Ben işsiz olduğumdan dolayı pek bir ortama falan giremiyorum. Öyle kafelere sinemalara falan da gidemiyorum. Sosyalleşemiyorum. Pek kendime düzgün güzel kıyafet alıp kuaförde bakım da yaptıramıyorum. Ekonomik olarak da pek iyi değilim. Zaten çoğu insan ekonomik sıkıntı yaşıyor ben de onlardan biriyim. Kiminle konuşsam seksting yapmaya başlıyor. Ben yapmıyorum. Hoş bundan zevk de almıyorum. Benim için adamın benim yanımda olması lazım. Koynumda olması lazım. E o da mümkün değil. Ben ailemle yaşıyorum ve ailem birçok Türk ailesi gibi muhafazakar. Öyle sevgilimle mesela bu saatlerde buluşamam. Konuştuğum herifler hep kuru gürültü. Mesajlaşmaya gelince iş seksting yapmaya gelince (BEN İSTEMEDİĞİM HALDE KONUYU BİLEREK ORAYA GETİRİYORLAR) dağları yıkarlar mangalda kül bırakmazlar. Seni alırım şöyle yaparım böyle yaparım ederim vs... (Tahmin edebiliyorsunuzdur) ama adama açık açık diyorum ki evet anladım. Ben de seni beğeniyorum ama bu dediklerin evlenmeden mümkün olmayacak. Çünkü sosyolojik gerçekler var. Ben ailemle yaşıyorum. Ailem benim her gittiğim yeri her konuştuğum insanı bilmek ister. Bu dediklerin sadece evlenince mümkün olur diyorum. Herifler benim yüzde kaç a.. m.. verebilitem üzerine resmen pazarlığa tutuşuyorlar. Gerçekten artık erkeklerden uzaklaşıyorum. Diyor ki daha önce ne kadar ileri gittin? Gitmedim diyorum. En fazla kafede oturup kahve içtim el ele yürüdüm diyorum. Yaşım 29 ve böyle. Kadınlar hemen çok çabuk aşık mı oluyor hemen seks sevişme faslına geçiyor bilemiyorum. Bunun ortalama bir zamanı var mı? Bir de konuştuğum heriflerle genel olarak mesajlaşıyorum. Pek bir zaman falan geçirmiyorum. Seks yapacak sevişmeyi istecek kadar da arzulamıyorum. Sadece bazen seks yapmayı orgazmı arzuluyorum. Onun için de p*rno açar mastürbasyon yapar geçerim. Hiç sevmediğim, duygusal yakınlık hissetmediğim bir herifle de sevişemem. Yapmadım yani. Benim bir erkeğe karşı sadece mesajlaşarak bir şey hissetmem çok zor. 2-3 ayda bile olmuyor bu. İnsanlar nasıl sevgili oluyor da birini sevebiliyor hiç anlayamıyorum. Beğeniyi biliyorum. Yakışıklı bulduğum beğendiğim erkekler oldu ama sevmek ve kendimi onunla birlikte düşündüğüm erkek olmadı hiç.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek ve evlendikten sonra doruklarına kadar cinsel ilişki yaşamak isteyen aynı düşüncelere sahip biri de benim ama kısmet açılmadan olmaz
Ve sevgili olan insanların büyük çoğunluğu evliliği düşünmez bir insana 4 5 sene belki 10 sene sevgili olur mu olmamalı
Aslında hiç sevgili olmamalı ama amaç farklı amaç birileri ile herşeyi karı koca gibi yaşamak
Bana göre birinden hoşlandıysam ailem okey verdiyse gider çalarım kapısını tanışırız baktık pozitif enerji var kızı da farklı çevrelere sorup kişilik analizi yaparım olumlu görürsem söz olur âdabında muhabbetler ısınmalar bir birine gidip gelmeler ve iş evlilikle ömür boyu birliktelikle devam eder
İnsanlar oyuncak değildir birilerine sevdiğini söyleyip cinsel iç güdülerini yaşayıp sonra bırakıp gitmek acımasızca ve insanlığa sığmaz çünkü karşındaki kişi gönül bağlamış olabilir gerçekten sevmiş olabilir
Bir insanı seviyorsanız sevgili olmayın direk evlenin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış anlama seni tanımıyorum ama bende sen gibi düşünüyorum 3 ya da 4 sene önce çevremde boşananları görünce sonra o erkeklerin halini görünce soğudum evlilikten filan çünkü artık gördüğüm kadarıyla kadınların birçoğu türkiyede sadece çocuk yapıp boşanıp yıllarca nafaka almak için evleniyolar onları görünce sildim artık kafamdan evlenmeyi bekarlık daha güzel şu zamanda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılÖyle bombalama yapmissin ki nereden tutulur bilemedim 😅 iş olayından gireyim. Üniversite okudun mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılOkudum 5 yıldır işsizim.
