2 haftadır boşalmayan evli bir erkek yeterince arzulumudur?Düzenli sexe alışkın bir erkek ne kadar zaman seks yapmazsa azar gözü döner
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hormonlar etkili olduğu için kişiden kişiye göre değişir fakat normal şartlarda seks yapabileceği birisi varsa maksimum 1 aya kadar çıkar bu süre. Eğer 1 ay içinde yine yoksa büyük bir sorun var demektir. Çoğu erkek haftalık hatta günlük arzulayabiliyor.
05 Yorumla
Soran1 yılNormalde haftada 2 yeterli geliyor ona 2 haftadırda başka nedenlerden dolayı olmadı hatta 3 haftaya yakın yani şimdi yeterince sıcakmıdır😋
Soran1 yılİşi hep yoğun ve stresli bir kaç gün daha bekleticem onu sonra tadını çıkarıcam
Soran1 yılİyice kıvama gelmesi için bu bir kaç günde neler yapabilirim sence
En İyi Cevaplar
Duzeninin ne olduğu önemli, bazıları için 2 gunde bir ilişki dizenlidir bazıları için haftada bir,, ama normal ortalama yaşlarda bir erkek, psikolojisini etkileyen bir durum yoksa en fazla 1 hafta içinde fazlasıyla azar
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Birkaç günde aygır gibi oluyorum oda öyledir. İlk posta hızlı olur sonra modunu bulur. Bol zevkler haha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 2 hafta mı. yahu ne yapıyorsnuz siz
cinsellik günlük yaşanır. en az gün aşırı.03 Yorumla
Soran1 yılYa şehir dışında çalışıyorsa olmazmı yani
Soran1 yılYok ya yapmıyor takip ediyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılgözü dönüktür zaten. ama 2 haftadır olmaması mümkün değil. otz 1 ckiyodur illaki
02 Yorumla
Soran1 yılSanmam
Cevap sahibi1 yılnasıl? mümkünmü.. illa yapıyodur elle.. kocan tırt demekki. bu ceza ona az
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnızca cinsel ilişki değil, mastürbasyon. gibi durumlarla kendisini kontrol altında tutabilir, bu yüzden belirsiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 gün karısıyla yapmayıp seni parçalamıyorsa çöpe at o adamı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle belli bir süresi yok bunun kişisel bir şey hormonlarla ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ben 1 gün yapmayınca fena oluyorum, ki düzensiz cinsel hayatım
00 YorumlaHiç belli olmazsa evli erkekle birlikteysen ıslak mendille aynı kaderi görürsün
05 Yorumla
Soran1 yılNe demek yani ıslak mendil
Soran1 yılSöyle gitsin işte
1 yılMerhaba ben jinekologum bu erkeğe göre değişiyor
12 Yorumla
Soran1 yılNormalde haftada 1 veya 2 kez yeterli geliyor şimdi 3 haftaya yakın olacak benim istediğim gözünün dönemesi 1 haftadır şehir dışındaydı sonrada adet gördüm bitmesini bekliyorum bu süre içindede iyice gözünün dönmesi ve tüm gün beni düşünmesi için ve sonunda beni parçalaması için ne yapabilirim😋
- 1 yıl
Evde seksi giyin istediği zaman naz yap cilve yap
1 yılBir hafta yeterli parçalamaya
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel😋
- 1 yıl
Güzel tabi ya
Kafası doluysa. En fazla 3-5 gün. 🤷
00 Yorumla1 ay diye düşünüyorum
00 Yorumlaevli erkekle birlikte misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Hafta da bir yapmasın gözü döner :))
00 Yorumla
1 yıl2 hafta da kudurur
03 Yorumla
Soran1 yılGüzeeel😋
- 1 yıl
Evliydi yoldan çıkarma
- 1 yıl
Evliyse*
Evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılDelidir
00 Yorumla
1 yıl2 gün maksimum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Libidosu düşüktür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam