cinsel ilişkilerde hiç deneyimi olmayan veya daha yeni yeni başlamış birine göre; buna doymuş kişilerin karşı cinse bakış açıları, davranışları artık nasıl oluyor?
önceden şöyleyken sonradan böyle oluyor gibi... örneklerinizi merak ediyorum
Cinsel ilişkiye doymuş olmak pek mümkün değil... Kadınlara karşı seçici olmak, her a.. mı olanla yatmayı istememek, seks yapmayı istemek için başka kriterler geliştirmek mümkün... İki güzel memeye, bir güzel popoya, bir çift uzun bacağa azmamak mümkün. Bunun, çok sayıda kadınla yatağa girmiş olmakla da çok ilgisi yok. Benim, toplasan 7 kadın ancak olmuştur 49 yaşıma kadar, ki bunun 17 yılı tek bir kadınla (eski karım) geçti. Yüksek skorum olmamasına rağmen gördüğüm her güzel kadına azmıyorum.
Kişiden kişiye değişir bence bu. Bazı insanlar zaten tattığım duygular deyip çok heyecanlanmaz, bazı kişiler ise doyumsuzdur, her gün yapsın yine ister. Karşı tarafın olgun, sakin ve rahat tavırlarından onun deneyimli olduğunu ve aceleci olmadığını anlarsın az çok.
Yeni başlayan kişiler için de benzer durum bence, onlarda libido etkili daha çok. Libido yüksekse daha çok istekli olur, değilse belirli aralıklarla ve sadece sevip aşık olduğu kişiyle yakınlaşmak ister.
Halk arasinda hergun bal yiyen baldan usanır derler. Eski eskilerde durum usanmişlik yeni başlayanlara yeni başlamışsınız arzularını yaşamak guzeldir
Ben de mi doydum hiç yaşamadan? 😂😂Yani acayip antipatik bakıyorum gayri meşru cinsel ilişkiye ve sonunda yargılansam da (yetersiz gibi ) yine reddediyorum bir sevgilim olduğunda. Gerçi erkekler ne istediğini bilmiyor. Kabul edip yaşasam da ardımdan başka türlü şeyler derler ayrılınca.
Cevap
12Cevap
her insan aynı değildir değişir kişiye göre
Daha çok sohbet, muhabbet ve arkadaşlık sınırlarında oluyor. Cinsellik yaşamak için partnerin teklifi bekleniyor.
Daha rahat davranıyorlar etkileyici gelir o tür insanlar
Abi nasıl oluyor ki buna "doymak"? 1 gün yemeyince hayvan gibi acıkıyoruz. Cinsel ilişki de öyle
hiç lahmacun yememiş birinin lahmacun görmesiyle çok kez lahmacun yemiş birinin lahmacun görmesi arasında hiç fark yok mudur
Titriyoruz, hiç lahmacun yemediysek. Daha yavaşça yiyoruz tadını öıkararak, aman yadı kaçmasın diye. Tek fark bu
Doymuş insan daha geç gelir daha farklı bakar olaya ama duygusal açıdan bi fark olmuyor erkekte xhshshhs
Surekli ustune binmek icin ugrasmaz seni sen oldugun icin tanimak ister
Sok çıkar değilde sevişme odaklı oluyor ablam
yani pek doyum noktası olan bir durum değil bence herkes farklı bir şeye sahip
Yeni başlayan psikolojik olur. Ben şahsen pasif birini bulsam düşman gibi skrm daha daha zevk veriyor.
Salyasi akan köpek figürü beliriyor gözünün önünde
Doymayan partneri tercih ederim. Herşeyi benimle kesfetmesi hosuma gider
Yaşadıkça bağımlılık yapıyor sigara gibi
Doyan tarafta mısın aç tarafta mi
oruçluyum ben 😃
Hahaha manyak 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?