31 eşim 37 yaşında 8 yılı doldurduk akılla olacak iş değil beni önemsemiyor sevmiyor sevse onemsese beni de düşünürdü. Ben beni kendiliğinden düşünmesini istiyorum dediğiniz işe yarayabilir ama istediğim o değil kendiliğinden beni de düşünsün istedim hep ama hiç olmadı zaten hiç bir konuda beni düşünmüyor sadece yatak değil sevmiyor beni belli ki
Cevap sahibi+1 yılBiz çok konuştuk bizim icin hiç bir zaman tabu olmadı bu. Sevmiyor saygı duymuyor kiminle empati yapmazsın sevmedigin biri ile empati yapmazsın adam benimle empati yapmiyor umursamıyor zaten bizim evliligimiz kötüye gidiyor beni sevmediğini de söyledi tartışma esnasında ayrıca benimle yokluktan evlendiğini bile söyledi evlilik yok yani ben onun imzalı kolesiyim
- +1 yıl
Hm kötü olmuş yine de öyle dusunme tartışma olur illaki kırıcı şeyler söylenir çocuk var mi yani annemin evliliği de mutsuzmuş ama bizler için sabretmjs ne diyeyim iyi ki de ayrılmamış babamdan yoksa bizler gerçekten perişan olurduk Anne baba olmak çok önemli Çocuklar için de olsa birbirinizi idare etmeye bakın çünkü evlilik maalesef biraz da öyledir rüya gibi yaşantılar sadece filmlerde olur
+1 yılZooor dostum zor. 7 sinde neuse 70 inde de odur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok basit değil mi
00 Yorumla
+1 yıl:( naptıysam düzelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz ya isteklere cevap olmalı
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık. ç evlilik var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılıp yenisini bularak
00 Yorumla
+1 yılBu model düzelmez maalesef.
00 Yorumla
+1 yılseni güzel ve seksi bulmuyor olabilir mi
00 Yorumlao yapmıyorsa ben yaparım ;)
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıma umarım öyle biri çıkmaz.
00 Yorumla
+1 yılTerapi almalısınız bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski ilişkilerini anlatmışsan tiksinmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılilkim onunla oldu
Cevap sahibi+1 yılağzın kokuyordur söyleyemiyordur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de ona aynısını yap
06 Yorumla
Soran+1 yılumrunda değil ki
Cevap sahibi+1 yılgüncellemeni okudum. Bahsettiğin gibi çekici bir kadınsan erkeğinde seni arzuluyorsa seni her gün doyururdu. Orgazmı yaşardın.
Bence biraz gururlu ol. Bu kadar kadınlığından feragat etme. Ama sanırım bu dediklerim için geç kalmışsın. Yani kendini ağırdan satmak için.
Soran+1 yılevet geç kaldım onun için, ama ağırdan alsaydım hiç olmayacktı oda var
Cevap sahibi+1 yılanladığım ş. seni rahatlatmadan kendi boşalıp kalkıyor üstünden öylece bırakıyor doğru mu? Seni tahrik edip yarıda bırakıyor
Soran+1 yılevet aynen
Cevap sahibi+1 yılEşin sevişmeden en fazla ne kadar süre dayanabilir sence?
Çözümü bulursan bana da söyle :)
00 YorumlaUmarım düzelir yoksa sonu kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara altın ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyetişşkiin filmler izleyin birlikte
00 YorumlaPiskolejik olabilir sana bişey sormak
02 Yorumla
Soran+1 yılterapi asla kabul etmiyor çnkü bunun sıkıntı olduğğunu kabullenmiyor
+1 yılAyy cok üzüldüm ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbide beni düşün bacım
- +1 yıl
@_anaiswatterson_ ayy
Onlar ölmüş düzelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılneden düzelmesin
+1 yılBelki tiksiniyodur zorlarsan isteği kaçabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalı peki
- +1 yıl
Çok basit
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılOdun 🤭
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Romantizm olmayan adam girer çıkar işi biter o kadar hani kusura bakmada ha bacım la ilişkiye girmiş ha senle
+1 yılBelki başka bir seks hayati vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılolmadıgına emınım
- +1 yıl
Ya varsa
+1 yılBu söylediklerinizi mutlaka arka olanı vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı
- +1 yıl
Uzun hikaye istersen özelden daha detaylı konuşabiliriz
ASeksüel o düzelmez
02 Yorumla