9 ay bir yıl seks yapmadan durmak zor ben olsam dayanamam o kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkesin cinsel istekleri yüksek olamayabiliyor, bazılarının cinsel istekleri yok denecek kadar az. Bunda yetiştirilme tarzları ya da çevresel etkenler çok büyük rol oynuyor. Belki seks yapıyor olabilirler tanıştığı birileriyle ya da kendini masta verebiliyor olabilirler..
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle söyleyeyim. Kadına bağlı. Eğer kadın bu siteden biriyse aldatır. Kadınla gece kulübünde tanışıp evlendiysen aldatır. Sekse tapmayan, hayatında cinsel ihtiyaçlarından daha öncelikli şeyler olan ve hayvan gibi sadece güdüleriyle hareket etmeyen bir kadınsa aldatmaz. Offf aman ben nasıl dayanacağım şimdi diye de düşünmez. Bu bu kadar basit bir olgu. Ama aklı fikri cinsellik olan düz duvara tırmanan kadınların bunu anlamasını beklememek lâzım.
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun adı sadakat.
Eşlerin birbirine sadakati.
Tabi cinsel istekleri oluyor iki tarafında.
Bu isteklerini mastürbasyon ile dindirebiliyorlar.
Sadakatsiz davranıp aldatanlardan allah uzak eylesin herkesi.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet masturbasyon demis ama o is kadinlarda oyle olmuyor. Erkekler 10 sene de mast yapsa umru olmaz. Ama kadinlar erkek ister sicakligini hissetmek ister. Vurdurmak ayri bi dunya diyorlar onu istiyorlar. Kim oldugu onemli olmuyor birinin saglam bi gecirmesi lazimmis.
Ben bizzat sordum boyle cevap aldim.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılAldatırlar, sonuçta bir ihtiyaç; kaç gün bir şey yemeden aç durabilirsin ki
522 Yorumla- +1 yıl
Sanmam ya adam Almanyada calisti iki yilda bir gelirdi her seferinde cocugu oluyordu kadinda hic bir yamukluk gorulmedi
- +1 yıl
Olabilir, libido yoktur kadında, memleket kum gibi vajinismus kaynıyor; az biraz sevişmekten zevk alan hiçbir kadın 2 yıl bekleyemez, düz duvara tırmanır
- +1 yıl
eee tabi siz erkekler, beni beklesin de isterse erkek gibi karı olsun modunda olabiliyorsunuz, size hayırlı olsun yamukluk görülmeyen karılar
- +1 yıl
Erkek gibisimi kaldi ya bu devirde icinde olduktan sonra erkekte mikiliyor kadinda
Erkek gibi degilde sadakatli sadik kadin olsun kadin gibi kadin olsun - +1 yıl
Ne boş yapmışsın be. O ihtiyaç mastürbasyon ile karşılanabiliyor, olmadı cinsel oyuncak alırsın. Sadakatsizliği gelip ihtiyaç diye yutturmayın burda. Uzaktalarsa erkek de seks yapamıyor demektir. Erkek de gitsin aldatsın o zaman. İrade, tercih diye bir şey var; her yükselen kadın düz duvara tırmanmaz. Acıyorum sizinle evlenecek erkeklere.
- +1 yıl
Tamam tamam siz bulursunuz birer rahibe, iki yıl elinde dildo sizin yolunuzu gözler canım ya kıyamam
- +1 yıl
Sizin gibi seksomanyak olmayan herkes rahibe dimi :D Çağır bi erkeği soyunsun önünde, yat secde et penisine. Hayvan gibi güdülerinizle hareket ediyorsunuz, kendinizi insan yerine koymayın boşuna. Biz kendi göstermediğimiz bir davranışı talep etmiyoruz kimseden. Cinselliğe tapmaya devam zavallıcık ^^
- +1 yıl
Yaş kaç helecanlı çocuk, sen güdülerinle hareket etmiyorsun yani şimdi öyle mi! Nefsinin dizginlerini eline almış ulu ve yüce insan! Senin yaşamın alışkanlık ve güdü olmuş haberin yok daha, duygusal dalgalanmaların şu yukarda yazdığın ufacık yazıdan okunabiliyor, sevsinler seni insan müsveddesi
- +1 yıl
Yaş 25 koçum. Hayvani dürtülerine söz geçirebilmek için ermen gerekmiyor. Senin için bu epey zor olduğundan ulaşılamaz bir yerde görmeni anlıyorum. Sana tavsiyem şu yazışmaları paylaş bir yerde. Hem benim dalgalanmalarımı (!) fark etsinler hem de senden hoşlanan varsa çıkarsın listesinden. Hadi abicim at görsen altına yatacaksın daha insan müsveddeliğinden bahsetme bana.
