Sağ ol bu siteden bi erkek tercih etmem Ayrıca sürekli yalnızlığından dert yanan bir erkek de tercih etmem Resmen yemek yemek gibi rutine bindirdin bu sitede yalnızım diye dert yanma işini
Kadınlar özgüvenli olabilir bunda ne sakınca var Kendini beğenmişlik ve özgüven farklı şeyler Ayrıca sırf seni beğenmiyorlar diye kadınlara kendini beğenmiş diyemezsin Belki de yalnız kalmana sebep ciddi bir problemin var ama sen bununla yüzleşmekten kaciyorsundur hiç böyle düşündün mü
2 yıldır sadece 2 ya da 3 kadına yazmıştirim. Biri s. lak çıktı diğeri zengin avicisi vs. İşte kadın psikolojisini anlamaya çalışıyorum. Beni beğenen bir çok insan var ama karkaterleimiz uymuyri çünkü dindar biriyim namaz kılıyorum dindarim diye kadınlar beni isyemiyor sırf bu yüzden beğenmiyor mu oluyor? Yol alsin begenmesin öyleleri bunu anlamıyorum düt takılan erkke iyi biz kötü hadi oradan
Bir yere kaş göz cizdiginde elde edecegin şeyi yaşayan bir kadınla eş değer tutabiliyorsan zaten yalnız kal Hiçbir kadın şu lafı diyen bir erkekle olmamalı
Havalimanında çalışıyorum %95 i böyle erkekler zaten düşürmek için Fink atıyorlar muhabbet etmek için çabalar vs ama amaç : s. x belli bariz kadınlar özgüvenli buluyr ve seviyor biz ağır başlı oturakliyiz ciddi adamız ve dindariz diye yakışıklı ama sıkıcı olabilir çünkü dindar? Diyerekten dislaniyoruz ondan dolayı bu psikolojiyi anlamaya çalıştım. Ben red de yedim ama hiç ummadığım hayal bile edemeyeceğim kizda benden hoslandi. Benim özgüven sorunum yok benim şuanki kadınların mentalitesini anlamama sorunum var ve çevremde de anlayan erkek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendi kararı
Dindarsa günah net
Günah umrunda değilse hastalık kapanmayacak insan bulsun
Çok basit cevaplar işte
Dindarim 🤣
Biliyorum ezberledim artık seni sürekli yalnızlıktan dem vuruyorsun
Oluyor da uyusmuyoruz ya da uzakta oluyor ya
Biliyorum
Kendimden çok senin evlenmeni bekliyorum he sürekli aynı dertten yakınıyorsun
🤣🤣 sen neden evlenemiyorsun peki önceliği sana vereyimm
Sağ ol bu siteden bi erkek tercih etmem
Ayrıca sürekli yalnızlığından dert yanan bir erkek de tercih etmem
Resmen yemek yemek gibi rutine bindirdin bu sitede yalnızım diye dert yanma işini
Beni tecih et demedim zaten arayışımda yok buradan kimseye güvenmem
Neyse ne bu siteden bul demiyorum ama cidden süreli yalnızım yalnızım paylaşımların seni aşırı derecede özgüvensiz gösteriyor
*sürekli
Özguvensiz değilim kadınlar çok fazla özgüvenli ve kendini beğenmiş kadın psikolojisini anlamaya çalışıyorum. Ama çözemiyorum
Kadınlar özgüvenli olabilir bunda ne sakınca var
Kendini beğenmişlik ve özgüven farklı şeyler
Ayrıca sırf seni beğenmiyorlar diye kadınlara kendini beğenmiş diyemezsin
Belki de yalnız kalmana sebep ciddi bir problemin var ama sen bununla yüzleşmekten kaciyorsundur hiç böyle düşündün mü
2 yıldır sadece 2 ya da 3 kadına yazmıştirim. Biri s. lak çıktı diğeri zengin avicisi vs. İşte kadın psikolojisini anlamaya çalışıyorum. Beni beğenen bir çok insan var ama karkaterleimiz uymuyri çünkü dindar biriyim namaz kılıyorum dindarim diye kadınlar beni isyemiyor sırf bu yüzden beğenmiyor mu oluyor? Yol alsin begenmesin öyleleri bunu anlamıyorum düt takılan erkke iyi biz kötü hadi oradan
Kadinlar kendini beğenmiş çoğu kusura bakma. Bir yere kaş göz cizsek daha güzel olur ama afralari tafralari abov. Çoğu öyle
Demekki çevren yanlış
Olman gereken çevrede olsan dindar olduğun için ret yemezsin
Ben dindarim ve dindar olmayan bir erkek bana gelmeye cesaret edemez
Cevrem de benim kafamda insanlarla dolu
Belki de sorunun yanlış yerde olmaktır
Bir yere kaş göz cizdiginde elde edecegin şeyi yaşayan bir kadınla eş değer tutabiliyorsan zaten yalnız kal
Hiçbir kadın şu lafı diyen bir erkekle olmamalı
Şişme bebek al isteğin makyajı yap onunla yaşa
Havalimanında çalışıyorum %95 i böyle erkekler zaten düşürmek için Fink atıyorlar muhabbet etmek için çabalar vs ama amaç : s. x belli bariz kadınlar özgüvenli buluyr ve seviyor biz ağır başlı oturakliyiz ciddi adamız ve dindariz diye yakışıklı ama sıkıcı olabilir çünkü dindar? Diyerekten dislaniyoruz ondan dolayı bu psikolojiyi anlamaya çalıştım. Ben red de yedim ama hiç ummadığım hayal bile edemeyeceğim kizda benden hoslandi. Benim özgüven sorunum yok benim şuanki kadınların mentalitesini anlamama sorunum var ve çevremde de anlayan erkek yok
Benim bir şey yaşama amacım yok elde etme amacım yok zaten benim niyetim tek kişi ve evlilik bu kadar.
Sen eşin olacak kadına takılırsan bastır ama takılmaz isen yaşa. Zaten dini boyuttan da temiz insanlar temiz insanların hakkıdır.
Edebim el vermez Edepsizlik edene susmak en güzel cevaptir.. Harama Bakma Helaline Göz Değer Aşk Nefsine Hakim olan Yiğitlerin işidir..🙂
Yaşamak istesende gel beni s*k diyen kızlar mı var sanki
Yapacağın eskorta gitmek olur veya bir şeyler izleyip evde çavuşu tokatlamak
Kimle yaşayacağına bağlı
Mastürbasyon yapsın
Sanırım öyle olck
Dindar değilse yasamali