- +1 yıl
Ne okudun
Evlenecek erkeği zamanla tanırsın ve seks denilen şey evlenmeden olmamalı zaten günah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşamadığım kadın benim için bacumdur , teyzemdir yaş fark etmeksizin. Kendi tabuları varsa da bu onu ilgilendirir ben bacumsun diyip geçerim başka kıza. O kaybeder benim gibi kuyumcu 1.87 boylu işi gücü yerinde 300 spartalı baklavası olan adamı 🥱😎
015 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi herifler kadınlarla evlenmiyor. Seks yapmak derdinde oluyorlar. Ben evlenip çocuk yapmak istiyorum o da 1 tane olacak en fazla. Senin gibi erkeklere para göz kızlar yaklaşıyor. Evlenir bu benle ikna ederim diye kabul ediyor. Ama ben istemem zaten öyle birini senin gibi erkek bana bacım desin zaten bir kayıp değilsin benim için. Karşımdaki herif emek vermeden bana sahip olamaz. Sadık olmadan bana sahip olamaz. Gitsin motorlarla yatsın.
Cevap sahibi+1 yılSenin evlenmen çok zor daha tanımadığın birine muhalif şekilde yaklaşıyorsun... Ben kendi şartlarımı söyledim uymayan yol alabilir bana göre. Evlenince eşin senden cinsellik istemiyiceğini sanıyorsan şimdiden rahmini aldır boşuna menopoza kadar regl sancısı çekme.
Ben akrepim ve benim eşimi sevmemin tek yolu cinsellikten ve karşılıklı anlayıştan geçiyor gönlüme açılan kapı bunlar. Kimseye de düşmez bu kapıların eleştirisi.
Soran+1 yılZaten burçalara inan bir erkekten olmaz kanka merak etme. :D :D Ben evlenince seks yapacağım diyorum. Kocam benden evlendikten sonra seks istemesin demiyorum. Seks yapmayacağım demiyorum. Seviyorsa nikahlanır öyle yapar diyorum. Zaten senin gibi erkekler kadınların hayatında vakit kaybıdır. Ben konuşurken senin gibi olan erkeklerin çoğunu eliyorum. O yüzden de adam bulamıyorum. Erkek çok var adam yok.
Soran+1 yılAyrıca a.. mı... mı çok seviyorum. Hem de herkesi içine almayacak kadar çok seviyorum. Bayağı dikkatli davranıyorum. Değecek birinin girmesi lazım.
