Anal seks
Oral seks
Anüse oral seks
En mutlu olunan nedir?

Insanlar doyumsuzdur o yüzden önemli olan gerçekten birini sevmektir cinsellik her zaman ikinci planda olmalı eğer ki cinsellik ilk planda ise aşk ve sevgi yoktur iki taraflı olarakta tatmin olmak vardır.
Zirve var 70 metrelik Esentepe zirvesi, zirve var 8848 metrelik Everest Zirvesi. Burda önemli olan hangi zirveden ne derede haz alındığı.
Oral sonrası ağza yüze boşalırlar eğer kızlar yutarsa doruk noktasıdır😉ki yutmalılar
süper yorum, ki yutmalılar ;)
ne derse desinler testisle anüs arasındaki o nokta bitiriyor onları
Cevap
52Cevap
dışarıda ve sınırsız seks :) bu olmaz gibi şeylerin olmadığı :D
benim de böyle çok sorum var. bir ara bana mesaj atsana biliyorsun ikimizi de ifade yeteneğimizi de tecrübeliyiz de, birbirimizle zengin, faydalı, geliştirci bir sohbet ederiz bence :)
Genel soruna tek kişilik cevap verebilirim diğerlerinin neyi sevdiği beni pek ilgilendirmiyor açıkçası :)
yatakta ister istemez kendiliğinden gelişen eylemler bence daha haz verici bunun adını koymak istemiyorum fakat yaşadığım kadının cinsel performansı (fazlasıyla istekli olması) doruklara çıkmaya sebeb olabiliyor. İşini biliyor olması yani saydıklarının öneminden çok hakkını vererek yapması daha fazla önemli 👍
sende hep arkaya çalışmışsın.. ben vajinal seksi severim
Kadının orgazm olması önemli olan seksi in en çok zevk veren kısmı budur. Bana göre kadın orgazm olunca erkek işini hakkı ile yaptığını düşünür.. :D
Anal seks hariç her türlü olur. Anal seks gerek hijyen gerekse insani sebepler nedeni ile bence kadını aşağılayan, değersizleştiren bir yaklaşmadır.
cinsellikte doruk noktası gözlerine baktığında huzur bulduğun kadınla yapılan seks tir. onun senin gözlerinde ki şehveti ve sevgiyi görüp daha coştuğunu görmektir.
Fantezili değişik kıyafetlerle değişik pozisyon değişik yerler yasak olmaması gereken şeyler yavaş yavaş tadında sevişerek...
sevdiği özlediği arzuladığı kadınla tek vucut olmak
Kız payidar böyle sorular sormasana yaa🙈🙈
aynı anda boşalınca inlemeler ve zevkten alınan nefesler hızlı oluyorsa işte o zaman harika oluyor
yani ben oralı severim ya olmazsa olmaz gibi geliyo bana senin sevdiğin hangisi zevk aldigin?
anladım ikisi de benim gözümde çok zevkli baya zevk aliyorum anüse oral dediğin gibi pek sicak bakmiyorum zaten 😄
sana bisey itiraf edeyim mi 😊
şu sitede yazmk isteyipte yazamadıgım sayili kişilerden birisin 😊
mesaj kutun malesef
o yüzden atamiyorum
ruhumun doymasi ,
anal seks iyi bisey degil yazip durmayin şunu
Soru böyle sorulduysa cinsel bilgin oldukça zayıf olmalı.
Dinleyecek birine benzemiyorsun. 😉
Ben insan sarrafıyım
Referans noktam senin sorun du.
Gerçekten gereksiz uzuyor bu konuşma sorumda benim cinsellik bilmediğimi gösteren ya da beni tanımanıza sebep olacak bir durum yok bence.. erkekler bu ç cinsel durumda hangisinde daha mutlu olur du? Bu sorudan bu kadar tahlil analiz yaptığınıza göre kahveyi sade çayı şekersiz içmeme karakter analizi yaparsınız siz
Erkeğin de kadının da doruk noktası partnerinin orgazmına bağlıdır. En fazla zevk aynı anda orgazm da olur. Bunu sağlayabilen çiftler sekste doruk noktasına ulaşmış demektir. Aksi halde uzun vadede tatminsizlik başlar.
Bu uzun bir hikaye. Şimdi zamanım dar. bir ara anlatırım.
Oral seks anal seks hele anal sekste daracık oluyor bir çıkartıyorsun her taraf bembeyaz
Anal haric ve oncelik hoslandigin bir partner gerisi teferruat:):)
önce oral saatlerce yalamak emmek sonra vijinal seks
Sağlam bir oral, böyle off..
Oralbilmiyom kanka ama anala karaiyim daha once yaptim ama vajinal sexs en iyisi
Sırtımın okşanması.🙂
anüse oral seksmi ıyyy. o nerden cıktı.
Anus yalatan erkekten hayır gelmez
Bence hard seç
Anal ne demek oral ne demek
Bacak omuza vajinal sex👍
Sevdiği kadinin yataktaki daimi kokusudur..
Öyle bir nokta yok bence
oraldir bnce bide boşalma anı sizde nedir
ahah aynen öyle güzel bir görüş ama aynı anda boşalma efsane :D
Oral başka benim için
Anüse oral ne bee 😢😢 ıygggggg midem bulandı
Ağzına boşalipta emmeye devam ediyo ya bitiyorum
Hepsinin yeri ve zevki ayrı anlayabilene tabiykide
Boşalmak en doruk nokta
Doruk noktası orgazmdır
2 biseks hatunla seks
kadının tatmin olması
oral ve vajinal birliktelik