aseksüel olmaktan veya dini gerekçelerden kaynaklanmıyor. isteyen geri kafalı diye düşünebilir bu benim tercihim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım evlilik dışı cinselliğin insan psikolojisine olumsuz etki ettiğini vee sosyal yapıyı bozduğunu düşünüyorum o yüzden bunun ni parçası olmak istemiyorum ayrıca cinsellik için evlenmek isteyenlerden değilim aseksüellik ve dini sonuçlarda var tabi ki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılBunu kabul ettirir ve gerdek gecesi kız olmadığın ortaya çıkarsa o adam sana ne yapsa hakkı dır
09 Yorumla
Soran+1 yılben bakireyim ama bakire olmasaydım da yalan söyleyip kandıracak halim yok herhalde kimseyi. beni sevecek adam beni ben olduğum için sevsin zaten bekaretim için değil. ayrıca ne demek ne yapsa hakkıdır? ne yapabilir mesela? boşanmak dışında?
- +1 yıl
Bak şimdi nişanlı iken başka erkeklere verip nişanlısı onunla evlenmez diye nişanlısına vermeyen tipler var. Yüz kişinin altından geçip evlenecek kendini yaslayacak bir hıyar arayıp bulduğu zaman o hıyara masum bakireyi oynayanlar var. Hemde okadar çok ki. Ne yapar ailene çevrene herkese anlatır bu durumu mahkemeye de delil olarak sunar maddi manevi açabileceği bütün davaları açar rezil eder seni. Dürüst olun bence kadının durustu çok çok çok zor çünkü
Soran+1 yılerkeğin dürüstü (her anlamda) ve 100 kişinin altından geçmeyeni çok bol bulunuyor sanki
- +1 yıl
Var emin ol kadınlardan daha dürüst daha temiz erkekler. Yüz kişiyi düt erkek te zamanında masum duygularla aşık olup terk edilmiş aldatılmış tipler oluyor genelde. Yani bu tip erkekler de siz kadınların eseri. Bu zamanda evlenmeden vermem bakireyim diyen kız kesinlikle k. asarin önde gidenidir net bilgi tartışmaya kapalı
Soran+1 yılüslubuna dikkat et bence? seni başkaları üzdü diye her kadına kaşar yaftası yapıştıramazsın. bazen annenizin de bir kadın olduğunu unutuyorsunuz. bakireyim evlenmeden yapmayı da doğru bulmuyorum, bana ters en azından. sevgilim olacak kişi dahil kimseye de yalan borcum yok. ben kimseye "yamanacak" onursuz gurursuz bir insan değilim. zaten bakire olmasaydım beni istemeyecek değersiz görecek insanı en başta ben istemem o kişiden önce. ayrıca terk edilmekle aldatılmakla konunun ne alakası var? bir insanla ilişkinin sonunuza dek süreceğinin bir garantisi yoktur yürümüyorsa ayrılırsın bu terk eden insanı kötü biri yapmaz. aldatılma örneğini bir erkek olarak vermen de komik olmuş. erkeklerin cinsellik konusunda dürüst olması da toplumun üzerinde bir baskı kurmuyor oluşundan. seks yapan kadın "ikinci el mal" olur ama erkek göğsünü gere gere anlatır bu durumu. toplumun bakışı açısından durum tam tersi olsaydı emin ol o çok dürüst dediğin erkekler de dürüst olmazdı. ha bu konuda yalan söylemeyi tasvip ettiğim anlamını da çıkarma. sadece olanı söylüyorum ben
- +1 yıl
Beni kimse üzemez tatlım çünkü saftirik değilim. Çevremde gördüğüm gözlemlediğim bu.
