Filmlerdeki sahnelere aldanmayın. Onlar basbayağı işiyorlar. Ancak kadının da fışkırarak boşalması hadisesi vardır. Sadece bunu yaşayabilen kadın sayısı belki yüzbinde bir, belki daha azdır.

Filmlerdeki sahnelere aldanmayın. Onlar basbayağı işiyorlar. Ancak kadının da fışkırarak boşalması hadisesi vardır. Sadece bunu yaşayabilen kadın sayısı belki yüzbinde bir, belki daha azdır.
Bunu tıbben açıklanmasını mantıksız buluyorum. Her şeyi kanıtlayarak hiçbir yere varamayız. Söylediğin mümkün sadece doğru hamleler gerektiriyor. Bunun için saatlerce birlikte olmuş olmana da gerek yok. Gerçekten tamamıyla hükmeden bir erkek kadına bu anı yaşatabilir ki zaten o an kadın adını bile unutucak duruma geliyor.. bu da ayrı bir sorunun konusu
Bu konuda çok fazla görüş görüyorum hem bizlerden, hem uzmanlardan. Bir kısmı bunun yaşanabileceğini savunuyor, bir kısmı tıbben mümkün olmadığını. Olsun ya da olmasın bence hoş bir şey değil. Bence fışkırmak erkeklere has olmalı, ee hortum onlarda sonuçta. Neden dersen mümkün olduğunu düşünen uzmanlar bunun zaten üretra yani idrar kanalından geldiğini ve eser miktarda idrar içerdiğini söylüyor açıkça. Haliyle bizim testislerimiz, dolayısıyla meni veya sperm üreten bir organımız yok. Bizim işimiz kayganlık sağlamak. Buda bizi şu sonuca götürüyor. O boşalma denilen şey işeme diyenler bir şekilde haklı çıkmış oluyor. Çünkü sonuçta o sıvı üre ve ürik asit içeriyor belki yarı yarıya. Zaten üretral sünger ve g noktası yakın olduğu için sonunda boşalma hissinden çok çiş gelme hissi verebiliyor.
Bu konuda hala kendimden bile şüpheleniyorum. Sonuç olarak bence şehir efsanesi değil, ama nadir ve bence olmasa da olur bir şey.
Uzun bir süre mastürbasyon yapnadigim zaman olmuştu. sadece bir kerelik oda 5 6 damla kadar ileri fiskirmisti o kadar başka pek olnadi
İşte bunun bir şehir efsanesi olmadığını yaşayarak gören bir kadın.
Teşekkürler 🤭🥺
Ricalar efendim :)
Değildir hayır bunun sırrı aslında çok basit 2 hafta hiç cinsel temasta bulunmadın kimseye karşı mastürbasyon dahil yapmadın ve yeme içmeye dikkat ettin lif tüketimini fazlasıyla yaptın o zaman boşalma fışkırır bu erkek de bile görülen bir şeydir ve bir de maden suyu içmek fışkırmaya fazlasıyla sebep veriyor bizzat kendim keşfedip görmüş biriyim 😂
Cevap
6Cevap
Ben bunun kamera arkası görüntülerini izlemiştim nasıl olduğunu vss ve tamemen kurgu olduğunu gösteriyordu , p*rno filmlerinin çoğu gercegi yansitmiyor zaten tamemen kurgudan ibaret oluyor belli bir kesim bunu haha gerçekçi olduğunu düşünüp kendi reel hayatında yaşamak ya da görmek istiyor
Squirting, cinsel uyarılma sirasında bazı kadınların vajinal açıklıktan sıvi fişkırtmasıdır. Bu sıvı, genellikle idrar torbasından (mesane) gelir ve üretra yoluyla dışarı atılır. Bununla birlikte, sıvının bileşimi tartışmalıdır
Araştırmalar, bu sivinin genellikle idrarla karışık olduğunu ancak Skene bezlerinden gelen bir salgı da içerebileceğini göstermektedir. Skene bezleri, kadınlarda prostat bezine benzer yapılar olarak kabul edilir ve bu sıvınin kaynağı olabilir.
Bu arada çoğu kadın yorumlarda yok öyle bir şey demiş demekki hiç öyle bir anı yaşatacak partner karşılarına çıkmamış😃
Gerçek değil. Mantık çok basit, bizim vücudumuz yumurta tutarken erkeklerinki sperm fışkırtıyor. Kadınlarda böyle bir fışkırtma mekanizması bile yokken onlardan böyle bir şey beklemek, kanatsız canlının uçabileceğini inanmaktan farksız. Bunun golden shower sevenlerin totosundan sıktığı bir şey olduğunu düşünüyorum ben şahsen.
Uzun saatler seks yapınca uyarılma fazla oluyor o sırada tuhaf ama harika bişeyler hissedebiliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum yani olabilir ama yaşamadığım için gerçekliği tartışılır.
Bir arkadaṣım sevgilisini hep fıṣkırtırdı 😁 gerçekten oluyor muṣ
Kolay bir şey değil
Ben bir kadına yaşattım bunu
İğrenç ve saçma sapan tabirler.
Soruna da davet etme.
Gördüm dediğin şeyy,,, işemiştir o😅😅böyle şeylere inanmayın.
Sen öyle bil yine
Tıbben mümkün değil
Peki
Öyle bişe yok
İnanma
Sadece kayganlaştırıcı görevi görecek kadar
Birebir seks yaptığım kadında defalarca şahit oldum buna.
O kadın erkekten kadına dönmüş olabilir mi oyle bi fışkırma olacağını sanmıyorum. Bakireyim bu arada ama kadın dogum alanında çok video izledim
Çok komik. Hatorlat da bir ara güleyim buna
Nesi komik oyle fışkırma olmaz kadında
değildir bu gerçektir ama çoğu kadın bunu yaşayamaz.
Buna hayır diyenler seksin zirvesini yaşamamış... Birde atıp tutuyorlar şöyle yaptık böyle yaptık diye..
Bahsettiğiniz vaginal orgasm yorumlara bakıyorum yaşamayı bırak kadınlar varlığına bile inanmıyor gerçekten üzücü
Boşalma anında klitorisi fazla uyarırsa isiyorlar sizde bunu zevk suyu boşalma sanıyorsunuz
E bazılarının seks sonrası tuvalete gitme isteği , iseme isteği de buna dahil mi yani anlamadım
Nasıl öyle olabilir hâlâ aklım almıyor 🤣
Ben birebir bunu yaşayan kadınla defalarca seks yaptım.
Ciddi misin waowww
@Melisaaşkk p*rno gibi abartılı değil zaten ama oluyor
@Taş_çocukk ne kadar mesela, ortalama kaç ml 🤣
Minnacık ya yarım çay bardağı kadar maksimum 😅😅
@Taş_çocukk ben ona fışkırtma demem olsa olsa püskürtmedir o ehhehsjsjjsjs
Ya djdjdj o zaman sende çişini tutarsın bosalma anında bir anda bırak tavana bile çarpar 😂😂
@Taş_çocukk olmuyor o esnada zaten kasılıyorum yapamıyor insan jsjsjhshs
Bakire degilsen bir tavsiyem daha var yüzde yüz olan 😂😂
@Taş_çocukk bakireyim 😬
O zaman fiskirtmayi unut sen 😂😂😂
@Taş_çocukk offff yinede söyle jsjsjjs
Olmaz meraklan içinde kalsın 🤣🤣🤣
@Taş_çocukk 😕 peki sjsjjsjs
Ya dudaklarını öyle yapma amaa
@Taş_çocukk 😕😕
Ya tamam gel anlaticam gell
@Taş_çocukk gece 1-2?
1 iyi bence
@Taş_çocukk tamamm
Tamam tam 01.00 da yazacam sana
@Taş_çocukk kapalı benim ben yazayim
Tamam
Onu yaptırıcak erkek nerde? Dıye sorarlar adama
Kendini kontrol altına alabilmesini bilmesi lazım (Benim gibi)
Öyle bir şey yok
Masaldır o 😅😅😅
Yav ben gördüm diyom. Niye inanmıyonuz?
Hee. Bana göründü. Rüyamda gördüm.
Yasamisligim var. Ve net eminim idrar değildi.
Öyle bir şey yok
@ssude242_ ne demek yok var sende daha henüz olmamış daima olan bir şey değil sadece
Zevkten işiyor gibj
Hikaye o
hayie degil
Degıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?