- +1 yıl
Hadi ordan ağzı salyalı kuduz köpek, ağzın lağım çukuru gibi, içindeki bok püsür içinden dışarı sızıyor, senin kafana tuğlayla vurmuşlar belli; güzel kardeşim küfür etmicem kardeşim arkadaşım
- +1 yıl
hahahhaksjsjsj
- +1 yıl
Besmelesizin çocuğusun net
Soran+1 yılMast yetmez yani sen kaç ay dayanırsın en fazla
- +1 yıl
bilemiyorum, çok ara vermemek lazım; baktın acıktı mamasını vereceksin
- +1 yıl
Haklısın. Gel kuçu kuçu
Soran+1 yılEn fazla kaç ay dayandın peki
- +1 yıl
muzlu puding, oyun parkı az ötede, git orada oyna, oyalan
- +1 yıl
Yok ben hayvanları çağırıyodum mama vericem. Sen niye üstüne alındın ki. Aa pardon, aynı şey.. ^^
- +1 yıl
Bak muzlu puding, burada istediğin kadar benimle ağız dalaşına gir, laf koyduğunu san, zihinsel tatmin yaşa farketmez, yazıp çizdiklerinden ruh halin okuyanların zihinlerine sızıyor, bir ayna gibi yansıtıyor kafanın içini; kafan kesinlikle yamuk çalışıyor, kendini iyice yokla yoksa bu yamuk kafayla hayatta başarılı da mutlu da olamazsın. Sikkolastik kafa bu, nerde görsem tanırım
- +1 yıl
Ney, skolastik kafa mı? hahshah Ne anlama geldiğinden haberin var mı bunun? Noldu kuçuya mama verdiniz diye medeniyeti tekelinize aldınız, seksi ikinci plâna atanlar gerici mi oldu şimdi? :D Baştan beri aynı şeyi söylüyorum bir gram tutarsızlık yok neresi yamuk anlamadım :D Yok değerlendirme de yapamıyorsun birader git kuçuna mama ver yaa kafan vajinanda olduğundan beynine kan gitmediğini anladığımda bıraktım ben tartışmayı ** geçiyorum sadece onu da anlamıyosun :D
- +1 yıl
Yazın çok zayıf, biraz oku geliştir; düşüncelerini küfretmeden, araya argo ifadeler sıkıştırmadan ifade etmekte güçlük çekiyorsun. Tutarsızlık yok yazdıklarımda demişsin ya, tutarsızlık ya da doğruluk düşüncede olur, küfürde değil. Küfrederken tutarlı nasıl olabilirsin ki zaten!
- +1 yıl
Git okulundaki bi edebiyatçıya ya da felsefeciye göster yazımı. Senin yazında sorun yok, kelimeler de noktalama işaretleri de gayet doğru, ama zekadan beslenmeyince cümlelerin, böyle cilalanmış Recep İvedik çıkıyor ortaya işte...
Sadık bir insan değilsin ozaman. Madem öyle evlenmeyeceksin
23 YorumlaEşlerine sadık olamayanlar lütfen evlenmeyin. Kadın ya da erkek farketmeden söylüyorum..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılArayan olmuyor ki. Bazıları veya çoğu aldatıyor zaten. Onun haricinde kocasını bekleyen vs az olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dayanmiyorlar bir sekilde hallediyorlar frenleme sistemi
00 Yorumla
+1 yılSüre çok uzun evet,, alışmış olan bir kadın için cehennem olabilir 1 yıl
00 Yorumla
+1 yılAltıyor çoğu her insan da aynı değil hattağa Yıllar ca. seks yapamadan duranlar da var
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon diye bişey var. Ben 28 yaşındayım daha 1 sefer bile yapmadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onu ben de anlamadim, ama titresimli vibrator var baya is goruyor..!
