Seksin zevkli bir şey olduğu su götürmez bir gerçek. Peki bu kadar zevkli bir eylem olmasaydı insanlar yine de seks yapar mıydı?

Seksin zevkli bir şey olduğu su götürmez bir gerçek. Peki bu kadar zevkli bir eylem olmasaydı insanlar yine de seks yapar mıydı?

bence seks zevkli olmasaydı kimse yapmak istemezdi çünkü düşün o an bedeninin her yerinde dolaşan o sıcaklık tenine değen o ateşli dokunuşlar dudaklarının birleşmesi nefes nefese kalmak o derin doluluk hissi, her giriş çıkışta vücudunun titremesi bütün bunlar olmasa sadece mekanik bir eylem olsa kim ister ki kim o ıslaklığını o dolup taşma hissini yaşamadan sırf görev diye yapsın seks zevkli olduğu için arzu duyuyorsun çıldırıyorsun onun vücuduna kendini bırakıyorsun haz olmasa düşün o öpüşlerin o şehvetli bakışların o sıcak nefeslerin hepsi boş kalırdı o an dudaklarınla boynunu öperken ellerin kalçasına indiğinde bedeninin ürpermesi o hazdan geliyor ya da içine girdiğinde o dolulukla gözlerini kapatıp içinden o ince iniltinin kopması işte bunlar olmazsa seks sadece kas hareketi olurdu ruhsuz tutkusuz anlamsız zevk olmadığı sürece kimse her seferinde yeniden çıldırmak istemez çünkü seksin en büyüleyici tarafı o deli eden hazdır o titreme o ıslanma o yanma hissidir insanı bağımlı yapan da işte tam olarak budur.
Daha çok yapardı
İnsan psikolojisi kadar büyük bir tehlike yok nerede ne yapacağımıza o karar veriyor. Ateşin dumanında boğulan insan oğluna parasını bile sömürerek içirebiliyor. Kaldıki birçok çift seks için korunma ihtiyaclarına bütce ayırmaktan kaçınabiliyor. Önceliklerimizi belirleyemiyoruz doğruyu yanlışı zararlıyı faydalıı bilemiyoruz. Sorgulamayı unuttuk
🙂
Teşekkürler
Öyle.
Hatta doğa üremeyi ve çoğalmayı tesvik etmek için verilebilecek en fazla zevki vermiş buna.
Yine yapar mıydık bence hayır. Çünkü insanlar olarak sevmediğimiz, zevk almadığımız şeyleri yapmaktan kaçınıyoruz ve buna da çok hak veriyorum 😂
Genimizde var gene yaparız :D
Cevap
17Cevap
Zevk alan var alamayan var bence öyle düşün ahsh Dünya nüfusunun yarısından çoğu alamıyor zaten sıkıntı o ahsha
Onların beceriksizliği o da 😅
Sanki ayda yılda görev niyetine yapan Çiftler yok mu veya seksi karşıdakini yönetmek için kullanan ya da bencil olan ya da elalem Çocuk ne zaman diye soruyor diye üreyen. Ilaki yinede olurdu
Meraktan yapardık bence… Başımıza ne geliyorsa ya meraktan ya …….. Zevk almadan yapılıyormu diye düşüncem ben biraz… Almıyorsan niye yapıyorsun… Zorlamı… Kafamda saçma sorular…
Şehvet ve zevk olmadı mı yapılabilir mi sanmıyorum
Yine yapardı bizim millet
İstek nasıl olacak
Sanki her işi isteyerek yapıyoruz da bi o kaldı
Bu keyfi ya
İş olarak görülürdü ama hiç değilse çocuk için yapılırdı
Çocuk için olabilir
Ben de öyle dedim
Onayladım seni 🙄
Sağol
Evet, bedensel ihtiyaç sebepli yine yaparlardı
😊😊
Yapmasalar daha iyi aslında. Çok da gerekli bişey değil bence. Hastalık kapma riski de var sonuçta. Gereksiz.
Zevkli olmasaydı o kadar enerjiyi kimse harcamazdi
Yine de illa bir amacı olurdu yapılırdı yani o amaç için 😄
o zevk olmasa koca koca insanlar böyle altlı üstlu hop hop sacma olurdu yaaa
hayvanlar icgudusel yapiyor. bizde icgudusel herkesle yapabilirdik.
Zevk alınan bir şey olmasa yapılmazdı ben başkasının aletinin içime girmesini istemem kdndndjdd
Sanmam :D ama yemek su gibi birsey olurdu
Çocuk yapmak için yaparlardı sanırım
Yapardı😃 dürtü ve meraktan duramazdık
😄
Hiç
Şu fotoğraf a bakar mısın ya canım çekti
Zor bence çok az yaparlardı
Kanun cıkarırlardı o zaman üreyin diye
Yapmazdi heralde
Hayır yapmazdı
Sadece üremek için evt
Çocuk yapmak için yaparlardı