Cidden bu kadar basit mi başka argümanları yok mu bu insanların? Veya bu psikolojik bir sorun mu

Cidden bu kadar basit mi başka argümanları yok mu bu insanların? Veya bu psikolojik bir sorun mu

Başka argümanları yok, hatta aslında bu argümanları da yok. Çünkü gerçekten olsaydı bu şekilde kullanmaya gerek duymazlardı.
Maalesef böyle bir algı var ve bu kullanılmaya çalışılıyor. Daha doğrusu deneniyor ama görünüşe bakılırsa işe de pek yaramıyormuş.
Para zaten toplumun çoğunda yok, bilgi yok, fiziksel çekicilik yok, zeka yok, yetenek yok hatta en temeli okuduğunu anlayabilme yok vs. hiçbiri olmayınca tahrik etme edebilme niyetiyle buna bir yönelim var. Ya tutarsa diyerek.
Mesela mutlaka görürsünüz burada bile binlerce pembeliyi takip edenler var, mutlaka birisinin libido tetiklenme saatine denk gelir diye düşünülüyor herhalde.
Genellikle bu erkeklerin fikridir. Bunun sebebi erkeklerin orgazm ile kadına yakınlaşır. Kadınlarında aynı düşüncede olduğunu düşündüğünden, etkileme yöntemi de onun için budur.
Vizyonsuzlar çünkü
Cevap
8Cevap
Çünkü karakterleri yok maalesef
Zekâ ve karakterlerinden kendilerinin de bir beklentisi kalmamış demek ki 😂
Çok doğru 😂
😂 Maalesef çok doğru
Hastalık olabilir bilemiyorum işin içinde değilim o kadar
maalesef anlık zevkler rutine dönmüş durumda.. ..
Bence karakter etkiler şimdikiler para etkiliyor
Çünkü çalışan başka organları yok.
Nett
Aşırı özgüven yaşıyorlar. Herkes tav olmaz.
Aynen öyle ben gibi
😊öyle diyorsan öyledir
🫠🌸
💐💐
Sizin ülkede ne acayipmiş. Neden illa birini etkilemek istiyorsunuz ki. Normal davranamıyor musunuz
Sana katılıyorum bence yok
çünkü onlar bazı insanlar
Beyinleri yok ondan
İlginç ilginç şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?