Cevap sahibi+1 yıl😲😲😲 Benden uzak allaha yakın ol ztn 🤢 böyle içi boş egolu biriyle 1 dk yan yana duramazdım. Keza sen beleş seks var desen dahi suriyeli afkan gelir sana. Belli ne olduğun konuşma adabından. 🤧
Soran+1 yılSuriyeli Afganlar senin gibi seksomanyak oluyor istemem. Siz iyisi birbirinizi yapın :D :D :D Senin gibiler zaten benden uzak olsunlar. Duana amin diyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇekmişin zaten millete he bire dillendirdiğine göre 🤢💅💁♂️
Soran+1 yılSeks yapacak erkek bulmak benim için hiç zor bir şey değil. Ben 4 sene başka bir şehirde üniversite okudum. Çok rahat yapardım ama yapmadım. İstedim ki ya. w. şak bir erkek olmasın. A... m.. budalası bir herif olmasın. Gelecek odaklı olsun elini tutayım hayatımda tek ol olsun istedim. Bunun için de üniversite bitsin, atanayım çalıştığım yerde kendi memleketim ve civarından eğitimli benzer ideolojilere hayata bakışa sahip olduğum biri olsun dedim. Ama ne atanabildim iş bulabildim ne de böyle birini bulabildim. Yok yani gerçekten yok. Ben seks yapacak erkek kıtlığı yaşamıyorum. İş bir kırmızı ruja bir mini eteğe topuklu ayakkabıya biraz çatal göstermeye bir kafeye bir yere gidip oturmaya ve milletle kesişmeye bakar. Bunu da mı yapmadım sosyal medyada profil fotoğrafımı görüp ekleyip tanışmak isteyen bir sürü herif oldu. Daha buluşmadan cinsel konulara giriyorlar. Akıllarındaki düşünceleri öğrenmek için izin veriyorum. Buna karşılık ben de kendi düşüncelerimi söylüyorum. Biraz ısrarcı olup ikna etmeye çalışıyorlar bakıyorlar ki olmuyor önce bir sessizlik oluyor yazışmıyoruz sonra ben akradaşlıktan çıkarıyorum. Olay bu. Ben burada çok daha iğrenç şeyler yazanlar gördüm. Benimki sadece bir isyan. Gerçekten adam gibi adam yok. Güvenilir adam yok. Seks yapmayı çok abartıyorlar. Seks zaten olur. Ama ilişki sorumluluğu alacak kadar özgüvenli olmayan erkekler kadınlara cinsellik karıtnı sunuyor kadınlar da ya arzularından dolayı ya da beklentilerden dolayı razı oluyor. Ben böyle değilim.
Soran+1 yılYani sen bir kıstas değilsin senin gibi erkeklerden gerçekten çok fazla var.
Soran+1 yılBakire olup anal oral yapanlar da çok fazla var. Siz zaten tencere kapaksınız. Siz evlendiğinizde (zannetmiyorum da) seks yaptığınızda sizinle birlikte sizin geçmişiniz de yaşanmışlıklarınız da o yatağa giriyor. Ben buna karşıyım.
Cevap sahibi+1 yılSeks almadan kimseye ilişki sunmam. İlişki sunmam demek bu insanı hayatıma almam sahiplenmem demek. Maddi ve manevi açıdan bir yatırım yamam demek. Buna değer olduğunu göstermeyen kimseye bu lüxü sunmam. Seni de haklı bulsam da günümüzde böyle düşünüyor erkekler. Bunun için feminizme teşekkür edersin. Keza bizler istekli da gözüksek kadınlara gerçekten ihtiyacımız yok ama sizlerin bizlere ihtiyacınız var kabul etmezsin ama zaten kabul etmeni hiç beklemiyorum inan bana. Sen bedava ilişki sunan erkek aramaya devam et... ama bedava peynirin de fare kapanın da olduğunu hatırla... Unutursan da merak etme bol bol hatırlatır senin dediğin tipler.
Soran+1 yılBizim niye erkeklere ihtiyacımız var da sizin kadınalara ihtiyacınız yok ne açıdan dedin bunu?
Soran+1 yılBir de konu niye feminizm oldu? Feminizm kadınlara seks yapmayın bakire kalın demiyor ki daha diyor ki bekaret önemsiz bir şeydir diyor. Kadınların ekonomik bağımsızlığını önceleyen bir şey. Ben de bunu savunan biri olarak üniversite okudum ama işsiz kaldım bunun sebebi ben değilim bu ülkenin siyaseti. Bundan 20 sene önce üniversite mezunu bir insan hele ki öğretmense nasıl işsiz kalırdı? İşsiz kalmak benim suçum değil. Feminizmin de bununla alakası yok. Feminizm kadınlar çalışsın ekonomik özgürlüklerine kavuşsun cinsel özgürlüklerini yaşasınlar ister. Kadınlara şiddet uygulanmasın ister. Aslında senin gibi erkekler de kadınlara şiddet uyguluyor. Siz kadına psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Senin eleştirdiğin erkekler ekonomik veya fiziki şiddet uyguluyor. Ama en nihayetinde ikiniz de şiddet uyguluyorsunuz. İkiniz de "KADINI" olduğu haliyle kabullenmiyorsunuz. Aslında iki tip erkek olarak ikiniz de doğru erkek değilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılBak için iyi bunu görebiliyorum. fakat feminizim konusu uzun konu burdan konuşmak işkence olur bana. Bu yüzden feminizmi unut. Konuşmak istemiyorum şu an bunu.
Sana tek söyliyiceğim herkesi aynı kefeye koyma. Biraz karşı tarafın suyuna biraz kendi suyuna git... Yoksa garanti veririm evde kalırsın. Çokta acı çektirirler bulduğun tipler. İyi insanların kriterleri olur bazı kriterleri değişmez bazıları yumuşatılabilir. İki tarafta yumuşamadan avucunu yalar taraflar. Büyüğün olarak bunu söylerim. Hadi bahtın da geleceğin de açık olsun 🍀
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef, ne erkek ne kadın bulunamıyor! Her şey gönlünüzce olsun 🌹
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadakiler böyle zaten.
- +1 yıl
O zaman evde kalacaksın yapacak bir şey yok
istersen yaz derleeşbikiriz
010 Yorumla
Soran+1 yılYok dertleşmeyeceğim sorum burada cevap vereceksen ver.
Soran+1 yılLa her şeyi anlatmışım zaten ne içime kapanıklığı?
Soran+1 yılBöyle dertleşebiliriz diyorlar. Hee iyi dediğim oluyor. Sonra tanışma faslı sonra seni görebilir miyim görüyor ben de görüyorum eee sonra diyor ki libidom yükseldi seni s1k1veresim geldi. sonra engel.
Soran+1 yılTamam etmeyeceğim detayda bolca derdimi düşüncemi yazmışım buna yönelik söyleyeceğin varsa yorum yap. Yoksa da başka sorulara atlayabilirsiniz.
Soran+1 yılSağ ol sen de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istiyorum ama ne para var ne de sevgili
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok uzun yazin la 😂
00 Yorumla
+1 yılburada bulamazsın o kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir yerde yok.
- +1 yıl
Yaşın kaç ki
+1 yılÇok zor
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle olduk biz lan? Bak mesela namuslu şekilde çalışmak istiyorum diye iş arıyorum iş bulamıyorum. Namuslu şekilde evleneyim bir erkek olsun hayatımda diyorum adam bulamıyorum. Hayat gerçekten insanı orrrospuluğa doğru itiyor. Şartlar buna doğru yönlendiriyor. Ama laf namusa ahlaka geldi mi owwww çok namusluyuz çok ahlaklıyız bu aslında sosyolojik de bir mesele.
- +1 yıl
Para yok
Soran+1 yılE tamam olmasın. Bana sordun mu bakalım senden düğün vs istiyor muyum diye?
- +1 yıl
Düğünü geç
Soran+1 yılİlişkinin hiçbir yere gitmeyeceğini bilerek insan o ilişkiye nasıl ısınabilir zevk alabilir karşısındakine güvenebilir ki? Hadi hiçbir yere gitmeyeceği dediğimizde çok kesin oluyor da gidip gitmeyeceği belli değil böyle bir belirsizlik varken insan nasıl sevgili olabiliyor ki?
- +1 yıl
Kardeş başka derdin yok mu
- +1 yıl
Git oku iş sahibi ol iş bul
Soran+1 yılOkul bitti. 4 yıllık fakülte mezunuyum işsizim. Asgari ücret altında bir yerle görüştüm pez... evenk 2-3 haftadan beri benle pazarlık yapıyor. Asgari ücretin altında onu yarı yolda bırakır mıyım bırakmaz mıyım diye.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. :(((
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım