Parmakların sırtta gezinmesi diye sağ baştan başlayalım🔥💥

1. Ön Sevişme
Erkeklerin büyük bir kısmı ön sevişmeden keyif alır. Yavaş dokunuşlar, öpücükler ve tensel temasla ortamın ısınmasını sağlamak önemlidir.
Boyun, kulak arkası, göğüs gibi erojen bölgelere hafif dokunuşlar ve öpücükler etkileyici olabilir.
2. Göz Teması ve İletişim
Samimi bir göz teması ve gülümseme, erkeğin kendisini özel ve arzulanır hissetmesine yardımcı olur.
Arada ona nasıl hissettiğini sormak ya da memnuniyetini belli eden sözler söylemek de oldukça etkileyicidir.
3. Sürpriz ve Yenilik
Rutinin dışına çıkmak ve farklı şeyler denemek (örneğin, yeni pozisyonlar, mekanlar veya kıyafetler) heyecan yaratabilir.
Parmaklarımı emerse, pantolonumu kendi açarsa, suratıma oturursa, güzel oral yapıyorsa, ayak masajı ve göğüs masajı iyiyse.
Arada fantezi olsun diye dansöz kıyafeti giyip üstünde oynayarak zıplarsa feci olurum.
Doyumsuz olmasını da isterim yeter yeter gel artık demesindense...
Nefes alması, başının ağrımaması ahahahah 🤣
Bu soruya detay yazmayı tercih etmiyorum o yüzeden çok nadir yazdığım cevaplardan yazıyorum efenim. Genel sevilenler zaten belli ve yazılacak onları tekrar etmeyeyim 😂
Detay yazma bağalım🤔
Kadın olması yeterli🤣 gerci bazıları xkjxjxj neyse xkkxkxk
Cevap
17Cevap
Cowgirlde erkek boşalırken siz normal ritimde devam edin o gözlerin nasıl geriye doğru kaydığını göreceksiniz
Kadının;
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kadının inlemesi sürtünmesi dokunması erkeği acayip Kudurtuyor 😅🙈
Yüzüme oturup yalatması ve goguskerının arasına alması
arkadan sarılıp kalçaların arasına yerleştirip kulağına seksi şeyler fısıldamak
Bana uçmadığı bir şey söyle bak söyleyemedin😄
🤣😂😂
Bazen bir bakış ta olabilir bu
Totosunun parmaklanmasi 😂
böyle boynunu çpmek oral yapmak ise yarayabılır
Parmak değil tırnaktır o 🔥
Nefesi boynumda hissetmem