Soran+1 yılkimse üzemez tabi belli oluyor kadınlara karşı bu inanılmaz objektif bakışından👍🏻 dünya senin çevrenden oluşmuyor. millete kasar demeden önce kendi hayatına bak sen. terbiyesiz dağ ayısı
- +1 yıl
K. asarsnz kesinlikle hemde süzme kaşar
Soran+1 yılbeyinsiz, sen kimsin de bana kaşar diyorsun beni mi tanıyorsun sanki? senin köylü çevren "kaşar" kaynıyorsa benim problemim değil bu. ne sana hakaret etmişim ne de kötü bir şey söylemişim. hiç tanımadığın bir insana evlenmeden yapmak istemiyorum dediği için kaşar dediğinin farkında mısın sen? biraz yaşından utan 14 yaşındaki ergen erkekler gibi davranmandan önce. çok belli ki kadınlara karşı bir kuyruk acın var
tüm kadınlar bu çizgisini korusa 1 tane kadın mutsuz olmaz hayatını karartmazdı bence
06 Yorumla
Soran+1 yılher cinsellik yaşayanın hayatı kararıyor veya mutsuz mu oluyor sanki
Soran+1 yıltoplumun çoğunluğu toplumun tamamının aynı kafa yapısında olduğu anlamına gelmiyor. o kadınlar da kendisinde bekaret üzerinden değer biçmeyen erkeklerle evlenip gayet mutlu olabiliyor
Soran+1 yılnefret ediyorum bu toplumun iki yüzlülüğünden. neden sadece kadın kullanılmış, değeri azalmış vs oluyor. ben de her boku yiyen hiv yuvası bir erkekle evlenmem zaten enayi gibi
- +1 yıl
bana ne kızıyorsunuz bakış açısı bu, dul bir kadınla hangi bekar evleniyor? binde bir oda kadının illa cezbeden bir tarafı olmalı erkekler için. bu gerçeğin ta kendisi, şu an dul olup iş ortamlarında bunu dile getirmeyen cesaret edemeyen kadınlar var biliyorlar herkesin yürüyeceğini kandırıp kullanmaya çalışacağını
burada erkeklerin afilli namuslu cümlelerine bakma degajeni azıcık aç bak bakalım namuslu kız arıyorum diyenin nasıl ağzının suyu akıyor burdaki anonim laflara göre hareket etme dostum
00 Yorumlavar tabi önemli olan cinsellik değil gönüllerin tatmin olması
00 Yorumla
+1 yılkızlar problem ediyor bence ben yaşamak istemediğim için terk edildim
00 Yorumla
+1 yılyok tabıkıde realde nekadar yakınlık olur ya da nerde bıter sanalda mutlu edermısın bunlarda karar asamasını olustururkı sonucta kadın olarak sende körermıs deılsın ıllakı ısteklı istekli durumların olucak ozaman ne olucak?
02 Yorumla
Soran+1 yılsanal seks yapacak olsam gerçeğini de yaparım zaten sevgilimle. ne anlamı kalıyor o zaman
- +1 yıl
cok anlamı var gercegını saklıyosundur ozel gunune ama ıhtıyaclarınızda vardır bunları nasıl yapıcaksın ya da nasıl orenıceksın nasıl konusmayı becereceksın sanal bunun oretı yerıdır rahat olursun karsında yuz yuze deılsın. kendını ıyı hıssedersın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle cinsellik yaşamayı doğru bulmuyorum, bazı hevesler evlendikten sonra atılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeği bilmem de ben problem ederdim… insan sevdiğini ister
02 Yorumla
Soran+1 yılben de arzularım zaten ama yapmam
Cevap sahibi+1 yılO senin tercihin tabi ki herkesin kendi hayatı çok normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere seks yapmak istemeyenler bir araya gelirse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHerkesle yaşamadığı sürece np
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamış olsam sevgilimle de yaşardım zaten
Fazlasıyla etkiler beni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur bence herkes ister dikince
00 Yorumla
+1 yılO zaman sevgilin olmasa da olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur bence
00 Yorumla
+1 yılBen evlilik olmadan yaşamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli evlilik sonrasında olması
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliyle cinsellik yaşamamayı problem etmeyecek erkek var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat