Cinsel Yaşam Cinsellikte erkek nasıl kullanılır? Zelihayuksrk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Cinsellikte erkek nasıl kullanılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Salçalıkalça Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Erkeği altına alacan ziplayacan üstünde trambolin gibi 1 0 Yorumla
romantikadmm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Yaninda olsam yasatirdim o ani sana ama yaninda degilim canim 2 4 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Yalatir mıydın mesela Yorumla romantikadmm 1 yıl Evet sen istedikten sonra canim Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla romantikadmm 1 yıl Olur mu peki Yorumla
Serkan855i Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Önce sana bir güzel yalatırdım nefes aldırmam sana. Sonra sen beni kullan 🙂 1 0 Yorumla
Muratt001 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ah be 6 yıl önce olsa tepe tepe kullanırlardıda şimdi çok zor sıfır gibi bişey 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kullanmak mı vermeden mi vererek mi 1 4 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Ben onu kullanicam, ama vermiycem Yorumla gacar4886 1 yıl Nasıl kullanacaksın Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Onun vücudunu Yorumla gacar4886 1 yıl Peki nasıl Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Kendimi sana bırakırım kullan😅 1 3 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Tm işte say mesela Yorumla muhendisbey38 1 yıl Olmaz herkese satamam Yorumla muhendisbey38 1 yıl Sayamam Yorumla
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% 1 yıl Gelll kullan beni, her zerrem senin olsun 2 1 Yorumla İzmirliMuhendisBey 1 yıl Bir şey atacaktım da dm kapalıymis 😂 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. İstanbul'da olsan anlatırdım 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çağır yapsın geri yolla 1 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstediğin gibi kullan. Erkek itiraz etmez 1 6 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Mesela 😂 Yorumla mceviz 1 yıl Sen söyle.. ne istiyorsan o😆 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Önce sen söyle 😂 Yorumla mceviz 1 yıl Kullanacak olan sen değil misin😏? Nasıl kullanmak istiyorsun? Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Yalamak, her zerresine dokunmak Yorumla mceviz 1 yıl Sen iste yeterkii🤪 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ellerini ve ayaklarını yatağa bağlaa 1 12 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bütün kontol senin olsunn Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Ben bağladım da yatağı kırdı benimki 🫥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha yatak yeterince sağlam değilmişş yenisinii alırsın işte bahaneyle Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kontrolün sende olmasınıı seviyorsunn anlaşılann Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Hayır aslında kontrol hep sevgilimde bende olsa nasıl olurdu diye denedim olmadı kaderim bu benim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha bendee şaşırdımm geneldee kontolün erkekte olmasınıı isterlerr daha sert olmasını hatta t*cavz edercesine yapmasınıı Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Kontrolün onda olmasını seviyorum zaten ama benimki farklı bir macera 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm bikaç bişey sorabilirmiisym burdan cevaplsmsknistemrzsen takip atayım Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Ne soracaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genel olarak merak ettiğim birkaç soru özele giriyo biraz da ondan dedim takip atayım Yorumla Minnikbirsey 1 yıl Peki Yorumla
Konstantiniyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ben kullanilmam kullanirim ne istersem o 1 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Yok öyle bir dünya Yorumla Konstantiniyeee 1 yıl Oldukca fazla kizla birlikte oldum. Bu şekil diyenler filmin sonunda kölem oldular. Daha da iddalisina denk gelmedim Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. tepe tepe :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beni istediğin gibi kullanabilirsin yatak için 2 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl İzin verir misin😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet izin veriyorum Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Üstünden inmeyerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Erkeği altına alacan ziplayacan üstünde trambolin gibi
Yaninda olsam yasatirdim o ani sana ama yaninda degilim canim
Yalatir mıydın mesela
Evet sen istedikten sonra canim
İyiymiş 😂
Olur mu peki
Önce sana bir güzel yalatırdım nefes aldırmam sana. Sonra sen beni kullan 🙂
Ah be 6 yıl önce olsa tepe tepe kullanırlardıda şimdi çok zor sıfır gibi bişey
Kullanmak mı vermeden mi vererek mi
Ben onu kullanicam, ama vermiycem
Nasıl kullanacaksın
Onun vücudunu
Peki nasıl
Kendimi sana bırakırım kullan😅
Tm işte say mesela
Olmaz herkese satamam
Sayamam
Gelll kullan beni, her zerrem senin olsun
Bir şey atacaktım da dm kapalıymis 😂
İstanbul'da olsan anlatırdım
Çağır yapsın geri yolla
Afyonda mı yaşıyorsun
Yok Antalya
İstediğin gibi kullan. Erkek itiraz etmez
Mesela 😂
Sen söyle.. ne istiyorsan o😆
Önce sen söyle 😂
Kullanacak olan sen değil misin😏? Nasıl kullanmak istiyorsun?
Yalamak, her zerresine dokunmak
Sen iste yeterkii🤪
Ellerini ve ayaklarını yatağa bağlaa
Bütün kontol senin olsunn
Ben bağladım da yatağı kırdı benimki 🫥
Ahaha yatak yeterince sağlam değilmişş yenisinii alırsın işte bahaneyle
Aynen
Kontrolün sende olmasınıı seviyorsunn anlaşılann
Hayır aslında kontrol hep sevgilimde bende olsa nasıl olurdu diye denedim olmadı kaderim bu benim 😅
Ahaha bendee şaşırdımm geneldee kontolün erkekte olmasınıı isterlerr daha sert olmasını hatta t*cavz edercesine yapmasınıı
Kontrolün onda olmasını seviyorum zaten ama benimki farklı bir macera 😅
Hmm bikaç bişey sorabilirmiisym burdan cevaplsmsknistemrzsen takip atayım
Ne soracaksın
Genel olarak merak ettiğim birkaç soru özele giriyo biraz da ondan dedim takip atayım
Peki
s*ikile s*ikile
Ben kullanilmam kullanirim ne istersem o
Yok öyle bir dünya
Oldukca fazla kizla birlikte oldum. Bu şekil diyenler filmin sonunda kölem oldular. Daha da iddalisina denk gelmedim
Nasıl yani sgdhfhkf
Öyle konuları konuşur bırakırsın kullanırdın
tepe tepe :D
Beni istediğin gibi kullanabilirsin yatak için
İzin verir misin😂
Evet izin veriyorum
Üstünden inmeyerek
mesaj kapalı 🙁
İstediklerini yaptırarak
Kullan beni der
Heryerini yalat
Nasıl 😅