00 Yorumla2 ay dayanamam seks olmadan olmaz asla bundan sonra
00 YorumlaEvli olsakta seks yapamadan uzun gunler geçoyor seksi istemeyen bir tarf olursa dedigin olur
00 Yorumla
+1 yılSağ elin ile aran iyi olmalı
30 Yorumla
+1 yılİfadeleri sağlam, güçlü duruşları var. Güçlüler zorluklarla başa çıkmayı biliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüntülüde yapıyoruz bende yurtdışındayım zor oluyor ama yapcak bişe yok
017 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadığına emin misin
Cevap sahibi+1 yılEminim
Soran+1 yılNasıl emin olabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılHer boş anımda arıyorum çünkü nasıl aldatacak ve güven meselesi var ayrıcs bilmediğim bir kaç birşey daha var buraya yazmıyorum hesap incelenmeye alınmasın diye ama aldatmaz
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir or**luk yapmak istiyorsa zincire vursanda yapar içinde varsa
Cevap sahibi+1 yılAttığı her adımdan haberim var emin ol istesede yapamaz
Cevap sahibi+1 yılBen kadınları tanımıyorsam kimse tanımaz demekki bana ihanet etme şansı yok o kadar iddalıyım birşeyler biliyoruz bu kadar eminiz heralde
Cevap sahibi+1 yılTamam dostum anlaşılan kadın bırakmamışsın memlekette 😂
Cevap sahibi+1 yılDostum senin görüşüne göre her kadın aldatır bizim kadınlarda namus felan yok demekki evlenemye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılDayanağım namus değil senin yattığın kadından daha fazlasıyla yatmışımdır her kadın yapmaz dostum emin ol birgün başına gelirsede yaz haberimiz olsun😂
- +1 yıl
Ben bekarım. Başıma gelecek bir durum yok. Her kadın yapmaz değil. Belki arada yapmayan kadın vardır diyelim. Ciddi söylüyorum. Hiçbir şeyin farkında değilsin. Yazdıklarından bunu kolayca anlıyorum. Seni ikna etmek için de daha fazla çaba harcamayacağım. Nasıl huzurluysan o şekilde olaya bakabilirsin. Böyle mutluysan böyle devam et.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen duygusal birsey yaşanmıyscagina eminsem izin veririm zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi verici değil herkes mk edepli kadınlar da var :D
00 Yorumla
+1 yılEliyle yapar yetmez birini bulur yapan bizlere göre daha istekli oluyormuş ben şu an böyleysem yaptıktan sonra düşüne bile😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 günde 1 de olsa ilgilenip terini atmasına yardımcı oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela kamyoncuların eşleri veya eşleri yurt dışında çalışanlar dimi nasıl dayanıyorlar :S bende dayanamıyorum sabah akşam 3 öğün seks yapsam banamısın demem.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyolar bence
Cevap sahibi+1 yılAldatmazlar p*rno izlerler en fazla web cam açarlar belki :S :S :S
Cevap sahibi+1 yılsen olsan ne yapardıjn
+1 yılaldatıyorlar ;)
84 Yorumla- +1 yıl
Genellelemeyelim
Soran+1 yılBencede aladıyorlar dayanmak imkansız gibi
- +1 yıl
Abartmalaim ya
+1 yılMastürbasyon?
80 YorumlaAldatan pislikler var
10 Yorumla
+1 yılBekarken nasıl dayanıyorlarsa öyle
10 Yorumla
+1 yılaldatıyorlardır kesin
03 Yorumla
Soran+1 yılAskermisin
- +1 yıl
evet askerim
- +1 yıl
+1 yılOnlarda dayanamiyo rahat ol
00 Yorumla
+1 yıl9 ayı neden belirttin hhamilelik mi?
01 Yorumla- +1 yıl
cinsel hayatınız var mı?
Kim bu 9 ay bekleyen? Öyle bir tanıdığın mı var?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbilemezsin ki neler yapıyor mast ya da rahibe
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSalata patlıcan eline kuvvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılProfesyonel destek alıyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılSen neden dayanamıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun aldatmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılValla onu bende merak ediyorum
00 YorumlaDayanamayınca ne yaparsın peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıldoğuştan seks yaparak mı doğdunuz durursunuz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkekler gibi değil dirayetlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kim dayanıyormuş yahu o kadar?
02 Yorumla- +1 yıl
Rahibeler 🤣
Ben senelerce sol el?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyiki bizimkinin kücük kardesi var yaa
10 YorumlaHerkes sen gibi gevşek değil
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Aahahshaasad d ddsd:SS:SD
Soran+1 yılBiz öpülmek koklanmak sevişmek isteriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden ayrı kocalar napıyor kimbilir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an duramıyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılAldatiyorlar işte
33 Yorumla- +1 yıl
Niye ki😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuran duruyor demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. el arabası kullanmaya devam, olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılMast yapar
03 Yorumla- +1 yıl
Sen. ne yapiyorsunki
Soran+1 yılMast bir zaman sonra yetmiyor
- +1 yıl
Seks yaoiyon ozaman
+1 yılSadakat
10 YorumlaBelki mast
03 Yorumla
Soran+1 yıl@madrigaal en fazla 2 ay
+1 yılDuran durur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Aldatırlar kessin
00 YorumlaNe biliyorsn okadar dayandıgını
00 Yorumla
+1 yılSadece üç nokta...
00 YorumlaNe yaparsın peki?
00 YorumlaDayanmıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılsence yapmiyorlarmi diyorsun
00 Yorumla
+1 yılBelki biri vardır yapan :)
00 YorumlaManuel takılırlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 8 ay oldu benim😁
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin daha fazla dayabilir zaten bizde vucut bir zaman sonra organzm istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılalternatif wardır..
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocasından uzun süre ayrı kalan kadınlar seks yapmadan nasıl dayanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler