Evlilik odaklı erkek nasıl bulunur?

Ben işsiz olduğumdan dolayı pek bir ortama falan giremiyorum. Öyle kafelere sinemalara falan da gidemiyorum. Sosyalleşemiyorum. Pek kendime düzgün güzel kıyafet alıp kuaförde bakım da yaptıramıyorum. Ekonomik olarak da pek iyi değilim. Zaten çoğu insan ekonomik sıkıntı yaşıyor ben de onlardan biriyim. Kiminle konuşsam seksting yapmaya başlıyor. Ben yapmıyorum. Hoş bundan zevk de almıyorum. Benim için adamın benim yanımda olması lazım. Koynumda olması lazım. E o da mümkün değil. Ben ailemle yaşıyorum ve ailem birçok Türk ailesi gibi muhafazakar. Öyle sevgilimle mesela bu saatlerde buluşamam. Konuştuğum herifler hep kuru gürültü. Mesajlaşmaya gelince iş seksting yapmaya gelince (BEN İSTEMEDİĞİM HALDE KONUYU BİLEREK ORAYA GETİRİYORLAR) dağları yıkarlar mangalda kül bırakmazlar. Seni alırım şöyle yaparım böyle yaparım ederim vs... (Tahmin edebiliyorsunuzdur) ama adama açık açık diyorum ki evet anladım. Ben de seni beğeniyorum ama bu dediklerin evlenmeden mümkün olmayacak. Çünkü sosyolojik gerçekler var. Ben ailemle yaşıyorum. Ailem benim her gittiğim yeri her konuştuğum insanı bilmek ister. Bu dediklerin sadece evlenince mümkün olur diyorum. Herifler benim yüzde kaç a.. m.. verebilitem üzerine resmen pazarlığa tutuşuyorlar. Gerçekten artık erkeklerden uzaklaşıyorum. Diyor ki daha önce ne kadar ileri gittin? Gitmedim diyorum. En fazla kafede oturup kahve içtim el ele yürüdüm diyorum. Yaşım 29 ve böyle. Kadınlar hemen çok çabuk aşık mı oluyor hemen seks sevişme faslına geçiyor bilemiyorum. Bunun ortalama bir zamanı var mı? Bir de konuştuğum heriflerle genel olarak mesajlaşıyorum. Pek bir zaman falan geçirmiyorum. Seks yapacak sevişmeyi istecek kadar da arzulamıyorum. Sadece bazen seks yapmayı orgazmı arzuluyorum. Onun için de p*rno açar mastürbasyon yapar geçerim. Hiç sevmediğim, duygusal yakınlık hissetmediğim bir herifle de sevişemem. Yapmadım yani. Benim bir erkeğe karşı sadece mesajlaşarak bir şey hissetmem çok zor. 2-3 ayda bile olmuyor bu. İnsanlar nasıl sevgili oluyor da birini sevebiliyor hiç anlayamıyorum. Beğeniyi biliyorum. Yakışıklı bulduğum beğendiğim erkekler oldu ama sevmek ve kendimi onunla birlikte düşündüğüm erkek olmadı hiç.
Evlilik odaklı erkek nasıl bulunur?